Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Furcsa,de már egy évnél tovább játszom,és valamhogy egyszerűen nem tudom megunni.Ilyen játékom még nem volt,talán a RtCW,de azt sem ennyi ideig.

Látom vannak rajtam kívül is ilyen őrültek :D azt próbáljátok meg egyszer, hogy összeszedtek egy csomó stukkert meg páncélzatot(seva,psz9md,gauss,pkm stb...) a jobbak, visszamentek kordonba a kezdőtáborba, és szétosztjátok.Nekem az lett az eredmény hogy a ranglistán (általában 990 pont körül megállnak az npc-k) az általam támogatott kezdő stalkerek 1500-2000 ponttal masíroztak a ranglistán.ha már próbáltátok akkor nem szóltam.

Ja,arra gondolsz,hogy miképpen lehet "budy"-kat gyűjteni?Az néha sikerült nekem is,csak az volt a kérdés,hogy van e elég zséjük.A Kordonnál elég csórók szegénykék,néhány rossz pukkantóval rohangálnak,meg kínai melegítőben!
Néha már sajnálom őket,pedig tudom,NPC-k,de akkor is.
Na,igen és van egy olyan érzésem bizonyos figurákkal kapcsolatban,hogy mintha korábban láttam volna őket a játékban halottként,később meg élőként.
Lehet,hogy a program feltámasztja őket véletlenszerűen?

Hát én csak akkor vagyok bajban mikor a banditákon is duty suit van vagy a normális stalker ruha.
Látom hogy lõ , de csak nézem mi van rajta. Nah értsétek mirõl beszélek:
XR_3DA_20dsa09-02-24_1dsa1-53-26-21_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nah tessék. :roll:

Apropó a modból screen shotokat lehet hozni? :D

Velem olyan fordult elő OL-ben hogy a fickót akit meg tudsz menteni amikor először jársz a Garbage-ban (Yuri vagy valami ilyesmi a neve), eladtam neki mp5-öst meg egy fölössé vált Stalker Suitot, és egy pár nap múlva megtaláltam őt a Cordonban az elhagyott tanyánál (ahol az egyszemes cucujákat kell kicsinálni Wolfnak) mint veteran szintű ürge.

banderas : Õt Yuriknak hívják. :roll: Én pl csak kereskedõknek adok el fegyvert. Nah jó meg volt hogy egy dutysnál Yantarban adtam el egy Saiga 12C-ét. Rá nemosokára azzal tolta. :P

más:
XR_3DA_2009-02-26_13-55-51-53ds_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

"Enemy" táska ami félig dog meg negyed snork hát, és koc üres. :!: :?: :twisted: lol2 fogatlan

Szerintem néha van neki farka,amit megveszenek a kereskedők,de én csak akkor adom,ha külön küldetésben kéri.Egyébként toll a fülükbe!
Petrenko sajnos csak korlátozott cuccost ad el,de szerencsére mindet megvesz,korlátlan zséje van néki.Azt azért sajnálom,hogy nem lehet nála szervízelni,mint a Priboi-ban.

Valóban Yurik, de majdnem eltaláltam, tudtam én hogy valami Gyuri :D Én fel szoktam fegyverezni néhány alakot, marad nálam mindig egy csomó ruha, (agropromból kifele főleg), meg jópár fegyó, amiket stashekben találni, de nincs kedvem cipelni, és néha jól látni hogy a rookiek a segítségemmel kicsit többre viszik. Ilyen szentimentális vagyok na :roll: fogatlan meg aztán kb. ugyanannyit adnak mint a kereskedők, bár ebben lehet tévedek, sose számoltam...azt tudom hogy mindenért többet kérnek...

Szerk.: amúgy az a tatyó pseudodog bőrből készült és snorkbakancs-fűzőből van az összehúzó madzagja fogatlan

Nah kipróbáltamés igen... sok zöldfülû stalker mire nem képes pár ZM 300-assal meg pár Obokánnal lol2 :D A lényeg hogy a kordon meg e szeméttelepen garázdálkodók zöme az én általam csincselt fegyverrel nyomul. :roll:

Én ezt úgy csináltam, hogy átírtam a fegyverek árát,+a teherbírást és kordonban szinte ingyen kapták a fegyvert. Az a legjobb mikor odaadod az mg3-mat egy loonernek akin sima bőrkabát van és felveszi,meg lő vele mikor azt csak exo-ban lehetne :D :D

A teherbírás részt már átírtam,de hol tudod a fegyók árát átírni?És ez nem jár együtt azzal,hogy kevesebbet kapsz a zsálmányolt cuccosért is?
Én még egyenlőre ott tartok,hogy minden zöldöncnek eledatam egy Obokkant,hátha több esélyük lesz.!

Sziasztok. Érdeklődni szeretnék, hogy pl Weather Overhauled és egyéb gépzabálo modok nelkul el lehetne e inditani valahogy?!

Elég ratyi gépem van, viszont marhajo a cucc, szeretném végigtolni vele.
Szoval amit szeretnék ha maradna, fegyok, cutout cuccok, blowoutok, freeplay alife etc, szoval igazabol csak a grafikai dolgokat szeretném kikazsabolni, mivel gépem nem birja. Nem kell nap, nem kell soktucat eső stb, szoval igazabol freeplay/alife fegyok/hangok mutánsok, napszak/vagy mindig nappal és blowout maradjon, Ha megoldható.
Sajna többszáz HSzt lusta vagyok visszaolvasni.

Ha ez megoldhatatlan, akkor örülnék egy hassonlo modkak is.
Mod nélkül, ugyertem alap pitchblack, repair, trader flashlight modokkal értelemszeruen "jol" fut a jatek, de ez megeszi teljesen. Szal ha van rá vmi lehetoseg, hogy gépigény maradjon, akkorelőre is köszi!!

Most történt: gondoltam, mielőtt lemerülök az Agroprom Undegroundba, ellátogatok az Army Warehouses fele kis utánpótlásért (a vanillában itt tetszett legjobban a felhozatal pl. a Vintar/Vintorez a Freedom bázis egyik épületében + a hozzávaló 9x39 a kilőtt Monolithoktól, ha segítesz védeni az ÉK-i határt stb.) Nos miután a Duty kilőtt a déli határ melletti farmon és emiatt betöltöttem az utolsó mentést (ami a Freedom főépületében volt mentve), senki nem volt Lukash-on és két őrén kívül a főépületben - mindenféle szerencsételnkedés nélkül kirámolhattam a raktárat. Mire végeztem persze lassan visszaszivárogtak, de az emeleten levő lyukon kimászhattam anélkül, hogy szóba kellett volna állom velük.
Ez OL újdonság (először játszom a moddal) vagy csak szerencsém volt?

el is felejtettem: amint beléptem a bár területére, hirtelen teljesült a "Kill the sales representative" küldetés.

Szerintem azért nem lehettek bent,mert zombikra és irányítóra vadásztak,csak úgy "Tü trup,tü poljá"alapon,valahol.A lukon én soha nem próbálkoztam kiugrabugrálni,azt viszont tapasztaltam,hogy a fegyverszobát örző tagtól néha,valahogy úgy oldalazva,mégiscsak be lehet menni a kérdéses "kincsesszobába" fegyvereket-meg azt hiszem a gránátvetőt is-beorganizálni!Ugyanis,ha a háta mögé jutsz,a rohamkéssel le lehet verni a tuto-lakatot,és minde a tied lehet,amit bent találsz..(De ezzel szemben volt olyan is,amikor tényleg kirontottak,mint Zrínyi a várból,és akkor kúpászkodhattam a cuccosban! :D )
Te összebalhéztál a Duty-val?Nagyon rossz omen! :evil: A bárban ennek ellenére sikerült életben maradnod? lol2 Én azért nem púposkodom velük,mert akkor nem tudom megjavítattni a ruháimat,a fegyvereimet,meg ráadásul a bár és a gyártelep területén tartok minden személyes javaimat,szépen,akkurátusan eltárolva,külön a fegyvereket,külön a lőszert,az artifactokat,stb.

Ez csak azért volt érdekes, mert a mentés idején nem volt semmi szokatlan, az újratöltéskor volt ez a pangás (az irányítót azelőtt már elintéztem). Azóta láttam, hogy az őr mellett is el lehet menni (a vanillában ugye nem lehetett).
A Dutyval nem balhézom össze, csak ezt az egyet akartam kipróbálni az OL-ban, hogy, ha a farmbelieket segítek kinyírni akkor a teljes Duty ellenségem lesz-e (a vanillában még nem lettek). Azt is csak azért mert nagyon kellene 9x39-es lőszer, de aztán láttam, ezeknél nem ilyen van (emiatt az újrakezdés után már nem bántottam őket).

ha neki ugrasztod freet dutynak és te nem lősz nem lessz senki sem ellenséged:D megéri mind2ővel jóban lenni nem kell sz@rozni velük a későbbiekben.

Szia Blews!
Látom jó gyerekként viselkedsz!Ami az összebalhéztatást illeti,az már csak azért is jó móka,mert össze lehet szedegetni a cuccosaikat sunyin és alattomban!
És ha szerencséd van,akkor a duty elhúz a tanyáról,feltéve,ha nem ők nyernek.
A nagyon zavaró nekem csak az,hogy gyakran Skinflint is beleavatkozik,akinél a holmimat javíttatom,ha nagyon kell,időnként eladok neki ezt,azt!
A harcban nem valami ügyes,hamar megsorozzák,meg is hal.

Vissza
Top Alul