Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

nekem két 2giga ramom van és történt már ilyen velem is biztos hogy a gamedatát 100%-ig felülírtad :?:

gabber 9511":3isztcc6 mondta:
nekem két 2giga ramom van és történt már ilyen velem is biztos hogy a gamedatát 100%-ig felülírtad :?:

Szervusz gabber! Tuti... Többször is... Kifagyás után is próbáltam, de semmi...

SZabbeSZt":31e3u969 mondta:
Tegnap megint bepróbálkoztam az oblivion lost2.2 nyomásával... Mindent úgy csináltam ahogy kell... A shadow of chernobylhoz és az oblivion losthoz, a megfelelő patchet töltöttem le... Nem kell mondanom az oblivion lost verziója is, megegyezett a patchhez szükséges verzióval... És mégis a játék mentés betöltésekor, újból kifagyott az asztalra... Pedig teljesen új játékot is kezdtem...
Olvastam bizonyos infókat a neten, hogy ez a kifagyásos történet azért történik meg, mert az oblivion lost2.2 normális futtatásához legalább 2giga ramra van szükség... Nekem 1giga van... Nem értem pedig jól megy a játék... Néha vannak játék akadások, de nagyon aprók... Azt még hozzáteszem, hogy egyedül akkor nem fagyott ki az oblivion lost töltéskor, amikor nem raktam fel a stalker shadow of chernobyl, magyarosítását... Nem tudom, lehet, hogy megint meg kéne próbálnom a feltelepítése nélkül? Úgymeg, fura lenne... :I Vagy tudtok még hozzáfűzni ehez a faramucitörténethez valamit? Eseleg, hogy van e az oblivion lost2.2-vel kompatibilis magyarosítás? Aki megtisztel válaszával, annak előre is köszönöm!

shoc Magyarítás , nah ez lehet itt a gond , mert egyáltalán nem kompatibilis vele , szépen töröld a magyarítást, radk fel az ol2.2-t majd keresd meg az ol magyarítást mert ilyen van és azzal működni fog .

shoc Magyarítás , nah ez lehet itt a gond , mert egyáltalán nem kompatibilis vele , szépen töröld a magyarítást, radk fel az ol2.2-t majd keresd meg az ol magyarítást mert ilyen van és azzal működni fog .[/quote]

Köszönöm Jim! :) Nem akarlak fárasztani, meg van újjam, hogy rákeressek a gogléban...
De tudnál mondani egy oldalt, vagy tudnál adni egy linket, ahonnan letölthetném az oblivion lost2.2-vel kompatibilis magyarosítást?

nincs mit ha még mindig nem elssz nyugodtan írj

jim67":2mjqrzwo mondta:
nincs mit ha még mindig nem elssz nyugodtan írj

Köszönöm Jim!!! :) Sikerült!!! Csak egy tanács... Nem parancs...
Szerintem valahogy kéne egy felhívást kiírni erre a topikra, azoknak az embereknek akik hasonló cipőben járnak... Mint annó én... És akkor anélkül tudnák a megoldást, hogy kérdezniük kellene...

Mégegyszer Nagyonszépen Köszönöm!!! :) Hajrá S.T.A.L.K.E.R.!!! :)

Egyébként szerinted a call of pripyat jobb lessz mint a clear sky? Vagy csak kissebb változások lesznek, és majd csak a S.T.A.L.K.E.R.2-től várhatunk érdemi változásokat?

most hogy mondom , általában a legelső hsz-t szoktuk editálni , ha lesz időm akkor ott megtalálhatóak majd az információk (vagy netán aki nagyon unatkozik az összedobhatna egy ilyen kis "ismertetőt" , aztán kikerülhetne a ansite-ra is mondjuk pdfben , cop-ról pedig az adott topicban olvashatsz , kérdezhetsz :wink: )

Én sem tudom, hogy ki az a kyuzo, de az egész S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost 2009 (RC1) téma offtopic. Az OL 2.2-t csak alapként használta fel valaki egy új modhoz és a készítője is más. Szerintem indítani kéne neki egy új topicot. Amúgy tényleg nagyon bugos nem1 de végülis ez még csak egy release candidate verzió.

Szerintem a topikot kellene lassan átnevezni Oblivion Lost 2009-re.Bár még csak RC.
Az ébredés utáni pörgésen kívül nem találkoztam buggal.

vazvaz":1i4mwuv8 mondta:
Én sem tudom, hogy ki az a kyuzo, de az egész S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost 2009 (RC1) téma offtopic. Az OL 2.2-t csak alapként használta fel valaki egy új modhoz és a készítője is más. Szerintem indítani kéne neki egy új topicot. Amúgy tényleg nagyon bugos nem1 de végülis ez még csak egy release candidate verzió.

akkor nem Kanyhalos volt a készítő :| ?

Kyuzo84
Snap178_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

akkor ha kartok nyissatok topicot , de feleslegs , az is ol , ez is az , szal esetleg a topicot kell áttnevezni oblivion lost mod gyűjtőtopicjára

Én azért nem nyitottam új topikot,mert úgy olvastam,ahogy jöttek ki az újabb verziók,úgy lett átnevezve.

oblivion lost gyűjtőtopic lessz a neve aztán nem lessz vita :wink:

Vissza
Top Alul