Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Dezodor...mi lett módositva az 1.21 OL modban?? nem használ a kis kötszer...az előző verzioban tudtam gyógyitani asebeimet most nem..minden kis sérülésre egy egész nagy csomagot kell elpazarolnom:-(((((((

1.2.1ben a kötszer nem gyógyít, csak a vérzést állítja el, valamint a kaja sem gyógyít

Nagyon tetszik a játék,gratulálok a készitőknek. Hell modon kezdtem,igy jo kis harcok vannak:D. Azt irják az infoban,hogy sp elött mp-t kell inditani hogy lássuk a napot,holdat. Elég ha csak belépünk,vagy játszani is kell? Az valamiért nem megy.

Indítasz egy LAN szervert, kilépsz, utána SP. Egyébként már megcsinálták hogy menjen MP nélkül, de még nincs kiadva, mert az új blowout még mindig nincs kész teljesen, variálnak hogy mi hogy legyen, stb.

Bocs.
Sajnálom ha zavartalak ezzel.
Kössz az infót.
Cső

Wotanson":1gt4ilt3 mondta:
Kedves Horst!

Most komoly hogy bejössz egy rajongói (!) oldalra és feltört , kalóz Stalkerhez kérsz tanácsokat?

Amúgy szerintem a boltban 5-6 ezer.

pYura":1capcxcj mondta:
Mit tud az új blowout?

Lényegében ugyanaz, csak más sorrendben jönnek be a dolgok. nem tudjuk hogy hogy lenne a jó... nekem a mostani nem tetszik, ugyanis a blowout előtti 2perces szakaszon is van már sugárzás, az pedig nonszensz hogy már blowout előtt legyen sugárzás :D de még folnyka a trécspartik, hogy kinek mi a fúdejó. mind1 majd lesz vhogy.

még csak msn-en variálunk, nem publik, mivel nem is sok variáció van.

én kivenném a vibros_p -t a blowout előtt, mert az csak a bumm után reális, meg amúgyis csúnya, szal én minél kevesebbszer látom, annál boldogabb vagyok.

másik a sugárzás, amit előbb már ecseteltem, hogy előtte vagy utána...

harmadik az animációk, amiben 1etértünk, az npck elesnek, de még ez sem végleges...

Huh nagyon jó mod.
Eszméletlen.
Egy teljesen új játék.
Igaz még csak az elején tartok, de nekem jobban tetszik mint az eredeti.

A fegyverek jobbak szerintem, és mintha pontosabbak és erősebbek is lennének, de lehet hogy csak én érzem így.

Szóval gratulálok a készítőknek!

Persze, sokat dolgoztak a fegyvereken, meg mindenen, amúgy már kész van az 1.3, most megy a bétateszt, persze csak házon belül.
Ebben már minden benne lesz, amit a stalkernak tudnia kellett volna, amikor annak idején elképzelték, olvass gsc fórumot.
Ami nem lesz benne, azok az új pályák, mivel Kanyhalos szerint sz@r, mert nem lehet olyan szép pályákat csinálni sp sdk nélkül mint amit a gsc csinált, s ahogy látom õk úgy vannak vele, hogy ami nem tökéletes, vagy nem illik bele teljesen a képbe, azt inkább kiveszik.
Már majdnem kivették az autókat is a lebegés miatt, de aztán nagy nehezen sikerült megoldani egy új scripttel.
Én még mindig az 1.2.1.-el játszom, már rég visszajöttem az erõmûbõl, és most csak úgy freeplayezgetek. Az a legjobb amikor kimegyek stancia2-re, alszok egy csomót, a blowout bespawnol szörnyeket és kirontok rájuk vintorezzel. :lol:

Sajnos nem hell fokozaton kezdtem el hanem valami közepes nehézségen, és elég könnyű így. A hell fokozat mennyiben nehezebb?

Egyébként nagyon jó a mod. Fantasztikus volt éjjel feljönni a aktakombából az agroprom-ba és levadászni a fejlámpával járőröző katonákat.

Hát a Hell fokozat az ugyanaz mint a vanillában a Master, csak át lett nevezve. Sokkal nehezebb úgy, bár easy-ben is nehezebb a mint a vanilla, mert ugye erõsebbek a fegyverek.

Elég könnyű?Nemár én csecsemő fokozaton jáccok és így is nehéz főleg hogy mégjobban nehezítve lett. Hát béna vagyok akkor. :|

Mér lennél béna? Majd elmegy a csávó stancia2-re, alszik, vár egy blowoutot, aztán majd lehet nem fogja könnyûnek találni. :D
--bespawnol "pár" szörnyikét :lol:

De akkor vigyél magaddal vagy 3-4000 lõszert. :D

Ja most látom hogy ez az oblivion topik :D A Priboiba kelett volna írnom az elöbbit na mind1.Én az oblivion modot leszedtem mert nem fért össze a többi moddal.Ha elbírnák 200 kilót meg lenne valasmi jobb fegyver az elején vagy kes akkor örömség lenne. :wink:

Micsodaa? Hát hogy hogy nincs késed? Wolf adja!
Meg van egy AK a mögötte levõ ház padlásán.
200kg meg ugyan minek? Semmi értelme, én a 80at se szoktam kihasználni, esetleg a vége felé.

Vissza
Top Alul