Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Úgy tudom megy OL 2.2 magyarítással. Végülis a story az ugyanaz

Istenem, nem tudom mit csinálok ha még valaki azt mondja hogy telepítsem újra. Nem telepítettem újra még... csak 50×.

Csiga, úgy csináltam hogy letöröltem az egész játékot, felraktam a patchet, aztán a modot, és a magyarosítást. Fölül írtam amit kellet.
Valójában elindult a játék, de egy helyen megakadt és kilépett.
Aztán magyarosítás nélkül ugyanazon a helyen szintén megakadt de nem lépett ki.

Amúgy szokott olyat csinálni, hogy összeugrik a kép, akkor megáll percekre, lefagy, ledob stb... de ezt úgy oldom meg hogy kilépek és újraindítom. Eddig bevált. De a magyarosításnál ez sem segített.

Már nem tudom mi lehet a baj, videókártya miatt nem lehet?
Nvidia geforce 7600 GT van. Mod nélkül ment max grafon mindenhol akadozás nélkül, de ezzel a moddal pl a bárban lent teljesen megvan halva, van vagy 8 fps em. meg a laborokban.

Dmitrij Degtyarev. Hát ha szaggat akkor miért nem veszed lentebb a grafikát??. Driver a legújabb van feltéve??.

Dmitrij Degtyarev":30reonx7 mondta:
Istenem, nem tudom mit csinálok ha még valaki azt mondja hogy telepítsem újra. Nem telepítettem újra még... csak 50×.

Csiga, úgy csináltam hogy letöröltem az egész játékot, felraktam a patchet, aztán a modot, és a magyarosítást. Fölül írtam amit kellet.
Valójában elindult a játék, de egy helyen megakadt és kilépett.
Aztán magyarosítás nélkül ugyanazon a helyen szintén megakadt de nem lépett ki.

Amúgy szokott olyat csinálni, hogy összeugrik a kép, akkor megáll percekre, lefagy, ledob stb... de ezt úgy oldom meg hogy kilépek és újraindítom. Eddig bevált. De a magyarosításnál ez sem segített.

Már nem tudom mi lehet a baj, videókártya miatt nem lehet?
Nvidia geforce 7600 GT van. Mod nélkül ment max grafon mindenhol akadozás nélkül, de ezzel a moddal pl a bárban lent teljesen megvan halva, van vagy 8 fps em. meg a laborokban.

OK.Jól telepítetted.
A vga-d nagyon gyenge az alapjáték rendszerkövetelményeit jócskán megnövelő OL2009-hez,meg ne haragudj.
Meg ez a mod zabálja a memóriát is.
Finomítsd a beállításokat addig míg játszhatóvá válik.

Dmitrij Degtyarev: Pontosan milyen géped van??. jahm és ez a legfrisebb driver 197.45

A Cobblestone akkor keletkezik, mikor nem sikerül az új artifact-ot előállítani recept szerint. Semmire nem jó, én yantar-ban szoktam eladni, a prof jó árat ad érte.

5 és 8000 pénz közt tudod elpasszolni. A bosszúság az,hogy azt már észrevettem,ha soká érek vissza az artyifaktfőzés helyére,akkor többnyire ez a végeredmény.
Ebből az a tanulság,ott kell aludni,és vigyél magaddal kajcsit is,nehogy megpusztulj...

Ez bizony igaz :D. Én mindig ott aludtam és lásd szinte 80-90%ban midngi az jött létre amit akrtam ebbe beleesik az is mikor marad az eredeti meg az is h átváltozik Cobblestone-re.
VAgyis az én módszerem ez volt :
Mentés utan ettem majd beledobtam az artifactet az anomáliába majd alvás annyi ideig h az artifeact kész legyen utan felkelek felveszem az artifactot ha meg felelő és ezsek majd mentek. Én ezezl a módszerrel értem le a mutatókat :P

Valakinek nincs véletlenül OL2.2-höz magyarosítása? nekem volt, csak aztán windows telepítés, és most egyszerűen sehol nem találom...

Vissza
Top Alul