Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

ezek mik? ha szabad tudnom. aniyt látok, hogy mintha artifactok keveréke lenne...

Nemsokára jön a Supermod Pack 2.5, érdemes lesz kipróbálni, Wolfhunter kijavítja a 2.4 összes bugját. Ezen kívül új fegyverek lesznek benne, új Mod addonok, másabb lesz, mint a Supermod Pack 2.4 volt.
Van róla videjó is, jutubon meglehet lesni.
Tud valaki valamit az Oblivion Lost 3.0-ról?

Filefronton és gsc fórumon is volt szó az OL 3.0-ról. Pár hónapja kanyhalos megjelent, postolt képeket, meg hogy mit tervez az ol3-ban. Volt szó új játékmenetről, questekről, módosított sztorivonalról, új pályákról, aztán megint eltűnt. Pedig elég érdekes volt, 7 új pálya lett volna hozzátéve a SOC-hoz, a CS-ből és a build1935-ből. eljen

de nincs sok értelme mert hát úgyis jön a lostalpha akkor meg most minek ol3.0 lol2 mert a leírás alapján ez hasonlítana a lostalphára

De most miért, azért mert jön a lost alpha, már nincs is értelme modokat csinálni/kipróbálni? Attól, hogy pár új pálya is benne lenne, még nem hasonlít az la-ra. Egy csomó más minden is be volt tervezve az OL3-hoz, aminek semmi köze az la-hoz.

vazvaz":7i3zw38r mondta:
De most miért, azért mert jön a lost alpha, már nincs is értelme modokat csinálni/kipróbálni? Attól, hogy pár új pálya is benne lenne, még nem hasonlít az la-ra. Egy csomó más minden is be volt tervezve az OL3-hoz, aminek semmi köze az la-hoz.

Én nem azt mondtam csak h a az OL3 a leírásod alapján hasonlít az LA-hoz énen em mondtam h nincs értelme új modokat csinálni és kipróbálni.

vazvaz":36dham3m mondta:
Filefronton és gsc fórumon is volt szó az OL 3.0-ról. Pár hónapja kanyhalos megjelent, postolt képeket, meg hogy mit tervez az ol3-ban. Volt szó új játékmenetről, questekről, módosított sztorivonalról, új pályákról, aztán megint eltűnt. Pedig elég érdekes volt, 7 új pálya lett volna hozzátéve a SOC-hoz, a CS-ből és a build1935-ből. eljen

elárulom neked az igazat , ha Dezodor nem mutatja meg a módkészítés csínját akkor nem lessz oblivion lost , mert ugye egy ideig együtt futottak , bizos jó lesz , érdemes lessz kipróbálni . azt is elárulom , hogy lost alpharól kb semmit sem tudok hogy lessz smint , majd ha kijön akkor össze lehet hasonlítani , meg ki lehet fejezni a nemtetszést is .

Valaki tudja hogy milyen a Lost Alpha?

[mod]igen tudjuk , ha most rossz kedvemben lennék akkor kaptál volna valami "jutalmat " , de megúsztad , ott a lost alpha topic az első hsz-ben megtalálod a lényeget - jim67[/mod]

Jim67":1p8x2zlf mondta:
bizos jó lesz , érdemes lessz kipróbálni . azt is elárulom , hogy lost alpharól kb semmit sem tudok hogy lessz smint , majd ha kijön akkor össze lehet hasonlítani , meg ki lehet fejezni a nemtetszést is .

Szerintem sem kéne nem létező modokról vitatkozni...
A modok összehasonlításának pedig nincs értelme, mindenkinek más az ízlése.

jól mondod, majd ha kijön akkor meg lehet mérettetni :D

Jim67":1tvrpocu mondta:
...ha Dezodor nem mutatja meg a módkészítés csínját akkor nem lessz oblivion lost , .

ez csak részben igaz, mivel az oblivion lost az orosz amk modra épül, nem teljesen copy-paste, de kb 98%ban ugyanaz, csak az amk mod durvább hibái ki lettek javítva. éppen ezért, még ha kész is lesz lost alpha, akkor sem lehet majd összehasonlítani, mivel la az saját koncepció, míg ol az amk.

szóval akkor nem is saját fejlesztés ? akkor igen már tudom mi miatt van benne annyi hiba

nincs benne sok hiba, mivel amit bírtak kijavítottak az amk-n, amit meg nem azt meg kb 100ből 1 user tapasztal, szal elég stabil a cucc

Capt. Axon!
Köszönöm a segítséget! Eddig kizárólag a "hasaalja szalonnájára " nyomtam a szupernehéz lövedékeket,de akkor elment legalább harminc negyven darab,ami ugye ,valljuk be őszintén roppant sokba kerül.

zombiMorzsi
Szívesen de ne feledd gyorsan szedd le őket mert ezek dobálják a spécikatonákat amire több skúló megy el mint a kávédarálóra. lövés1 lövés1 lövés1 ezt az Agroprom instute-nál tapasztalod

Rayder, tudom nagyon jól, hogy ki áll az Oblivion Lost mögött. És az SMP 2.5 illetve majd 3.0 mögött is. Nem most jöttem a falvédőről.

Kanyhalosnak semmi köze sincs az smp-hez. Az smp-t egy wolfehunter nevű kanadai arc menedzseli, aki az OL egyik bétatesztelője volt. Amúgy jó bugos egy modpack... :|

Vissza
Top Alul