Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Ja, szivat, de mit csináljak, albérletbe (( -és különösen olyanba ahol nem tudom meddig leszek, meert ha pl. találkozok egy lánnyal akivel összeköltöznék akkor lépek stb-stb. :D )) nem fogom beköttetni a vezetékes netet.

MÁS: Köszi a 2.0 linkjét de az nekem is megvan, hanem az kéne, amiben

JIM67

Elküldve: 2008. 05. 31., 14:59

-ban betette azokat a képeket a játékról a morzsinak :D .....vagy az az OL2.0?

Azt hittem az vmi free-play-os mód......

jaah az japán special free play story mod.

van benne priboi story (nap, objectek, scriptek, meg csomó dialóg), amk mod(lángszóró, blowout), srp mod(minigun), és ol is(kéztextúra, meg pár mutáns). abc mod(pda hud) a legnagyobb modpack (értsd: minden nagy mod dolgait összefoglalja) ami eddig létezik stalkerhez. műxik meg minden, csak japán. :) semmit nem cserél a sztorin, szal ez is ugyanaz mint az origi, csak szebb... bár én csak épp hogy elindítottam, nekem már priboin kívül minden unalmas ami a síma stalker :)

jah és szntem ne offoljuk szét az ol topicot :)

Wotanson":e4l0qs8s mondta:
Ja, szivat, de mit csináljak, albérletbe (( -és különösen olyanba ahol nem tudom meddig leszek, meert ha pl. találkozok egy lánnyal akivel összeköltöznék akkor lépek stb-stb. :D )) nem fogom beköttetni a vezetékes netet.

MÁS: Köszi a 2.0 linkjét de az nekem is megvan, hanem az kéne, amiben

JIM67

Elküldve: 2008. 05. 31., 14:59

-ban betette azokat a képeket a játékról a morzsinak :D .....vagy az az OL2.0?

Azt hittem az vmi free-play-os mód......

sajnos nem tudom feltölteni mert arra rámenne az egész életem :).... 577 mb ha vársz ellviszem a táborba :wink:

Behalok!

Senki sehol?????
na,mindegy!Közben eszembe jutott egy dolog.
Mondjátok,nem furcsa,hogy az egész zónában egyetlen női karakter se nem van?
Kizárólag férfiak.Már bocsánat,de a tréfát félretéve,nem lehetett vón beleilleszteni egy két bárisnyát a történetbe?Csak azt ne mondja senki,hogy ez afféle "férfias játék"........
Már bocsánat,de a Return to castle Wolfenstein-ben,a még korábbi Q2-ben-emlékszik még valaki erre a játékra?Istenem,azok a 90-es évek...-a GTA sorozatokra,a WOW-ban,az Archlord-ban,meg még sorolhatnám őket,mind ott volt a szebbik nem.
Itt miért nincsenek?
Én hiányolom az ő karaktereiket innen nagyon! :?:

Kicsit OFF ez a női stalker téma is...:roll:

De egyébként szerintem is kissé "homogén" a Zóna. A gsc fórumon időről-időre felvetődik az ötlet, hogy kéne női stalkert csinálni, de még nem hallottam róla, hogy valaki lemodellezte volna.
Mondjuk a bárban el tudnám képzelni őket. :lol:
Eredetileg a 1098 bétában, a stalker azték piramisos-robotos változatában, valami női kiborg-szerűség volt a főkarakter.

Hali VazVaz!!!

Sajna a blowout még mindíg nem működik,és nagyon gyanús,hogy a duty is,a bártulaj is,a freedomos pk. is minden alkalommal ugyanazt a melléküldetést adja.Pl. öld meg ezt vagy azt a magányos stalkert,írtsd ki a disznók hordáját,nyomd le a katonai bázist!
Ráadásul a vad vidék minden esetben ugyanazt a képet adja be,vagyis az átjárónál minden újabb ráforduláskor négy mercenaries van,a rakodópályaudvar végibe mög(!) az a négy kámzsás bandita!
Ez akkor is így van,ha napjában ötször fordulok!Ráadásul mindíg egyforma a taktikájuk.
Telepítsek újból?
És ha telepítek,akkor a legutolsó mentésem működni fog?Nem fog esetleg ugyanúgy "ellaposítani" mindent,mint ahogy most van?
vagy,ha esetleg tudod,akkor hova kellene benyúlni a programba ahhoz,hogy a blowoutot ismét be tudjam kapcsolni?
Ez a egész kezd már idegesítő lenni,de komolyan!
Az igazság az,hogy nem piszkáltam bele-mármint a progiba-semmit,és egyéb kiegészítőt sem tettem hozzá.
A régi mentések ugye nem működtek az új OL patchcsal,bár ott maradtak a STALKER SHOC könyvtárban.
Lehet,hoigy ez volt a baj?de akkor meg miért működött egy darabig okésan a rendszer?
Segítsetek,kérlek! :cry:

Ja,és még valami.
Mivel én új vagyok itten-ellenére a negyvenegy évemnek-szóval nem tudtam,hogy a "női napozó" témája kicsit lerágott csont lesz számodra,s ezért utólag is elnézést kérek.
De ugye egy csecsemőnek miden vicc új...hmmm..... :|

Hali Zombi!

Nem leszúrásképpen írtam, csak engem is letoltak a "dupla" hsz-emért, gondoltam, itt de naggggggyyon szigorúak a szabályok, de aztán úgy láttam, hogy az offtopic meg bőven belefér. :D

Ja, és egyébként az "offtopic" nem azt jelenti, hogy lerágott csont, hanem azt, hogy a hsz. nem tartozik a topic témájához. De nekem mindegy, miről van szó (a stalkerrel kapcsolatban), csak meg ne regulázzanak érte. :wink:

Az OL 2.0-ban az elmaradó blowout probléma másnál is jelentkezett, itt egy fix rá a gsc fórumról, egyszerűen csak felül kell írni a régi fájlokat. Majd jelezd vissza légyszi, hogy visszajöttek-e a blowoutok.

A Wild territory-nál az a 4 zsoldos engem is idegesít, tízpercenként bespawnolnak, meg elég unalmas, hogy mindig ugyanúgy állnak, és mindig ugyanúgy nyírom ki őket, de legalább dobnak egy csomó nato lőszert és lr300-ast.
A mellékküldik pedig egy idő után tényleg kifogynak, és ugyanazokat a feladatokat adja vissza a játék újra és újra.

Egyébként ez a kettő nem bug a játékban, ez bárkinél így működik.

Szia VazVaz!

Köszönöm a tippet,s most mindjárt rányomulok az oldalra,s letöltöm!Mihelyst sikeresen felraktam,és működik,azonnal értesíteni foglak itt,ezen a topicon!
Ez valószínűleg a holnapi nap folyamán este illetve éjszaka lesz,mert délután bográcsozunk veresboros marhapörit!
addig is jó vadászatot! :twisted:

:P
Köszi, neked meg jó pörizést!
Egy kicsit helyesbítem magamat, a link, amit megadtam, az a reputation bug javítása (a hírnév a küldetések felvételekor hirtelen átvált szörnyűből kitűnőbe, és vissza).

Szóval az OL2-ben elmaradó blowoutok javítása:
http://www.sendspace.com/file/r87fvh

Már kipróbálták páran, működnie kell.[/url]

OL2.1ben jó lesz az új Faction Wars, olyan lesz mint a Clear Sky-ban. Meg lesz benne vagy 15 új fegyver is, meg a régi military stalker, dynamic idõjárás, meg csomó fix.

és remélem a grafika is fejlődik...mert a 2.0-ban szerintem nem lett vlami jó

Az éjszaka nagyon setét lett, az biztos. Már este 9-től nem lehet látni semmit. Úgyhogy én leszedtem a Weather Overhauled 2.2 + 2.2.2 update-et, és így már egész jól néz ki. DX9-ben depth of field effekt is van, ha berakod a Sky4CE-t, sőt, akár még motion blur is, ha bírja a géped. (Nekem sajna nem nagyon, de irtó jól néz ki.)
Visszaállítottam magamnak a fegyver ironsight zoom-ját is, mert egyébként úgy lehetetlen a fegyverekkel lőni... Nem látod, hogy hova céloz. Az ugrás is irreálisan túl nagy. Helyből 2 méter magasra ugrik. :D

Egyébként nagyon jó lett, kellőképp nehéz is. (HELL-en nem bírok kinyírni egy bloodsuckert se, úgyhogy veteránon tolom, de a controller még így is csak gránátra reagál nekem kedvező módon. :D)

Még annyit fogok sztem babrálni, hogy éjszaka ne lássanak már meg olyan könnyen, főleg ha én az orromig se látok a sötét miatt. (Ők meg még a lámpájukat se kapcsolják be.)

jim67":opiktkny mondta:
és remélem a grafika is fejlõdik...mert a 2.0-ban szerintem nem lett vlami jó

hát ez nem módosítja a grafikát egyáltalán csak a weathert. nem értem mirõl van szó.

igazad van..akkor az nem jött be..a régebbi verzióban jobb volt

Az újban sok vihar lesz, sötétség meg félelem.:D

Hali VazVaz!!

Kész,vége,ennyi!
Törlöm le,telepítem újra!
Se blowout,se mászkáló fenevadak,se izlomok sehol!(Pedig minden általad ajánlott javítást felraktam!)
Tetejébe mindennek mostmár olyannyira sablonossá vált a játék,hogy a npc-k is mindíg ugyanabban a pozícióban haladnak,vagy várakoznak.
Egy érdekesség volt,hogy a duty-sok ezredese kirontott a "bunkerbű,mint Zrínyi a várbú",aztán nekem estek mindannyian,én meg fájdalmas búcsút vettem tőlük.
Csak annyit tudok mondani,hogy "mosmáaztáelíglégyénmá",és dúrom le a véresbe!
Az OL 2.1-et viszont ugyanúgy nagyon várom,mint a Clear Sky-t.Remélem hamarosan beszerezhető lesz.

Szaasz VazVaz!

Igen,kipróbáltam,és lássatok csodát,minden addig elmaradó effektus-a tudott helyeken megjelenő artyifaktok,duty támadja freedomot,bohóckodó banditák a vad vidéken,zombimuzsikok zöld elmebeteg-pizsamában előjöttek,kizárólag a blowout nem méltóztatik.
Amikor még friss volt a játék,akkor naponta kétszer is volt sok esetben,egészen pontosan vagy reggel 6 és 7,vagy pedig délutánonként 14 és 15 óra közt.
Ehhez gyakorlatilag oda lehetett igazítani a tevékenységemet.Aztán lassan elmaradoztak,most meg már nincsenek,annak ellenére,hogy az egész 2.0-ás patchet újratelepítettem, jobbanmondva felülírattam az újjal a régit.
na,majd meglátjuk,még játszom egy két virtuális hetet,s ha akkor sem,jöjjön az újratelepítés.
erről mi a véleményed?
ja igen,délután már próbálkoztam egy alkalommal írni neked,de ez a szerver lehalt,utána nem is tudtam belépni,mert hibát jelzett az explorer. :?

Vissza
Top Alul