Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

hehehehe, nagyon ecceru. csinalj egy mentest amikor mar fekete kep van, atvezeto utan. aztan toltsd be! nekem is volt ien problemam de igy megoldodott. es nem gyors mentessel csinaltam

Nos, tolom ezt a Supermod Pack 2.4-et, nagyon tetszik, néha az autosave baszakodik, amikor átlépek egyik helyszínről a másikra, meg nyilván az X-18-ban is fog a mentésekkel, mert az Oblivion Lost 2.2-ben is így volt.
Az SMP 2.5-re az ígérik, hogy kijavítanak minden hibát, meg lesznek női Stalkerek is ^^ Talán még jobban várom ezt a kiegészítőt, mint az Aliens Vs Predator 3-mat...

ilyen nagy lekesedést mutattok az ilyen bugpackeke iránt bezzeg a lostalpha :)

te mod ne fitymalj minket! :D(tudod h a tisztelet a mode) a lost alpharol tudjuk h keszul. tudjuk ki kesziti ezert nem piszkaljuk felelsleges kerdesekkel mert tudjuk h remek mod lesz mint a priboi.

A Lost Alpha még várat egy kicsit magára,az OL egyenlőre tökéletesen kielégíti,a Priboi mellett a Stalker társadalmat. :)

games-idiot-test.png

természetesen akinek nem ige NE vegye magára .

Jim67":34eeighk mondta:
ilyen nagy lekesedést mutattok az ilyen bugpackeke iránt bezzeg a lostalpha :)

jó de lehet h a SPM 2.5 hamarabb kint lesz és addig eljátszadoznak vele de a lost alpha az tarolni fog
nálam már most tarolt :D

nem fog működni , az ol 2.2-re nem kell tenni semmit , azon kívül ami hozzá kapcsolódó addon

Ha kijön a Supermod Pack 2.5, akkor remélem, hogy abban javítják a mentés/betőltés bugokat, néha kilépked, nem veszélyes, csak kicsit idegesítő. Sűrűn kell menteni... Meg tehetnének bele még pár sörétest, mesterlövészpuskákat, meg akár új szörnyeket is.
Kanyhalos nem tagja az SMP 2.5-nek?

Hali. Megint problémábva ütköztem az OL Ultimate mod-al. Mikor visszajövök a Jantari X16 laborból, akkor megkapom azt a küldetést, hogy a kordonba találkozzak Guid-al a vezetővel. És mikor a szeméttelepről át akarok menni kordonba, akkor a pályabetöltésnél kilép mindig. Ez miért van? Van rá vmi megoldás?

nincs, kb kezdheted újra a játékot, vagy felejtős. ezek olyan hibák amik random jönnek elő, és akkor nincs mit tenni...

hát ezt már Dezodor jóelőre megmondta , rohanok letöltöm és felteszem ezt a bug packot :D

Vissza
Top Alul