Módosító javaslatok, kritikák

Valahogy nekem eddig kiesett hogy a CoP témakörben van egy Pre-Release fórumrész is. Annyi javaslatom lenne, hogy a Hírek részből át kéne pakolni a meglévő 3 topicot a Pre-Release témákba + átnevezni Pre-Release témák/Hírek-re és a CoP megjelenéséig lezárni a Hírek fórumrészt. A SoC-nál és a CS-nél is így csináltuk, szerintem semmi probléma nem lenne belőle.

Emberek a CS-nél is úgy volt hogy volt hírek, mert oda jönnek azok a dolgok, amik a megjelenés előtt vannak (dátumok, stb...), vagy utána (pl patch-ek). A pre-release rész annyiba felesleges, hogy még a SoC-os időkben nem volt Média szekció, most pedig oda mennek ezek a dolgok, a pre-release-nek meg nincs értelme ilyenformán. Ezért inkább azt szüntetném meg.

Mellesleg ha most a pletykák meg hírek átmennének a pre-release-be, akkor megjelenés után zárni kéne őket, és a post-release-ben nyitni őket újra, aminek a SOC-os időkben sem volt sok értelme.

Summsumm a pre-release részt veszem inkább ki, mert - tekintve, hogy üres - , haszontalan.

UPDATE: természetesen ha kijön végre a játék, megszületik a Singleplayer és a Multiplayer szekció, ahova bekerülhetnek azok a témák, amik játék közben jelentkeznek.

Lenne az aláírással kapcsolatban egy módosító ötletem:
Annak idején meg lett tiltva az M.4 szabály alapján az aláírásban a képek használata azért, hogy a betöltése ne okozzon gondot a kisebb sávszélességű internettel rendelkező felhasználók számára. Azóta viszont már fejlődött a technika, nagy mértékben megnőttek a letöltési sebességek és szinte megszűntek az akkoriban alacsonynak mondható sávszélességek.
Tehát annyi változtatásra gondoltam, hogy az aláírásban maximum egy 350x20 pixeles, userbar méreteknek megfelelő kép is szerepelhetne.

Sosem azért volt megtiltva a képek használata az aláírásban, mert az annyival megnövelte volna a letöltési időt. Azért lettek kivéve a képek (és az alapszíntűl eltérő színű szövegek), mert mindenki tönkre dekorálta a fórumot mindenféle virító színű micsodával... Ezt a továbbiakban is szeretném elkerülni.

Lehet néha kicsit szigorúnak tűnök, de ha másol nem hát itt részesüljön az ifjúság egy kis nevelésben... Különböző oldalak, különböző szabályok :D

Több dekoráció? :) Tibi a lényeg, hogy szolid, de hatásos legyen a dolog, és a kinézet ne korlátozza a használhatóságot. Lehetne itt minden clla mögött háttér meg minden, de akkor elég kaotikus lenne a dolog... meg csili-vili...

Juteszembe köszi a téma nyitás alapelvei szobákat az új részekben, azokat elfelejtettem kitenni.

nos régóta fogalmazódik bennem ez a kérés, lássuk mi lesz belőle :) a probléma szerintem nem csak engem érint. nálam felül vannak az új hsz-ek. ezért lentről felfelé olvasok ha kimarad vmi. viszont irtó kényelmetlen, hogy minden oldal végigolvasása után újra le kell görgetni, hogy lapozhassak :S

a felső fejléc és a hsz gmbok közé még szerintem beférne lentről a lapozós rész :) én személy szerint nagyon örülnék ennek a módosításnak!

ötletként: http://priboi-story.extra.hu/idea.jpg

yoyo , ez jóötlet ha megvalósítható akkor köll

és ez netbookon milyen jó a gyors hsz-el egyetemben :)

Vissza
Top Alul