Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
1 Meg tisztelném ha lenne pénzem !!! 2 Jártam már másik eredeti játékal úgy h. szarrá kopot és nem tudok vele játszani és nem tudom letölteni sehol és megeszer nem fogom megvásárolni !!! 3 Meg biztos hogy az a probléma hegy nem eredeti a game ???
vezérlőpult -> rendszer -> speciális fül -> teljesítmény -> azon belül is speciális -> és ott virtuális memória módosítása, minimumnak 2000-t irj be, maxnak meg kb 4ezret.
Nos köszönök mindenkinek mindent !!! És igérem hogy beszerzek egy eredeti STALKER-t Amúgy nekem most megy 1.0004-el is de szért felteszem az 1.0005-öt is .
Gondolom nagyon régóta nem ettél, és pont a megéhezés elõtt feküdtél le aludni. Ha vérzel és úgy fekszel le az is gáz.
Kocsik vannak majdnem minden pályán, meg fogod találni, pl a Cordonban van Lada Niva a carpark mellett, UAZ a Fox háza mellett, stb.
Végülis ez az Oblivion mod kvázi optimalizálja a S.T.A.L.K.E.R-t? Tehát semmi olyan módosítás nincs benne, ami befolyásolja az eredeti játékfolyást? (remélem, hogy nem hülye kérdés)
És lenne egy nagyon nagy kérésem: mivel a mod feltelepítéséhez ugye patch is kell, ezért a régi mentéseim nem maradnak meg. Nem tudna valaki küldeni nekem egy mentett állást még az elejéről, amikor találkozunk a csatornában azzal a dobhártyaszaggató akármivel?
az irányítóra gondolsz? ha igen akkor oda lehet érni kb. 20-30perc alatt mondjuk szerintem nincs értelme valaki mentését tovább vinni (még messzebbről sem), de te tudod
Én a gyakorlati tapasztalatokra gondoltam. Szóval, hogy akkor nagyon megérné nekem felrakni ezt a mod-ot (mind a grafika, mind a játszhatóság jjavult?), és esetleg újrakezdeni a játékot?