Multiplayer játék

valakinek nincs kedve multizni?
Xfire: khad96

Nekem van melyik clear sky , vagy a sima shadow?

Szerk.:
Jah amugy nem vagyok benne teljesen biztos... de mennyire oldhato meg hogy a stalkerban lévö összes multiplayer pályát egybeheggesztenék, és azon garázdálkodnánk (persze fps nézetben):D kedvünk szerint ugy max 200 -an?Ennek a megvalositásnak vannak technikai akadájai ha mod formájában készitenék el pl?
Régen mutatta nekem ismerös a freelancer discovery modját onnan ugrott be ez a megközelités.... a válaszokért elöre is thx!

Sziasztok.

Lezsíroztuk Jim-mel, hogy Szerdán estefelé összejövünk kicsit multizni. Pontosabb időpont később várható. Aki szeretne jönni az felvehet Skypera engem. Címem: juffy_v8 ( :D )
Aki meg nem rendelkezik Skypeal az küldjön itt a fórumon egy PM-et és tájékoztatom a pontosabb időpontról. :)

Pénteken vizsgám lesz (nem egyetemen) , aztán készülnöm kell rá (mivel csütörtökön melózok ezért csak holnap tudok tanulni). Jövő héttől a beosztásom még jobb lesz akkor majd játszunk.. sry

Ki hogy ér rá egy kis fórumos lövöldözésre? :) Jó lenne csapni egy Stalker tábort, valódi golyókkal, virtuálisan. :D Mutassuk meg Yetiéknek. :D :D

Sosem multiztam még stalkerrel, pedig mind meg van már rég óta, szívesen kiprobálnám csak sajnos nem igen determinálható mikor érek rá, ma (08.10. péntek) asszem este 8-9 között jó lenne ha nem jönne közbe semmi, de kb 90% az esélye hogy közbe fog jönni valami :(

Nekem ma 100% nem jó, jön egy lány itt aludni.. gurul1 :oops:

Hát az is multi, és ráadásul nem virtuális. Persze a hardverekre vigyázzatok! :D

Megvolt.. :)

Szóval, ma este ki ér rá? Vagy a héten bármelyik este?

Tud valaki segíteni? Elindítom a multit belépek a profilba (játék verzió 1.6.02) ott a szervereknél mind 1.6.02 -es, bármelyikre megyek rá a töltés felénél megszakad és kiírja hogy hiba: verzió-eltérés. Pedig ugyan az a verzió. Mi a hiba? Valami multi patchet kell leszedni hozzá? (EREDETI a játék)

Mostanában ugyanezt teszi velem is a Steames játék... :(

De nekem nem Steam-es hanem eredeti CD-s. Még aktiváltam is a cd kulcsot a profilomra. Már vagy 5x újra raktam a játékot hátha... de semmi. Vagy talán a magyarosítás miatt lenne? De szerót tudok létrehozni, nem értem :/

Nah bakker, kössz az infot. Csak így már nem olyan jó angolul, nem szeretem azt a nyelvet. Csinálhatnának egy magyarra optimalizált patchet( mármint hogy nem nézi modnak a magyarosítást) :D

Na, ez nekem is új, köszi Scare... :D
Nem káromkodtam még 3 és fél éves itt létem alatt, de most szívesen elengednék egy B betűs szépséget. :D

Ez kurvára nem újdonság... már a korábbi részeknél sem fogadja el a magyarosítást(jó a Clear skynál igen de ott csak azért mert már alapból magyaron van telepítve és azt felismeri) de shocnál sem lehetett multizni honosítással. Meg mondjuk semmilyen móddal, csak a szűz játékkal.

" Meg mondjuk semmilyen móddal, csak a szűz játékkal." Akkor ha már egyszer volt fent mód akkor már nem is lehet játszani? :D Akkor már elvesztette egyszer a szüzességét :D Nem? :D (Csak egy kis agyfárasztás délutánra) :D

Vissza
Top Alul