Multiplayer játék

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
Nos ha lenne kedvetek , akkor valamikor megint játszhatnánk , dedikált szerót azt lehet csinálni , mellette játszani is , szal probléma nincs :). Vagy mehetünk akárhova. A részlteket majd később ( ha lesz rá igény )

Rendszeresen azt írja:Eltérő verzió,pedig nem is. lol2
Egyszer sem tudtam játszani.

mer nem kell mod-ot /magyarítást használni osztán menni fog :)

Lenne 1 olyan problémam h bármien szerora felmegyek /normális a pingem 1-2 ember lagggol és en is marhára laggola game lövök 1 et és rá 30 mp -re jön az effect meg lövés hang :S jáchatatlan MP be :S
pedig tök normális 30 pingem volt legutobb 0 irt :S I NeeD HELP :cry: :cry: #B

mai jatek :D kepe :D

Jim indiantancot jarna :D
sssuperfortress03031020.jpg

sssuperfortress03031019.jpg

ssmarcel030310201857mpg.jpg

ssmarcel030310201813mpg.jpg

ssmarcel030310195258mpb.jpg

ssmarcel030310195318mpb.jpg

ssblackacehun0303102001.jpg

Néhány kép , az első tesztek sikeresen lefutottak , a szeró működik , 3 játékos van és a legnagyobb ping 80-as volt , holnap is lesz játék , olyan 7-8 felé aki akar játszani az felvesz skype-r (marcell_horvath) itt majd megbeszéljük a részleteket ... stb

Jim,próbáltam csatlakozni a szerveredre,de csíter címszóval ki voltam rúgva. :D
ilyen hamar kiismertél :D

Csiga07":16rnt7l0 mondta:
Jim,próbáltam csatlakozni a szerveredre,de csíter címszóval ki voltam rúgva. :D
ilyen hamar kiismertél :D

volt egy valaki aki elég kitartóan akart jönni , de valamiért nem tudott , mindeggy elvótunk , holnap is lesz szeró , szal gyeretek , viszont esetleg frissítsd a punkbustert, mer lehet az a ludas .

Én voltam.De természetesen fair-ül játszom :)

KönigsTiger,Csiga07 néven szoktam játszani.

Értem,köszönöm.
A magyarosítást nem veszem le a játékról,ebből kimaradok,de mindegy,majd ha mutattok harc közbeni képeket,megköszönöm. :)

majd veszek fel frapsal neked videot :D mert kepeket nehez alkotni vele mert en porul jartam mint alabb lathato

Csiga07":nigjc2do mondta:
Értem,köszönöm.
A magyarosítást nem veszem le a játékról,ebből kimaradok,de mindegy,majd ha mutattok harc közbeni képeket,megköszönöm. :)

sokáig tar , kimásolod akárhova ,aztán ha végeztünk akkor meg vissza.

Vissza
Top Alul