Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Jó megoldotam meg van amit mutatni akartál viszont aszt a file-t nem tudom meg nyitni és nem könytárként szerepel vagy én nem értek valamit

a mod használatához kezdj új játékot is

(és nem kukacoskodásból , de a helyesírásra kérlek ügyelj )

Sziasztok :-)

Új vagyok itt, remélem, hogy a következő dologgal sokaknak fogok jó perckeet szerezni (ha eddig még nem vetette fel senki sem...):

Szóval, tegnap találtam egy Stalker SupermodPack 2.4-es verziójú két gigás modot, az Oblivion Lost 2.2 a kiindulási pontja, és ahhoz tettek még hozzá sok-sok dolgot. Itt a linkje:

http://games.on.net/file/29057/S.T.A.L. ... k_2.4_Full

Van belőle Lite verzió is, az 900 mega, de abból kihagytak pár dolgot.
A 2.4-es full verzióhoz van még 260 megányi mod addons:

http://www.megaupload.com/?d=TOJBIGN0

Ezen az oldalon találtok még hozzá néhány cuccost:

http://www.moddb.com/mods/super-mod-pack/news/smp-24

Aztán van még egy oldal, amin van 2 patch a 2.4-eshez, de perpill nem találom.
Ja igen, miután feltettétek a 2.4-et, és beléptek a játékba, a grafikai beállításoknál ne tegyétek be full dynamic-ra a cuccot, mert akkor kilép a játék. Hagyjátok statikus beállításnál. Nem tudom, hogy ez miért van így... A készítők biztos jobban kimagyarázzák :-)

Á, és itt vannak a patchek:

http://www.moddb.com/mods/super-mod-pack

Az oldalon leírja, hogy hogyan kell patchelni, de azért én is: Szóval, feltelepítitek a 2.4-et, aztán felteszitek a két patchet, és utánna a mod addonokat... Jó vadászatot!

Remélem érthető voltam :-)

lol. az nem modpack, hanem bugpack. és épp az, hogy full dinamic-ra csinálták, mert televan minden kacattal, csak nincs 1 gép se ami bírná, ezért kb 10percenként elszáll "out of memory"-val.

ha meg csak staticban akartok játszani, akkor elég a lite... azzal legalább megspóroltok 2gigányi felesleges textúrát meg pár shader packot, ami csak full dynamic lightningba müxik.

sok sikert és jó idegeskedést hozzá :)

még jó h régebben nem szedtem le már a mérete is furcsa volt és az a sok patch is amit ajánlottak hozzá fogatlan

Nos, én nem idegeskedek, gyakorlatilag egy teljesen új játékot kaptam, és szerintem ez jobb is, mint az Oblivion Lost mod... vagyis annak a kiterjesztése :-) Jó, tudom, a statikus beállítás nem olyan szép, mint a dinamikus, de leszarom. Már csak azért is éri meg ezt leszedni szerintem, mert van hozzá egy rakat új dolog. Fegyverek, tárgyak, és lehet hozzácsatolni jópár modot is. :-) Szóval, én csak beajánlottam, a ti dolgotok, hogy kipróbáljátok -e, vagy sem :-)

Ja igen, és beépítették a modba az arsenal mod 1-1.2 és 2 bétát is :-)

Hali! Nekem olyan problémám akadt, hogy miután feltettem a OL Ultimate mod-ot a játék egyik pontján lefagy.Egészen pontosan, mikor megkapom a csapostól azt a küldetést, hogy menjek le a sötét völgyben található laborba és szerezzem meg a dokumentumokat, akkor ott jön egy burer amit ki kell nyirni és ezután elkezd a karakterem szédelegni és itt jönne egy átvezető video. Namost mikor vége a videonak akkor a kép fekete marad és lefagy. Az a furcsa, hogyha megnyomom az escape-t akkor ki tudok lépni a menübe, de a játék nem megy tovább csak fekete képernyő marad. Vki segítsen pls! Köszi előre is!

üdv mindenkinek
még mindig nem megy az OL ultimate szerintem valami letöltési gond lehet valaki adna egy normális letöltési linket meg minek kel le jönie mert nekem csak ez jöt le: s.t.a.l.k.e.r.20u.l.t.i.m.a.t.e7z semi mapa vagy ijesmi

ÜÜÜÜÜÜ azem nics tömöritve vagy igen 7zip et honan szereszhetek? amugy még nem irtam de igazábol nem nagyon értek a gépekhez ien méjségekbe.

igen csak én meg nem tutam hogy eszt jelenti amugy köszi a segitséget meg Csiga07 nek is ha sikerül jelzem ha nem akkor meg ugy is jelentkezem

látom kéne ide ilyen mod guide és hasonló no majd idővel :P

na jo szoval ha valaki segitene és elmondaná lépésröl lépésre hogy hogyan kell eszt a modot rá veni hogy mükögyön már ki van tömöritve meg bemésolva de valamit bisztos nem jol csináltan ja it az imail cimem hogy ne ezta a portált zavarjuk továbiakban egy ijen bénázásal Shadowrun@freemail.hu

"Hali! Nekem olyan problémám akadt, hogy miután feltettem a OL Ultimate mod-ot a játék egyik pontján lefagy.Egészen pontosan, mikor megkapom a csapostól azt a küldetést, hogy menjek le a sötét völgyben található laborba és szerezzem meg a dokumentumokat, akkor ott jön egy burer amit ki kell nyirni és ezután elkezd a karakterem szédelegni és itt jönne egy átvezető video. Namost mikor vége a videonak akkor a kép fekete marad és lefagy. Az a furcsa, hogyha megnyomom az escape-t akkor ki tudok lépni a menübe, de a játék nem megy tovább csak fekete képernyő marad. Vki segítsen pls! Köszi előre is!" Idéztem az előző hozzászólásomat. Csak nem akartam még 1x begépelni. Segítség kellene, mert gondom van a játékkal. Vagyis a mod-al.

Sziasztok!
Nekem is lefagy csak amikor Burnert kicsinálom az X18-ban.

Vissza
Top Alul