Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Dezodor. Nem jelenik meg a kép, 403-as hibaüzenet. Másnak is ez jelenik meg, vagy csak nekem?
Error when attempting to use the Coral Content Distribution Network (http://www.coralcdn.org/).
The hostname specified in the Coralized URL is currently over its hourly quota. Please try back later
Ezt írja.
Fel tudjátok tenni máshova is, vagy egy linket adni ,ahonnan le lehet szedni?
Megint egy kellően borús kép Valaki( ),mikor elment mellettem és ránézett a monitorra,azt mondja:
-Már értem,miért vagy mindig ilyen jókedvű,optimista.
-?
-Mert a való világban a legnagyobb gond is több vidámságot áraszt,mint a Stalker-játék bármely pillanata!
De miért nem adják ki a következő havi naptárképet elötte pár nappal, nem értem Kiváncsi lennék, hogy ugyan azt eljátszák-e, mint a Call Of Pripyat elött, hogy már tudták a folytatás nevét, de sunyisan kisatírozták, meg beletették a COP egyik falujának képét, hogy találgasson a jónép, hogy vajon mi ez a környezet
milyen stalker tv sorozat ????? ja hgy te leszel benne a főszereplő ? és a legelső részben megfogsz halni ? , barátom kikéne kapcsolni a gépet és szétnézni a való életben is