Módosító javaslatok, kritikák

Ez nem az üzenőfal vagy a fórum baja, hanem a szerveré, olyan a karakterkódolás, hogy ha kézen állva beszélgetek egy vakonddal, akkor sem fognak megjelenni a cirill betűk sajnos :(

A fórum UHSF elnevezése mostanára értelmét veszítette (főleg hogy az extra miatt megszűnik az én oldalam is - mondjuk nem mintha olyan sok tartalom lett volna rajta :) ), ezért arra gondoltam, hogy esetleg nem csinálunk egy névújítást? Például elhagyhatnánk az United szót és csak simán Hungarian Stalker Forum lenne a fórum neve.

Ááá ez kizárt. Ez a fórum szerintem így ment be a köztudatba, még ha csak a stalker hun fórumaként indult is anno, mosmár önálló, és ezt a neve jelzi a legjobban szerintem.

Ha nevet váltanánk vagy elhagynánk az United szót, az nagyon arra hajazna, hogy a fórum megint csak a stalker hun mellékága.

Meghát legyünk optimisták, készíthet még valaki egy jó stalker oldalt és ő is csatlakozhat és akkor megint united lesz :-)

Hispan,
a szabályzattal kapcsolatban lenne néhány ötletem:

- az M.5. végéről a A "rövid időköz" a téma népszerűségétől függően lehet pár nap is. mondatot le kéne venni, és beleszekreszteni hogy egy napon belül nem lehet írni dupla hozzászólást, tehát: Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a szobában 24 órán belül két vagy több üzenetet hagy.... Szerintem így sokkal egyértelműbb lenne mindenki számára.

- A C.12. pontot ki lehetne azzal is bővíteni, hogy azért is törlés jár, hogyha valaki hangoztatja, hogy másolt játékkal játszik, mivel ugyebár ezért is szoktunk törölni embereket (például ma is volt egy ilyen eset).

- Az aláírással kapcsolatban továbbra is úgy gondolom, hogy egy darab 350x20 pixeles, nem gif, szabvány userbar simán elférne a hozzászólások alatt és nem dekorálná túl a fórumot.

Az M.5-el egyetértek módosításilag, beleírva persze, hogy "egymás után", hiszen az a dupla hozzászólás.

A C.12 kiegészítése is jogos.

Az aláírás szerintem jó így, én a részemről örülök, hogy a más oldalakon látható mindenféle képek száműzve lettek belőle.

1 kis ötletelés reggelre :)

a stalker2 részlegen a mutánsos és a mit bírnál a stk2-ben topicot a médiából átraknám a hírek részlegre, mivel ezek inkább "pletykák" kategória, nem igazán passzol a média rovatba. A média topicokban szntem csak képek, videók és naptárak alfórum kéne mint a többi stalkernél is volt.

a naptáras dologhoz visszatérve, a cop részen van naptárak topic a média részlegen, viszont a gsc naptárak, amióta a cop kijött a stalker2-vel kapcsolatosak, szal én szívesen postolnám őket már a stalker2 részlegbe, nem a cop-hoz. :)

ti mit gondoltok? ha megoldható, az zsír :)

Lenne néhány topicbezárásos javaslatom a Társalgó fórumrésszel kapcsolatban, hogy jobban átlátható legyen:

- Skalárfegyverek megszerzése 2011-07-16 Kecskemét
- Fibonacci-sorozat az első 100 számjegyig
- Számoljunk... (képes/érdekességes)
- Tagok Honnan?
- Kedvenc társasjátékod?
- Márka topic

Mindegyikbe régen írtak, az elsőnek az aktualitása majdnem fél éve lejárt, a képes- érdekességes számolósba már nem igazán lehet normális dolgokat kitalálni, a Fibonacci-sorozatosat már nyitáskor értelmetlennek láttam (sejtettem hogy egy idő múlva senkinek nem lesz kedve számolgatni), az utolsó kettő meg csak hsz. növelésre jó, van helyettük egy sokkal jobb ötletem : szavazós topic hetente frissülő, szavazásra bocsátható témákkal).

Illetve a képháborúval is kéne valamit kezdeni, még jönnek a hsz-ek, de a kreativitás ott is kihalt...

Majd később a többi fórumrész tartalmának a megreformálását is szeretném megvitatni, de egyelőre szerintem elég ennyi.

Nem tudom hirtelen, hogy van-e bemutatkozós topic, de ha nincs, akkor szntem a "honnan jöttél" topic maradhatna, mondjuk kicsit magyarosabb névvel :D ("tagok honnan" olyan mintha vmi rossz googlefordítós szöveg lenne)

kedvenc társasjáték meg márka topic az olyan, hogy lehet kevés a hsz benne, de mindig aktuális, és ha most bezárnánk, lehet 1 hét múlva, vagy 1 év múlva vki csinálna 1 másikat. Szerintem azok is maradhatnának.

Az első kettőre leteszem a voksom, azok tényleg nem szükségesek :)

Igen, van bemutatkozós topic.
Ha meg a társasjáték/márka topic helyett később valaki nyitna újat, akkor átirányítanám a társalgóba hogy ott tegye fel a kérdését :wink: (illetve ezek helyett is jó megoldás lenne a rendszeresen frissülő szavazós megoldás is amit már írtam). Amúgy mind a kettőt egy olyan tag nyitotta, aki később ki lett rakva (konkrétan Csiga07 fia ha minden igaz).

Én benne vagyok, a szavazósban főleg, de hogy értelme is legyen,a szavazati eredményeket minden szavazás után postolni kéne, illetve egy-egy szavazás talán tarthatna inkább 2 hétig (akkor kicsit nagyobb az átfutási idő és a lehetőség szavazni). A bezárásokba én nem tudok beleszólni, mert annyira nem látok bele, de amit hónapok óta kihaltnak vagy értelmetlennek véltek, az mehet a limlomba nyugodtan.

Arra gondoltam, hogy a Stalker 2 fórumrészt mostmár végleg be kéne zárni és az Egyéb játékok-ba nyitni egy Survarium nevű topicot. Ha helyeslitek a dolgot, akkor neki is állnék megcsinálni.

szntem a survarium megerdemelne 1 fotopicot, marmint ugy mint a stk2, mert kb azok csinaljak, es az is lesz, csak mas neven. kb olyan feeling, mint a Risen vs Gothic esete...

Vissza
Top Alul