Multiplayer

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
lol, megint sikerült öcsémmel LAN-ban nyomni a 2215-öt, de kevés a pénz illetve nem kap pénzt senki az ölés vagy nyert kör után. Elvileg volt erről szó, hogy hogan lehet péntz szerezni vagy melyik az a játékmód, amiben kapsz pénzt?

Biztos meg lehet valahogy hekkelni, én azt csináltam anno, hogy belroahntam párszor egy anomáliába és a halálok után lett píz...

De van 1095-ös Azték prealfa 2001-es STALKER, 1096-os prealfa 2002-es Csernobil, 1154-es 2002-es Csernobil. Ezek azok amik a 2215-ösön kívül megvannak nekem. Bár néhány orosz fórumon vannak utalások egyéb alfa verziókra is, de azokat szinte lehetetlen felkutatni már a neten. Régebben (2-3 éve) jobban terjedtek.

Tibi a beta verziókra kérdezett, azért mondtam, hogy beta-ban csak a 2215-ös van. De tény, hogy ezen kívül még 3 verzió létezik

Tibi":178z8j1y mondta:
Beta verzió kiadva csak 2215-ös van vagy van más is?

Nem, ezek közül egyik sincs "kiadva". Kalóz verzió egytől-egyig. 2215-öt mondják (hibásan) bétának, a több az alfa. Ha eddig nem nézted, mostmár ne is foglalkozz vele. Nincs már messze a megjelenés :wink:

Én épp ma fedeztem flel megint a 2215-ös szépségeit, de aztán ki tudja, miért, egy óra elteltével ugyanazokkal a feltételekkel már nem sikerült a LAN játék. Ilyen kegyetlen ez a Zóna... :)

A januári bétateszt azért legális lesz :wink: persze ha nem szivárog ki idő előtt :lol:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul