Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Chabi":9vmsp30q mondta:
Valahol azt olvastam, hogy a Stalker nem támogatja a hagyományos értelembe vett AA-t, hanem valami belső megoldása van rá, ezért nem olyan jo, mint a 4AA, de elvileg gyorsabb is. Szerintem 2AA szint már kielégítőR-pee":1156s6ae mondta:Szépek az árnyékok, meg az élsímítás.
Anonymous":207v4h2l mondta:Elég a 2xAA ha be van kapcsolva mellé az Adaptive AA, jobb mint a natúr 4x vagy 6x AA ami ráadásul jobban meg is fogja a gépet.
hispan1":ipxl82qd mondta:A sok akárhányszoros AA meg egyéb ilyen szép kifejezések mellett van olyan magyar oldal, ahol érthetően le van írva, hogy ezek mit is jelentenek és mit csinálnak a képpel?
(volt már erről itt korábban egy link még az előző fórumban de nem találom sehol)
pYura":2b6duh9u mondta:Anonymous":2b6duh9u mondta:Elég a 2xAA ha be van kapcsolva mellé az Adaptive AA, jobb mint a natúr 4x vagy 6x AA ami ráadásul jobban meg is fogja a gépet.
Ez valami ATI-s miszmasz ugye?![]()
Ki lehet mondani, hogy az ATI jobb a hagyományos AA implementálásában, és a piacon egyedüliként tud egyszerre HDR-t és Anti-Aliasingot.
...
Véleményünk szerint az ATI kétszeres Adaptive AA-ja hozza a legjobb teljesítmény/minőség arányt. Bekapcsolásával nem lassultak túl sokat a kártyák, de az átlátszó textúrák nagyon szépen kisimultak.
Chabi":1s1aqhp6 mondta:pYura":1s1aqhp6 mondta:Anonymous":1s1aqhp6 mondta:Elég a 2xAA ha be van kapcsolva mellé az Adaptive AA, jobb mint a natúr 4x vagy 6x AA ami ráadásul jobban meg is fogja a gépet.
Ez valami ATI-s miszmasz ugye?![]()
Én voltam az "Anonymus" csak mert elfelejtettem bejelentkezni és hát a vendég engedélyezve van a fórumon (csak tudnám minek), jó lenne ha csak regizett tag tudna írni. Na de legyen ON topik is:
Az Adaptive AA az tényleg ATI fejlesztés és direkt arra találták ki amit leírtam. Az nVidiánál is van hasonló amit Super Sampling-nak neveznek, csak ez iszonyatosan megfogja a videokártyát. Ha már prohardver, akkor olvassátok el ezt: >> cikk <<
Ki lehet mondani, hogy az ATI jobb a hagyományos AA implementálásában, és a piacon egyedüliként tud egyszerre HDR-t és Anti-Aliasingot.
...
Véleményünk szerint az ATI kétszeres Adaptive AA-ja hozza a legjobb teljesítmény/minőség arányt. Bekapcsolásával nem lassultak túl sokat a kártyák, de az átlátszó textúrák nagyon szépen kisimultak.
:wink: (A PH fórumon FireGL néven vagyok fent)
Nah meg ugye itt vannak a moderátorok ha baj van :lol:hispan1":qx5au8l7 mondta:Na majd most kiművelem magam.
AZért kell egyébként, hogy noregesek is írhassanak, mert a regisztráció visszaigazolós és aki csak pár dolgo szeretne kérdezni és nincs az e-mailje közelében, az nem tud regelni és egyébként is egyszerűbb neki, ha nem regel.
pYura":1gde2v9c mondta:Aha tudja kezelni, de milyen áron? X1900XTX alatt értelme sincs együtt a kettőnek, mert olyan lassú...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.