Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Capt Axon!
Az normális dolognak minősülhet,hogy a kávédarálók újratermelődnek a játék során? Úgy értem,ha leszedek egyet,akkor kis idő múlva ismét megjelenik egy újabb,ismételten megnehezítve a területen való feladat teljesítést és artifact gyűjtögetést....Már párszor kijátszottam ezt a modot,de csak most jutottam el arra a szintre,hogy a free-gameplay-ben folyamatosan járőrözgetek duty-s színekben Yantarnál,meg a Veres -erdőnél is néha,csak úgy passzióból. Ezt azért mondom,mert korábban inkább letöröltem a gamát,és nem bonyolódtam bele a frakcióháborúkba.

Igen, az SMP 2.4 valóban bugos, de Wolfhunter azt ígérte, hogy minden bugot igyekszik kijavítani a 2.5-re. Hamarosan érkezni fog, már egy trailert is kiadott róla.

jah, azt igérte a 2.0-ban is, és a 2.3ban majd a 2.4-ben is... az alap probléma hogy nincs scripterük, és ők meg nem ismerik az xray-t, főleg nem a lua-t... ezért kb vakon tapogatóznak.

ZombiMorzsi!
Általában normális. Nálam a Chernobyl NPP-nél termelődtek újra a helikopterek pedig mindig azon voltam hogy az RPG ne fogyjon ki mint faternek a légyirtó. Na kb azok a gépek is azon a szinten vannak néha mint a legyek.

Pedig be kell valljam, Irtó jó kis gépek ezek. Érdemes a repülőnapokra járni.

Hali! Ha a script error jelentkezik Pripyat-ban, akkor ennyi? Bármennyiszer újratölthetek előző mentést , max 1 perc és kidob a játék. OL2.2
Csak van megoldás! Remélem nem az, hogy akkor ne menjek Pripyat-ba és túl rajta.

Nem egy korábbi mentés vissza töltesz és menni fog nekem legalábbis mikor ez a gondom volt ment a játék utánna vagy lehet h rossz patchet használsz hozzá lehet h az 1.0005-sel nyomod és a fájlok meg 1.0004-gyes re vannak vagyis egy két fálj csak :D nézd meg lehet h ez a baja :D

Szia Vic!
1.0004-es a patch, a mod meg "for 1.0004". Úgy tudom az 1.0005 patch mp patch, nem is foglalkoztam vele. Az a cumi hogy már vagy 2 hónapja játszom az OL moddal, de nem követtem a játékmenetet. Mindent beszereztem ami kell, csomó artifaktot kevertem, Bulatban járok, Barban lakok és ne legyek kemény? :)
Mindegy, Barban van mentésem, újból megindulok Pripyatnak. Remélem igazad lesz, én csak a Red Forest-Pripyat level changertől töltögettem újra. A 2 Controller már rendesen az agyamra ment.

hát van másik út is :D nem jobbra a kontrollekhez mész hanem balra de a térkép segít neked h merre menj de ha tapasztalt vagy már a shoc alapjátékában is akkor tudod h két út van :D

Ha balra megyek a garázsok felé még a "kisutcában", kikerülve a csetepatét attól a 2 farmergatyás még ott lesz, meg kreál pár zombified stalkert. Szerintem a controllereket célszerű mielőbb legyakni. ;) De nem is ez a lényeg. Megpróbáltam újból. Kidob Pripyat-ból. S.O.S.

Olyan nekem is gyakran volt. Először arra gyanakodtam,hogy "nembíjjjaaa" a videokártya,de ez illogikusnak tűnik. Szerintem inkább bogaras egy kicsit.

Hát így Pripyat elég játszhatatlan. Félpercenként ment-visszatölt. Francba!

Én letöltöttem de nem müködik :cry: megyek 1 keveset és kilép a Windows-ba! valaki tud segiteni? :? lol2

akkor az lehet a gond. de le van írva a szabályzatba vmi sztem

a modban van oylan hogy a fáradságtol széülünk? mióta bele mentem egy anomáliába szédül a karakterem. aludtam egyet ahálózsákban és utána jó volt. muszály majd mindig adluni benne?

az oblivion lost 1.3 az müködik! ez a verzió mit változtat meg valaki tudja? meg a Rebalanced mod is müködik. az csakgraphikai tuning?

edit1:

Márt megoldottam!
Okké még Amateur vagyok! :P

legközelebb legyél szíves használni a szerkesztés gombot -jim67

Valószínűleg memóriahiány miatt lépeget ki nektek a játék. Bementek a boot.ini-be, és találtok egy ilyen sort:
/noexecute=optin /fastdetect
na, ezt módosítsátok így:
/noexecute=optin /fastdetect /3gb
Sokkal kevesebbet fog kilépegetni memóriahiány miatt :-)
Egyébként már a célegyenesben van az SMP 2.5, hamarosan megjelenik :-)
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Honnan tudok online Stalker - Shadow of Chernobyl játékot rendelni? Magyar online oldalak érdekelnének... Köszi a segítséget :-)

Vissza
Top Alul