gabber 9511
New Member
- Csatlakozás
- 2009.01.26.
- Üzenetek
- 2,619
- Reakció pontszám
- 0
nekem két 2giga ramom van és történt már ilyen velem is biztos hogy a gamedatát 100%-ig felülírtad :?:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
gabber 9511":3isztcc6 mondta:nekem két 2giga ramom van és történt már ilyen velem is biztos hogy a gamedatát 100%-ig felülírtad :?:
SZabbeSZt":31e3u969 mondta:Tegnap megint bepróbálkoztam az oblivion lost2.2 nyomásával... Mindent úgy csináltam ahogy kell... A shadow of chernobylhoz és az oblivion losthoz, a megfelelő patchet töltöttem le... Nem kell mondanom az oblivion lost verziója is, megegyezett a patchhez szükséges verzióval... És mégis a játék mentés betöltésekor, újból kifagyott az asztalra... Pedig teljesen új játékot is kezdtem...
Olvastam bizonyos infókat a neten, hogy ez a kifagyásos történet azért történik meg, mert az oblivion lost2.2 normális futtatásához legalább 2giga ramra van szükség... Nekem 1giga van... Nem értem pedig jól megy a játék... Néha vannak játék akadások, de nagyon aprók... Azt még hozzáteszem, hogy egyedül akkor nem fagyott ki az oblivion lost töltéskor, amikor nem raktam fel a stalker shadow of chernobyl, magyarosítását... Nem tudom, lehet, hogy megint meg kéne próbálnom a feltelepítése nélkül? Úgymeg, fura lenne... :I Vagy tudtok még hozzáfűzni ehez a faramucitörténethez valamit? Eseleg, hogy van e az oblivion lost2.2-vel kompatibilis magyarosítás? Aki megtisztel válaszával, annak előre is köszönöm!
jim67":336tcj9r mondta:
jim67":2mjqrzwo mondta:nincs mit ha még mindig nem elssz nyugodtan írj
vazvaz":1i4mwuv8 mondta:Én sem tudom, hogy ki az a kyuzo, de az egész S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost 2009 (RC1) téma offtopic. Az OL 2.2-t csak alapként használta fel valaki egy új modhoz és a készítője is más. Szerintem indítani kéne neki egy új topicot. Amúgy tényleg nagyon bugos nem1 de végülis ez még csak egy release candidate verzió.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.