Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Miért van az h mikor haver felteszi a Stalker oblivion lost 2009 rc1-et, akkor az invertori ikonok nem állnak be jól. Azaz nem a megfelelő kép van a helyén. (bandage helyett egy dokumentum) Illetve h lehetne eszközölni?

felbontás miatt van. meg kell nézni több módban, az is elképzelhető, hogy 16:9ben nem okés, vagy 4:3-ban nem... biztos van is fix hozzá :)

Téma: OL2009. Hogy lehet visszatenni az eredeti (shocvygy ol2.2) füvet (grass)? 1ébként zsirály csak tel van virággal és lehetetlen színü aljnövényzettel. A régi jobb vőt. Köszi előre is!

(SPOILER ? - Nem tudom... :D)

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JtY3OG5kYQI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JtY3OG5kYQI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Úgy látszik igen. Nem írja sehol, hogy bármilyen Arsenal modot is felrakott volna hozzá. Mondjuk nekem ezek a tudósruha színek elég furcsák (vagy csak szimplán szokatlanok).

Valaki nem tu egy olyan modot amivel v.milyen reddotot lehetne feltenni a fegyverekre?
AK-ra mondjuk Cobra-dot-ot...
Volt egy mod de abban sajna nem lehetett levenni...
Pedig a grozán elfogadnám ;)

megleltem a modot...
S.T.A.L.K.E.R. - Oblivion Lost 2009
Csak az a kérdés h. ki tudom-e valahogy venni....
1
2

Várom az ötleteket...

Tibibá! Alap OL AK74-re pl. nem tudod feltenni, ezek új fegyverek, új modellel. Az OL 2.2-ben csak PSO-t tudsz orosz fegyverekre tenni. Nézz szét az fpsbanana-n van pár custom model. OL 2.2-ben pl. a Kriss Super V texturái közt fellelhető Eotech sight, de nincs modell.

Szétnéztem és nem leltem semmit.
Arra pedig rájöttem h nem leheet feltenni az alap AK74-re.
Épp azért kérdeztem h le tudom-e valahogy varázsolni ezt a dotot a fegyver modelljéről, és ha igen esetleg hogyan, milyen eszközzel?

Azt hittem az alap fegyvereket akarod új irányzékokkal felszerelni (pl. a groza ahogy írtad). Az fpsbanana-n van 1 ak104 tactical, az jónak tűnik, van aksu cobra dottal, is de nem próbáltam még őket,hogy hogy mutatnak. A letölthető csomagolt file-okban van fegyver és irányzék modell, hudmodell, texturák. Azok játszhatóak. Reméljük lesz valami groza tactical vagy valami hasonlónak nevezett cucc is egyszer. Én a Kriss-re várok, eotech-el hangtompítóval. Screenshoton láttam már, de szerintem még csak vmi beta volt. Levarázsolni nem fogod tudni,mert már megtetted volna.

Úgy gondoltam, hogy le és felhelyezhetőre kellene megcsinálni, mint a PSO vagy Susat scopokat.
Csak nem értek a modellezéshez. Belefogtam még régebben, de abba is hagytam mert mást kellett csinálni.
Ha lessz egy kis időm, és segítségem akkor lehet belefogok.

Vissza
Top Alul