Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
lol, megint sikerült öcsémmel LAN-ban nyomni a 2215-öt, de kevés a pénz illetve nem kap pénzt senki az ölés vagy nyert kör után. Elvileg volt erről szó, hogy hogan lehet péntz szerezni vagy melyik az a játékmód, amiben kapsz pénzt?
De van 1095-ös Azték prealfa 2001-es STALKER, 1096-os prealfa 2002-es Csernobil, 1154-es 2002-es Csernobil. Ezek azok amik a 2215-ösön kívül megvannak nekem. Bár néhány orosz fórumon vannak utalások egyéb alfa verziókra is, de azokat szinte lehetetlen felkutatni már a neten. Régebben (2-3 éve) jobban terjedtek.
Nem, ezek közül egyik sincs "kiadva". Kalóz verzió egytől-egyig. 2215-öt mondják (hibásan) bétának, a több az alfa. Ha eddig nem nézted, mostmár ne is foglalkozz vele. Nincs már messze a megjelenés :wink:
Én épp ma fedeztem flel megint a 2215-ös szépségeit, de aztán ki tudja, miért, egy óra elteltével ugyanazokkal a feltételekkel már nem sikerült a LAN játék. Ilyen kegyetlen ez a Zóna...