Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Na,jól van.látom senki nem tud még picit sem oroszul,ugyanis a széra helyett vécsert kellet volna írnom.....
Remélem nem lesztek rám megorrolva?

Zdrasztvuj Zombi!

Én még tanultam oroszul, de gyorsan felejtek, talán a köszönésem se jó. :jajj:

Olyant kérdeztél, amire itt senki sem tudja a választ. A mod szerzője nem látogatja az uhsf fórumot elég régóta.

csááááááá
ehez a modhoz van magyarositás???
ja és ezeket a fegyvereket BM16 Long Rifle M-134 Minigun AK-47 lehet meg találni ?

bocs
a oblivion lost meg a oblivion project az ugyan az? vagy külön modok?

Jó délelőttöt minekünk!

Nos,ha jól emlékszem,akkor egy sor küldetés sikeres teljesítése után a bártulajdonos fegyverkínálata,hát,hogy úgymondjam,erősen kibővül.
Javaslom,dolgozz neki,teljesíts feladatokat a Dutynak is-Jantarban egyébiránt a lezuhant helikopács mellett rajoló zombirkózók legyagyázásával kiérdemelheted jóindulatukat,ami fontos lehet a további,zónabeli virtuális léted folyamán(!!!!!)-valamint haverkodj a Freedomos lovagokkal egyaránt.
A hírneved ilyen módon nem biztos,hogy a legjobb lesz,de a fene bánja,lényeg,hogy védelmet adjanak,amikor szűkséged van rá,pl.Vörös-Erdő-Army warehouses határátlépés viszonylatában,visszatérés során,amikoris egy rakás güriző vak kutya,vérszívó,meg elvadult desznyó ront rád,vagy Jantarban amikor a zombikat helyetted lövik ki,a snorkicákról már nem is beszélve.
A lényeg viszont az,soha ne fogadj el egyik frakciótól sem olyan küldetést,ami a másik ellenséges tábor ellen irányul.Ebben az esetben ugyanis nagyon megkeseríthedet az életed a Zónában.
Egy példa erre: visszatérvén az erőműből,az ember nagy nehezen átvergődik Pripjaty halálstadionján,ami tele lesz pszeudó óriásokkal,disznókkal,rodentekkel,snorkokkal,majd nagy vidáman belebotlik a lunatikus monolith-szektába,és ezen felül ott a sok anomáli,meg a sugárzás,a zombikról nem is beszélve.
Ugye neked sem hiányzik az,hogy ennek tetejébe mondjuk összetűzésbe keveredj a Dutyval,vagy a Freedommal,akik már ott zsinatolnak a városban?
Gondolj arra,milyen lesz a védőruhád minősége?Hogyan jutsz haza?
No,remélem tudtam segíteni,de ha valami nerm tiszta,kérdezz!

Szia Scorpi!

Nyugodtan kérdezz bármit a játékkal kapcsolatban,én már kb. hatodjára nyomom végig két különböző módban.
Amit tudnod kell,az az,hogy én alapvetően a taktikázós,mérlegelős,számítgatós játékmenetet preferálom,ami mondjuk nem éppen egy szimpatikus viselkedésmód,még itt a virtuális Zónában sem! (Viszont túlélni kell,nem pedig hősi halottnak lenni...)
Éppen ennek okán mondom,minden tapasztalatom-amit bármikor szívesen megosztok mindenkivel-nos,ezen elvnek a követése alapján jöhetett létre.
Ha valaki szereti a Q-2-fiatalabbak kedvéért Quake 2- típusú "ájjunkkiegymásellenosztánlűjjünkamígvangolóatárban",meg a "nézzükmegkinekvanfejlettebbticsungvetőjeazmaradéletben!" jellegű attitüdöket,lelke rajta.
ÉN INKÁBB LOPKODOK,GYŰJTÖGETEK,FOSZTOGATOK ÉS MEGVESZEM A LEGJOBB CUCCOSOKAT!! :D

lol, Military stalker jött szembe a cordonban Kriss super V-vel :D
nekem nagyon tetszenek ezek a faction wars dolgok.

görgess lentebb és ott lesz az OL 2.1 :wink: viszont nekem is segíthetne vki :lol: nem tudok beszélni Kruglovval egyszerűen sehogy se lol2 akármit csinálok semmi, csak fogja a fegyverét és megy előrre egyenesen bele az anomáliába és game over :lol:

de amikor rá katintok a linkre és be jön nekem azt irja hogy aza 2.0

ja jól van én vagyok a hülye XD most látom hogy ott van
remélem lesz bene AK 47

gabriel_cs.15":373nvysg mondta:
görgess lentebb és ott lesz az OL 2.1 :wink: viszont nekem is segíthetne vki :lol: nem tudok beszélni Kruglovval egyszerűen sehogy se lol2 akármit csinálok semmi, csak fogja a fegyverét és megy előrre egyenesen bele az anomáliába és game over :lol:

Szerintem a legutolsó save visszatöltése segíthet, mielőtt Kruglov megbolondult. A suit-jának amúgy bírnia kéne az égetőket...
(Pedig ez elvileg fixelve lett az OL1.3-tól kezdve).
Ha esetleg Kruglov megállna, és szoborrá merevedne, akkor a gyorsmentés- gyorstöltés segíteni szokott.

Vissza
Top Alul