Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Akkor szevasz. Máskor tiszteld meg a programozókat egy eredeti vásárlásával.

1 Meg tisztelném ha lenne pénzem !!! 2 Jártam már másik eredeti játékal úgy h. szarrá kopot és nem tudok vele játszani és nem tudom letölteni sehol és megeszer nem fogom megvásárolni !!! 3 Meg biztos hogy az a probléma hegy nem eredeti a game ???

a lapozó file visít szerintem... de 70000 ropi 1 ilyen játékért szerintem nem sok.......

7000 akart az lenni :D

amúgy ja, lapozófile miatt sír, állítsd nagyobbra (2giga a minimum, az alatt el se indul!)

vezérlőpult -> rendszer -> speciális fül -> teljesítmény -> azon belül is speciális -> és ott virtuális memória módosítása, minimumnak 2000-t irj be, maxnak meg kb 4ezret.

dezodor":119qzhjh mondta:
7000 akart az lenni :D

amúgy ja, lapozófile miatt sír, állítsd nagyobbra (2giga a minimum, az alatt el se indul!)

PONSTOSAN :wink:

egyébként x18 is televan ''kellemmesbbnél-kellemesebb '' meglepetésessel :twisted:

Nos köszönök mindenkinek mindent !!! És igérem hogy beszerzek egy eredeti STALKER-t Amúgy nekem most megy 1.0004-el is de szért felteszem az 1.0005-öt is .

Mikkor lehet majd kocsihoz jutni ??? És aludtam 1 órát és éhen haltam közben hogy lehet ezt kikerülni ???

Gondolom nagyon régóta nem ettél, és pont a megéhezés elõtt feküdtél le aludni. Ha vérzel és úgy fekszel le az is gáz.
Kocsik vannak majdnem minden pályán, meg fogod találni, pl a Cordonban van Lada Niva a carpark mellett, UAZ a Fox háza mellett, stb.

Azt az uazt megtaláltam beleülök és utána a rende nyilakkal vezetek ???

Persze, csak elõbb indítsd be a motorját "B"-vel, amit be tudsz amúgy állítani az Options/Controls-ban akármi másra is.
"Turn on the engine" asszem...

Sziasztok!

Végülis ez az Oblivion mod kvázi optimalizálja a S.T.A.L.K.E.R-t? Tehát semmi olyan módosítás nincs benne, ami befolyásolja az eredeti játékfolyást? (remélem, hogy nem hülye kérdés)

És lenne egy nagyon nagy kérésem: mivel a mod feltelepítéséhez ugye patch is kell, ezért a régi mentéseim nem maradnak meg. Nem tudna valaki küldeni nekem egy mentett állást még az elejéről, amikor találkozunk a csatornában azzal a dobhártyaszaggató akármivel?

Köszi előre is!

mandras81":1dort8y0 mondta:
találkozunk a csatornában azzal a dobhártyaszaggató akármivel
az irányítóra gondolsz? ha igen akkor oda lehet érni kb. 20-30perc alatt :) mondjuk szerintem nincs értelme valaki mentését tovább vinni (még messzebbről sem), de te tudod

az árakat a játékban kicsit drágára sikerült megállapítani.... a minigun biztos dúrva :roll:

Vissza
Top Alul