Naptárak

ez az old service center lenne ? mer ha nem az akkor gőzöm nincs..

Dezodor. Nem jelenik meg a kép, 403-as hibaüzenet. Másnak is ez jelenik meg, vagy csak nekem?
Error when attempting to use the Coral Content Distribution Network (http://www.coralcdn.org/).
The hostname specified in the Coralized URL is currently over its hourly quota. Please try back later
Ezt írja.
Fel tudjátok tenni máshova is, vagy egy linket adni ,ahonnan le lehet szedni?

Megint egy kellően borús kép :D
Valaki( :D ),mikor elment mellettem és ránézett a monitorra,azt mondja:
-Már értem,miért vagy mindig ilyen jókedvű,optimista.
-?
-Mert a való világban a legnagyobb gond is több vidámságot áraszt,mint a Stalker-játék bármely pillanata!

:D

De miért nem adják ki a következő havi naptárképet elötte pár nappal, nem értem :) Kiváncsi lennék, hogy ugyan azt eljátszák-e, mint a Call Of Pripyat elött, hogy már tudták a folytatás nevét, de sunyisan kisatírozták, meg beletették a COP egyik falujának képét, hogy találgasson a jónép, hogy vajon mi ez a környezet :)

Áprilisi naptár
c53b07418de36af2eed92bd4cec4.jpeg

zatonban abban az épületben amely alatt a vérszopófészek van

nekem csak azért fura ez a naptár, mert csak angol és orosz verziókat kaptunk, eddig mindig küldte vagy 20 féle nyelven...

Ezek a naptárak bármiféle kapcsoaltbanis állnak az ujjonan jönni fogó Stalkerel?Lesz Stalker TV-sorozat ?

milyen stalker tv sorozat ????? ja hgy te leszel benne a főszereplő ? és a legelső részben megfogsz halni :D ? , barátom kikéne kapcsolni a gépet és szétnézni a való életben is :P

Enyi erővel Lost se lenne.De am lehetne csinálni Stalker sorozatot mer fain lenne.Nem muszáj a Valódi Zónába forgatni.

mi köze van a lostnak a stalkerhez ???? , kezdjük ott , hogy a lost nem játékból készült, stalkeres sorozat sose lesz , mer a ynugatiaknak nem kell .

Vissza
Top Alul