Mutánsok/teremtmények a Zónában

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Egy zombi nem biológiai képtelenség. A teste működik, de folyamatosan hadoklik, félig-meddig agyhalott állapotban van, de a vegetatív funkciói (fény/hangingerek észlelése, légzés) működik. Az már más kérdés, hogy egy "irányító" irányíthatja is a zombit...

kkrkrrrkrkrkrkrkrrr..........talán méggggis.s.g,.s.s-sssss----
habár ez már súrloja a hülyeség határait :lol:

Tibi: talán mert az orvostudomány nem átt olyan szinten, hogy elő tudjon állítani ilyen egyedeket, de leginkább azért, mert NEM IS AKAR ILYET CSINÁLNI. Kinek kellene egy vegetáló test, ami mászkál fel meg alá és ha meglököd, irányt vált...

Senkinek, de én azon az elven vagyok, hogy ,,Hiszem ha látom" (persze van, amit enélkül is elhiszek) :) Bár tényleg megtörténhet bármi...olyanról hallottam már, hogy majomfejet ültettek át egy kutya testére, de pár óra múlva meg is halt (valamikor nagyon régen, még fekete-fehér felvétel volt). Szóval nem lehet valami stabil dolog.

azóta sokat változhatptt a dolog én majmokról hallottam, hogy az egyik teste volt halott a másiknak megy agyhalott volt és lecserélték a cuccokat és valameddig azok is éltek csak a z idegeket nem tudták megstoppolni :cry:

Amíg a nanotechnológia még gyerekcipőben jár, addig az idegsebészetben sem várható nagyobb áttörés.

vki látta már vmelyik videóban ezt az ellent: Pseudo Giant
pseudo%20giant.jpg

A kis aranyos benne van máér a levelesládámban is egy ideje, februárban kikerül az oldalra.

Ja csak név alapján sem találtam meg. Kicsit káoszos a video letöltés oldal :? vagy csak az a probléma, hogy most néztem meg előszőr xD

A filelist elég tiszta, szerintem. A videóoldal tényleg egy kicsit káoszos, érkezési sorrendben szerepelnek a videók.

Tudom, nem is felejtettem el, mint látod, csak még sok a dolgom és vívodok is egy pár részlet miatt az új lapot illetően.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul