Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Egy zombi nem biológiai képtelenség. A teste működik, de folyamatosan hadoklik, félig-meddig agyhalott állapotban van, de a vegetatív funkciói (fény/hangingerek észlelése, légzés) működik. Az már más kérdés, hogy egy "irányító" irányíthatja is a zombit...
Tibi: talán mert az orvostudomány nem átt olyan szinten, hogy elő tudjon állítani ilyen egyedeket, de leginkább azért, mert NEM IS AKAR ILYET CSINÁLNI. Kinek kellene egy vegetáló test, ami mászkál fel meg alá és ha meglököd, irányt vált...
Senkinek, de én azon az elven vagyok, hogy ,,Hiszem ha látom" (persze van, amit enélkül is elhiszek) Bár tényleg megtörténhet bármi...olyanról hallottam már, hogy majomfejet ültettek át egy kutya testére, de pár óra múlva meg is halt (valamikor nagyon régen, még fekete-fehér felvétel volt). Szóval nem lehet valami stabil dolog.
azóta sokat változhatptt a dolog én majmokról hallottam, hogy az egyik teste volt halott a másiknak megy agyhalott volt és lecserélték a cuccokat és valameddig azok is éltek csak a z idegeket nem tudták megstoppolni