Multiplayer játék

Jim,neked egyszerű,nekem nem.Nem lustaságból nem csinálom,hanem mert félek,elrontom a játékot,az újratelepítést szeretném elkerülni.Ha részletesen leírnád,hogy mit hova,megköszönném
KönigsTiger :D lövés1 terminator1

meg-hajol
Update:Játék induláskor nem alapöltözet és pisztoly van? :D

Blackacehun":1gw82zia mondta:
Bemelegítő móddal indul a játék a buli kedvéért!

Nem a bemelegítésről beszélek,hanem az igazi játékról.
Engem Jim rögtön lelőt és nem pisztollyal,az biztos :D

Új pálya:
mp_map_close_combat.jpg

http://files.gsc-game.com/st/mp-maps/setup-mp-close-combat.exe

Made in GSC.

én benne vagyok ,de töb ember is kell... szal ha összejön legalább még 2 akkor mehet a szerver :P

Szevasztok!
Remélem sikerült belőnöm a megfelelő topicot. Érdeklődnék, hogy mennyien játszanak a STALKER-ek multijával. Melyikkel a legtöbben, és melyik megvételére érdemes ezért beruháznom?
Valaki megnyugtathatna azzal is, hogy ezen játékok multijai nem arról szólnak hogy agyatlanul ugrál és rohangál mindenki.

ha multizni akarsz nem ez a játék kell neked , sajnos el kell keserítselek , mer arról szól , hogy rohansz megölöd... újratöltesz, legjobb multija a shoc-nak volt, aztán , hogy vannak -e azóta normális szerverek azt nem tudom... cs és a cop az roszabb , mer 90-es ping alatt elég nehéz találni , amit meg ha találsz az orosz... azok meg kicsinálnak. MUltit úgy csináltuk , hogy valaki hostolt egy szerót , volt rajta jelszó aztán úgy elvoltunk 4-5 ember akadásmentesen játszott. Szal ha multi miatt akarod megvenni akkor ne tedd mer hatalmas csalódás fog érni.... ott a cod 4 vagy az mw 2 vagy akármeliky battlefiled vagy akármi multizz azokkal :). Viszont a single része az az összesnek jó , szal akármelyikkel kezdheted , ja és legyen hozzá géped... mer a régebbi masinákon nem épp a legjobban megy..

Régebbi masinám van (intel e2200 , atiHD2400, 2Gb ddr2) De a SHOC , a CS és a COP is megvolt párszor. A cod és battlefield multival pont az a bajom, hogy agyatlanul rohangásznak a kis tizenhárom éves hülyegyerekek. Büszkék arra hogy egy meccs alatt ölnek 40-szer, de az nem érdekli őket hogy őket meg legalább 50-szer durrantják le. Én ugyan kevesebbet puffantok le de a halálozási arányom rendszerint elhanyagolható. Azt reméltem hogy egy komolyabb játéknak a multi részét is komolyabb emberek használják.
A felvilágosítást azért közi.

az gép nem olyan rossz úgy közepes graafikán szépen mennek a dolgok ... gondolom én

Hali!

A pálya betöltését megelőző utolsó pillanatban kilép a játékból. Ez mitől van? Minden szerverre ezt csinálja lol2

Vissza
Top Alul