Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Hali. Az miért van, hogy amikor fel akarom tenni az OL Ultimate mod-hoz a grafikai kiegészítéseket, akkor a bestet nem engedi? Vagyis átmásolom a best beállitások mappában lévő dolgokat a gamedata-ba, és mikor indítom a játékot kiir vmi hibaüzenetet, hogy vmi pixel shader 1.1 vmi. Nem tudom pontosan idézni, mert most suliba vagyok. De ha vki tudja miről beszélek az irjon pls! Köszi előre is!

igen a vgaval van gond h sztem azt írhatja ki h neked 1.1-es van de neki már nagyobb kell. vagy vmi bug mert nekem is volt ilyen kiírva már de ez csak bug volt nálam :D

nekem is 9600gt-m van ,de nem kell azthinni , hogy a legjobb kártya.... , esetleg dx frissítés vagy új driver ?

nekem is az volt meghozza ket darab, de sztem azzal se engedte a bestet. most 5770essel engedi csak most ido nincs ra. automatika, CNC, gyarteknologia felevzaro doga lesz a heten es a jovoheten szoval nincs ido jaccani.

Nem hiszem, hogy a legjobb kártya, csak furcsálom, hogy egy ilyen kártyán nem megy egy ilyen régi játék best mod-ban mint a SoC.

az ol mod grafikai igény nagyobb mint a sima shoc-é ,én anno 9600xt-n is játszottam vele , hát volt szaggatás és undorítóan nézett ki a játék..

IGEN! Én se tuttam artefactokat "főzni", pedig soxor próbáltam, már majnem beleőrültem: fal1 ááá :lol:
Mondomén!

nekem csak 1-2 olyan volt amit nem tudtam megcsinálni de nem volt lényeges mert utána megvettem :D

VÁÁÁÁÁÁ, míííííííí? Kérlek Vic ossszdd meg nvelem tudásod az af készítésről! Köszi!

Ámbérék!
Azt észrevette már valaki közületek,hogy miután megjártátok az erőművet,és haza is jöttetek,egy idő múlva a Vörös-erdőben is meg a Yantar-tónál is egy Mi-24-es Hind kering a levegőben,és folyamatosan rátok vadászik? Nekem nagyon megnehezíti a dolgomat, még szerencse,hogy a Gaussal le lehet vadászni,bár nem kevés lőszer megy el rá. Ti hogyan gyagyázzátok le az égről azt a kávédarálót,ha ilyet tapasztaltatok? Hova,melyik részére érdemes lőni,hogy gyorsan megpusztuljon?

Artifactot nekem csak a Cseppek-nevűekből sikerült,miután belehajigáltam őket az elektromos anomáliába,és egy relatíve jó minőségű,gyorsító és sugárárnyékoló hatású transzmutációt sikerült összehoznom.(Korábban egyetlen egyszer jött össze egy Kontroller skalp,de az szerintem a véletlen műve lehetett és azóta sem sikerült megismételnem sajnos...)

Bl/lKTOP már éve nem játszottam ezzel moddal szóval nem tudom h pontosan mi és mi a recept már elfelejtettem. De a nekem a wild territoryn (vad vidéken) sikerült megcsinálom szinte mindet az jó hely ott kell próbálkozni ja sikerült már agroprom undergroundban is egyet de én több helyen nem próbálkoztam mivel sikerült megcsinálni őket de nem jön össze mindig ezért folyamatosan menteni kell előtte és utánna is ha jól csinálta meg és akkor nem lesz baj :D

Kössz! De még 1 vmi: aludtál vagy mászkáltál amíg készültek?
(Én aludtam.)

aludtam :D de mielőtt még beledobtam volna mentettem ha nem sikerült beledobni vissza a mentéshez miután beledobtam mentettem majd aludtam annyit amennyit kellett h elkészüljön majd ha sikerült mentés megint :D
Ezt lehagytam előbb :D

Pár recept
pellicle => skin => scale => steel scale => controller's scalp
droplets => tears of electra => tears of fire => tears of chimaera
shell => fire dummy => shining dummy => moon dummy => pudding
kolobok => steel kolobok => titan kolobok => diamond kolobok => sphere
soul => soul drops => fiery soul => crystal soul => fervent crystal
urchin => porcupine => electro porcupine => acidic porcupine => stone porcupine
mama's beads => old glassbeads => ancient glassbeads => elder glassbeads
jellyfish + droplets + stone blood + thorn => simbion
moonlight => sunlight

Vissza