Módosító javaslatok, kritikák

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Ha olyan javaslatod, ötleted van, amit nem osztanál meg a látogatókkal, csak moderátorokkal, itt terjeszd fel.

Widra neve miért szerepel mindenhol, itt pedig nem?

Módosításként felvetem, hogy az aláírásban a képek használatát tiltsuk meg gykorlati okokból (ugyanis az új felállásban roppant zavaróak a képek az aláírásban, bár szerintem az előzőben is azok voltak). Ki mit szól hozzá?

Egyet értek. Az avatarok viszont lehetnének nagyobbak :D

Ó éreztem hogy ez felmerül... próbálkoztam éjjel mikor senki sem kémlel és az a baj, hogy ha nagyobbak, a mellette levő két sor is abnormálisan és feleslegesen naggyá válik...

Ellenben ha nincs ellenvetés egy pár napig, akkor iktatom majd a szabályzatba az aláítás képmentesítését...

hispan1 a script az aláírásodban csak teszt célból maradt ott? :wink:

Teszt, de ki fogom venni.

Csak le akartam mérni, hogy hányszor jelenik meg egy hsz-em, de aztán közben gyorsan rájöttem a rendszer hiányosságaira...

nos akkor leírom ide is, bár hispan1-el beszéltük már, hogy lehet érdemes lesz 1 uj gomb a felső menüsorba, ami visszavisz a kezdőoldalra, ahonnan lehet menni a widra oldalára, vagy ismét vissza ide. kényelmesebb lenne, mert nem kellene anniy bekk-et nyomni a brozerbe, és pl nálam ffox kicsit bután viselkedik néha, és többet lép vissza mint kéne, aztán a böngészések közepette csak galiba van. remélem jó ötlet :)

Máris ráállok az ügyre.

Szerintem egyszerűbb, ha visz egy gomb rögtön innen widra oldalára, és akkor még a lapválasztót sem kell behívni, nem?

Fórum arcfelvarrás a jobb áttekinthetőség jegyében (javaslat):

1. STALKER Clear Sky - ez így jó
2. STALKER Shadow of Chernobyl - átnevezés, felmozgatás
3. UHSF in English - lemozgatás
4. Pre-releae témák összegyúrása 1 archiv könyvtárba, hogy ne foglaljon annyi helyet, úgysem olvassák...
5. STALKER Mobile kibővítése - STALKER világa címre - ide jöhetne még a filmes és a könyves topik is, valamint a Csernobil témakör.
6. OFF topik alá mehetne még a p2p
7. Közösség átnevezése, klánok szoba mehetne a multiplayer alá és ide jöhetne még a szemétkosár is.

Szerintem sokkal áttekinthetőbb lenne. :roll:

Ö oké ennek egy részével képes vagyok azonosulni :)

Mindjárt akkor megphotosoppolom a SoC témanekeveket és variálok kicsit.

Más: WillTraveler nevű felhasználónk felvetette - teljesen jogosan - hogy ha van filmes topic, kell sorozatos is. Mélységesen egyetértek, úgyhogy ezt megcsinálom. Szerintem legalább akkora keletje lesz, mint a filmesnek.

No:

1) English rész le a harmadik helyre.
2) Post-release átnevezve STALKER Hshadow of Chernobyl-ra, és mivel ez ennek a központi témája, a Pre-Release kategória 3 témáját is ide hoztam, így az megszűnt.
3) p2p-t betettem az Off topikok részbe.

Vissza
Top Alul