Moderálás

jó csak én még ehhez a témához nem szóltam hozzá. bocsánat.
egyébként van esély rá hogy a warnom még most februárba eltünhet? :|

vagy még itt lesz egy darabig. :?:

Jelenleg ma azon dolgozol kemény és megfeszített munkával, hogy a warnoddal együtt tűnj el, kedves "mindenről van véleményem és mindenhez hozzászólok".

bocsánat a pár offért.
Akkor visszafogom magam de nem direkt csinálom véletlen.
inkább akkor nem írok ha baj :|

Te komolyan nem veszed észre magad? Most már tényleg csak egy hajszál választ el a BAN-tól...

Nem az hogy nem veszem észre magam (rosszul írtam) hanem amit pl írsz arra én szeretnék válaszolni vagy ha akárki ír én meg válaszolni akarok neki és az meg off
De én ezt nem azért írom hogy növeljem a hsz-eim számát nem az a célom csak az épp előtem szólóra akarok válaszolni vagy egy témához hozzászólni.

egyébként tényleg ennyire irritáló vagyok? :?
mert volt másik fórum is amikor majdnem bannoltak az oldalról pedig ott is csak laíertam a véleméynem valamiről azoknak nem tetszett.

és ez a hajszál ez már nagyon vékony vagy még azért van reményem?

Murder3 az igazság odaátvan :lol: tanulj meg fórumozni . Kicsit még érned kell amugy minden hsz-re nem kell reagálni mert lehet hogy nem a témához illő. Amúgy nincs bajom veled :D

Murder3":tn8rp6q0 mondta:
egyébként tényleg ennyire irritáló vagyok? :?

IGEN

Neked tényleg meg kéne tanulnod fórumozni, mert hihetetlen idegesítő, mikor minden hülyeséghez hozzászólsz valamit. A fórum nem arról szól, hogy mindenhez hozzátegyem a véleményem, hanem arról, hogy ha valamihez érdemben tudok szólni, akkor szólalok meg. Arról meg ne is beszéljünk, hogy nem tudsz magyarul írni, ezen sem lehet segíteni, ez is roppant idegesítő. De ezt mind leírtam legutóbb is és akkor sem értetted meg...

hát kb 1 éve van netem szóval még nem vagyok túl tapasztalt.
másik meg szeretek itt beszélgetni mert az egész napom az unalom tetőfokát súrolja.
Örülök hogy neked nincs bajod velem és inkább a modoktól kérdeztem mert általában őket bosszantottam a sok offal.:?

megigérem hogy több ilyen off zuhatagot nem fogok az oldalon művelni.
Csak ne bannolj ki :cry:

Még mindig nem érted... Messze nem az off zuhataggal irritálsz legjobban mindenkit, hanem a stílusoddal. A helyesírás meg a magyar beszéd az nem net kérdése, de mindegy... Úgysem változnak az emberek.

sajnálom de én nem tudok olyan jól gépelni és csomószor félre írom.
Pedig mindig figyeltem ne hogy sértő hozzászólásokat írjak.

Murder3 ezt haydabba!A Stalker Stories témában ismertelek meg tökjónak tartottal.De mostmár nem, mostmár megváltozott.hispan ezt nevedd adminkodásnak, ez vélemény volt.

Szerintem be lehetne vezetni azt hogy valahova az üzifal környékére kiírni nagyobb betűkkel hogy,
"nem álltalános probléma megoldó felület " vagy vlami ilyesmit , rohadtul elegem van már ami ott megy pl: kiesett a kezemből az anyacsavar hogy tudom felvenni , hé van eladó egy raklap vájogom ki akar venni ? . Szal Kedves Hispan valamit érdemes lenne ellen tenni .

( Murder3: nem akrok beleszolni de érdemes lenne abba hagynod ezt vagy törölni ezt a hsz-t mellesleg semi közöd (közünk ) nincs hogy a staff mint csinál, inkább fejezd be mert nagyon jözel jársz a ban hoz (ahhogy az előző post-okról leszürtem ), az sem ment fel hogy nem régóta van neted, el kell olvasni a szabályokat , be kell tartani oszt kész .

Pont ez az, amit nem akarok, mert az üzenőfalat rendesen használók tömegeit zavarná. A fórum kezdőoldalát ezzel elrondítani nem akarom pár nyomi miatt...

Akkor miért nincs az hogy aki nem megfelelően használja az üzenőfalat az kap 1 warnt vagy az üzenőfalat csak egy bizonyos hsz-szám után lehetne használni és akkor talán már nem ott kérdezgetne.

(bocsánat csak érdeklődni akartam hogy mégis hogy néz ki egy moderátor feladata nem akartam én belekontárkodni semmibe se de ha nem hát nem értek én a szóból. Több ilyen kérdésem nem lesz és akkor nem lesz belőle gond sőt nem is írok majd ebbe a topikba és akkor főleg nem lesz baj belőle :P)

Azért van az üzenő fal vagy chat vagy mi hogy gyors beszédeket generáljunk . Ha mezei user-nek nem tetszik vagy szól az admin-nak vagy lenyeli a békát. Ha az admin-nak nem tetszik akkor intézkedik illen 1-szerű

Az üzenőfal kötetlen beszélgetésekre van, hogy a fórum "éljen". Ha valaki ott csinál valamit, majd tesszük a dolgunkat, ahogy tettük eddig is. Köszi a tippeket.

Erős a gyanúm,hogy az új hozzászólok közül(10 alatt),akik nem tudnak angolul,nem tudják,mi a különbség a qoute és a postreply(vagy a new topic) között.
Hiába olvassák el a szabályzatot,rögtön kapnak egy nagy piros mezőben egy figyelmeztetést(előző hozzászólást nem idézünk),ez elég riasztó lehet.Nem biztos,hogy növeli a kedvet a fórumban való aktív részvételhez.

Vissza
Top Alul