Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Egy valamit nem másoltam be, a localizations-t.
Amúgy a fegyverekről miért nem ír semmit?
Mikor angol volt az AK 47 esről is sokat írt meg az RPK ról meg minden új fegyverről, de most semmi.

Értem. Viszont van más is. X16 után abban a csatornában egy helyen mindig kilép.
Előtte megakad vagy 15 másodpercre utána megint megakad ledob kiírja h plaese wait és kész.
Rezeteltem is, újról indultam de csak ki lép. Had találjak, az ég világon senkinek nem csinál ilyet, és senki nem tudja mi lehet a baj? :)

Ilyet már nekem is csinált, de minden mod és patch nélkül.Tehát szerintem próbáld újratelepíteni az egészet mentésekkel és mindennel együtt, vagy csak kezd előről a pályát.Nyilván az utóbbit érdemes előbb kipróbálni.:)

Had mondjak valamit még mielőtt valaki azzal jönne hogy telepítsem újra a k*rva játékot.
Körübelül 500×telepítettem újra, már az is csoda hogy a lemezt még be tudja olvasni. A másik: Pályát ahogyan írtam is: előről kezdtem.
Egyébként ma telepítettem újra, mivel magyarosítással akartam játszani. Ment is magyarosítással... talán 30 pedig is, míg le nem dobott.
Itt újra kezdtem, megint ledobott ugyanott. Kiszedtem az egész gamedata mappát, bemásoltam azt amiben csak a mod van. Megakadt ott ahol az előbb kilépett, de továbbment. Viszont mikor mentem volna vissza Szaharovhoz megint reccs, kilépett.

várj csak, nekem is volt ilyesmi, de nekem még egy korábbi módnál akadt problémám hogy miután magyarosítottam a játékot állandóan 5-6 percenként kidobott az asztalra hivatkozva hogy bug trap,
nem tudom menyire lenne jó, de én is leszedtem a magyarosítást, mert kivette a jó szövegeket az legtöbb fegyverről, aztán nem is érdekelt igazán.
de amugy nem tudom mit csináltam vele lehet hogy újra telepítettem...

Kiszedtem de most is kilépked. Csináltam sok fasza műtárgyat Rosztokban, mentem volna át a Bárba de kilépett. Annyira idegesítő tud lenni, olyan mintha nem is játszanék... de eddig nem csinált ilyet, rendesen ment, egyszer nem lépett ki.

Most akkor ezek a mapok-ezek szerint-illeszthetők a CoP -ba,tehát lesz egy sor bejárható terület a három eredeti helyett? lol2

Ennek semmi köze a SOC-hoz, ez a "Real Zone Mod" a COP-hoz. Nincs benne az összes pálya, főleg a build 1935-ből tettek bele pályákat, a SOC-ból csak párat.

Talán azért nem megy fel neked Vomi, mert az eredeti ruszki COP-hoz készült. Esetleg inno unpackerrel ki lehetne tömni, és megkapni a gamedata mappát.

Itt lehet nézegelődni:

http://yastalker.moy.su/load/mody/zov_pripjati_real_zone_mod/3-1-0-545

A képből ítélve elég gyenge minőségű a mod...

A letöltéshez regisztrálni kell, és ugyanazt a lassú linket kapjuk, mint Vomi. Sajnos csak kb. 10 óra alatt jönne le. Aki letöltötte és van sávszélessége, felrakhatná valami gyorsabb tárhelyre

Csak geometria van vagy van AI is az előző verziókbókból importált mapokon?

Szerintem üresek pályák, azt írják hogy csak moddolási alapnak szánták amit kiraktak. Nemsokára kiderül, mert nagyon lassan jön.

nálam egy nagy katyvasz az egész, összevissza ömlesztve vannak benne fájlok, amiket rendeztem egy gamedatába, és az eredeti COP indul el a 3 pályával a zaton-tól

Egyébként meg annyi köze van a SHOC-hoz, hogy SHOC pályák is vannak benne. De én azt hittem, hogy az összes Stalker pálya benne van :-/
SHOC-ból asszem a Cordon, az X-18 Lab... meg talán a Bar

De valaki írja már le hogy a CoP-os pályákon kívül müködik e az AI ???

Passz, ment a kukába, nálam dll errorral indult, de nem ctd-zett, aztán az eredeti COP pályákra tett ki. Ez egy rakás kaksi, nem éri meg letölteni. Ja, de belenéztem az all.spawn fájlba és semmi a-life és ai nem volt a pályákon

Vissza
Top Alul