nVidia vs. ATI

Melyik a jobb választás?

• nVidia

Szavazat: 0 0.0%
  • ATI

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Az a helyzet, hogy videót én is tudok csinálni. Majd ha felmutattak valamit, akkor oké.

jó oké fejleszteni fejlesztett de nem olyan mértékben mint az ATI

Most te tényleg kötekedni akarsz , ennke köze nincs a kúrva radeonodhoz , ne húzzál fel , mert te fogsz roszabbul járni . Jó jó tudom elismerem , hogy jobb , de ezt a felmérést nem a rohad radeonod miatt tettem be , például láthatod , hogy van aki még mindig 9600xt használ , érdekes , hogy abban a kategóriában már x1650xt-t is lhet szerezni jobb áron ...

Teszt az ipon.hu-ról:
05_Stalker.png

"Stalkerünket is lecseréltük, mert bár még nincs angol változat a játékból, a fejlesztők voltak olyan kedvesek és a benchmarkot már elérhetővé tették (akkor pedig miért ne élnénk a lehetőséggel). Az eredmények cseppet hihetetlenek, de több futás után is ezeket kaptuk. A HD5970 nem teljesíthetne ennyire jól a többiekhez képest, lehet, hogy a béta driver kapott már néhány optimalizációt a játékhoz. Kinézetre nem láttunk különbséget. Egyelőre még nem tiszta, hogy a GeForce-ok a rossz driverek, vagy a DX10.1 hiánya miatt szenvednek ennyire, de a teljesítményük ilyen beállítások mellett siralmas. Mivel a Call of Pripyat is támogatja a DX11-et, ezért még lesz róla szó néhány oldallal később."
23_StalkerDX.png

"A Stalker a másik véglet, nem viszi túlzásba a tesszelátor használatát, de azért képes rá építeni. Ráadásul nagyon jól megírt a DX11-es része, jóval gyorsabb, mint a DX10-es, így érdekes módon pont az ellenkezőjét látjuk annak, mint ami a Heaven Benchmarkos diagramon van. Az igazság valahol félúton, és jó eséllyel nagyon játékfüggő lesz, hogy hol merre megy a sebesség, kíváncsian várjuk az első játékokat."

http://ipon.hu/elemzesek/radeon_hd5970_ ... lett/607/1

most ezeke azt akarják mondani , hogy egy ilyen friss kártyával mint a 5970 ilyen xar eredményeket lehet elérni , de az meglátszik , hogy a dx 11-nél gyorsabb a játék , ezt viszont nem értem miért kap olyan kevés fps-t napfelkeltekor , ami azért vicces , mert nálam akkor volt 34 fps (játékban és nem ezzel a bencsmárkal )
mellesleg lehet tudni , hogy a kártya menniy pénzt kostál ? , eddig még nem nagyon láttam belőle.

ez is a gazdagok játékszere lessz ezek szerint

Engem nem érint,az biztos.
Jön még ki gyorsabb kártya is,csak azt a Fermi megjelenésekor akarják bevetni(5990)

ja mer hogy ennél is van gyorsabb :P , gondolom az dupla gpu-val rendelkezik ?

Az 5970-es is dupla gpu-s.Gondolom,gyárilag megemelik az mag-órajelet meg a memória órajelét,extra hűtés aztán had szóljon.

akkor leszenek még itt dúrvaságok , viszont ha kijön az nvidia az csak nekünk lessz mivel lenyomja az árakat , nem is kicsit . és mostanság ilyen 4850 az milyen árban van (biztos nem fogok venni , mert akkor proci is kéne , tuningolni meg biztos nem fogok )

Egyetértek.Én tervezek a gépembe 4850-t.De most jön a karácsony,két gyerekem van,szóval ők kapnak ajándékot és nem én :D
Szerintem 30 körül lehet.

Ha kijön a Fermi,ezek még lejjebb mennek,mert kifutó termékek lesznek.Sz*r,elavult DX10.1 :D

a teszt alapján úgy tűnik , hogy a 4850 jobb , de néhány tesztnél az elavult 9800gt is jobban telejesít , egy játékban volt jobb a stormise-ban , azzal úgysem fogok játszani , nem fogok azért feltenni vistat / 7-et hogy ilyen istenszimulátorral szórakozzak . Vicces , hogy azért az a 9800gt is állta a versenyt.

Vissza
Top Alul