Naptár

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
R-pee":1156s6ae mondta:
Szépek az árnyékok, meg az élsímítás.
Valahol azt olvastam, hogy a Stalker nem támogatja a hagyományos értelembe vett AA-t, hanem valami belső megoldása van rá, ezért nem olyan jo, mint a 4AA, de elvileg gyorsabb is. Szerintem 2AA szint már kielégítő :)

Elég a 2xAA ha be van kapcsolva mellé az Adaptive AA, jobb mint a natúr 4x vagy 6x AA ami ráadásul jobban meg is fogja a gépet.

Anonymous":207v4h2l mondta:
Elég a 2xAA ha be van kapcsolva mellé az Adaptive AA, jobb mint a natúr 4x vagy 6x AA ami ráadásul jobban meg is fogja a gépet.

Ez valami ATI-s miszmasz ugye? :D

A sok akárhányszoros AA meg egyéb ilyen szép kifejezések mellett van olyan magyar oldal, ahol érthetően le van írva, hogy ezek mit is jelentenek és mit csinálnak a képpel?
(volt már erről itt korábban egy link még az előző fórumban de nem találom sehol :()

hispan1":ipxl82qd mondta:
A sok akárhányszoros AA meg egyéb ilyen szép kifejezések mellett van olyan magyar oldal, ahol érthetően le van írva, hogy ezek mit is jelentenek és mit csinálnak a képpel?
(volt már erről itt korábban egy link még az előző fórumban de nem találom sehol :()

AA-anti alising: élsimítás. Minél több annál élesebbek a tárgyak élei, nem tünnek el a vékony drótok. Keress rá prohardver.hu-n van egy csomó kép meg minden...

pYura":2b6duh9u mondta:
Anonymous":2b6duh9u mondta:

Én voltam az "Anonymus" csak mert elfelejtettem bejelentkezni és hát a vendég engedélyezve van a fórumon (csak tudnám minek), jó lenne ha csak regizett tag tudna írni. Na de legyen ON topik is:

Az Adaptive AA az tényleg ATI fejlesztés és direkt arra találták ki amit leírtam. Az nVidiánál is van hasonló amit Super Sampling-nak neveznek, csak ez iszonyatosan megfogja a videokártyát. Ha már prohardver, akkor olvassátok el ezt: >> cikk <<

Ki lehet mondani, hogy az ATI jobb a hagyományos AA implementálásában, és a piacon egyedüliként tud egyszerre HDR-t és Anti-Aliasingot.
...
Véleményünk szerint az ATI kétszeres Adaptive AA-ja hozza a legjobb teljesítmény/minőség arányt. Bekapcsolásával nem lassultak túl sokat a kártyák, de az átlátszó textúrák nagyon szépen kisimultak.

:wink: (A PH fórumon FireGL néven vagyok fent)

Na majd most kiművelem magam.
AZért kell egyébként, hogy noregesek is írhassanak, mert a regisztráció visszaigazolós és aki csak pár dolgo szeretne kérdezni és nincs az e-mailje közelében, az nem tud regelni és egyébként is egyszerűbb neki, ha nem regel.

Chabi":1s1aqhp6 mondta:
pYura":1s1aqhp6 mondta:
Anonymous":1s1aqhp6 mondta:

Én voltam az "Anonymus" csak mert elfelejtettem bejelentkezni és hát a vendég engedélyezve van a fórumon (csak tudnám minek), jó lenne ha csak regizett tag tudna írni. Na de legyen ON topik is:

Az Adaptive AA az tényleg ATI fejlesztés és direkt arra találták ki amit leírtam. Az nVidiánál is van hasonló amit Super Sampling-nak neveznek, csak ez iszonyatosan megfogja a videokártyát. Ha már prohardver, akkor olvassátok el ezt: >> cikk <<

Ki lehet mondani, hogy az ATI jobb a hagyományos AA implementálásában, és a piacon egyedüliként tud egyszerre HDR-t és Anti-Aliasingot.
...
Véleményünk szerint az ATI kétszeres Adaptive AA-ja hozza a legjobb teljesítmény/minőség arányt. Bekapcsolásával nem lassultak túl sokat a kártyák, de az átlátszó textúrák nagyon szépen kisimultak.

:wink: (A PH fórumon FireGL néven vagyok fent)

Aha tudja kezelni, de milyen áron? X1900XTX alatt értelme sincs együtt a kettőnek, mert olyan lassú...

hispan1":qx5au8l7 mondta:
Na majd most kiművelem magam.
AZért kell egyébként, hogy noregesek is írhassanak, mert a regisztráció visszaigazolós és aki csak pár dolgo szeretne kérdezni és nincs az e-mailje közelében, az nem tud regelni és egyébként is egyszerűbb neki, ha nem regel.
Nah meg ugye itt vannak a moderátorok ha baj van :lol:

pYura":1gde2v9c mondta:
Aha tudja kezelni, de milyen áron? X1900XTX alatt értelme sincs együtt a kettőnek, mert olyan lassú...

Az én 9600XT-men is szebb képe van és gyorsabb a 2x AdaptiveAA mint a normál 2x AA (tapasztalat). Igaz a Temporal AA ami mégjobb az nagyon megfogja szegény 9600XT kártyát. :D Így nem használom a TAA-t.

Na de ON-topik, mert ez a Naptár. :lol:

OFF
Múltkor valami új gamet próbálgattam és valahogy nem volt elég gyors max grafikán. (Éreztem, hogy kicsit mintha kevés lenne a kakaó) Utána jöttem csak rá, hogy be van kapcsolva a 8AA :lol:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul