Trottyli
New Member
tibi ezt is lehetne..gondolja végig a moderátor csapat....kevesebb hsz,könnyebb áttekinthetőség,(talán)lényegretörőbb kérdések,és válaszok....mindenkinek jobb lenne véleményem szerint.. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
rascal":3ie3n9j4 mondta:Bocs a beleugatásért simán működik az adott portálon a v.i.p szobák mért baj az szerintem is kell olyan hely ahol meg lehet vitatni az emberek sorsát. A törvény is igy mükszik akkor mért nem lehet itt is. Engem se érdekel mit mondanak a hátam mögött mivel nem tudom de az ember a hsz módján lehet elrakni a ranglétrába. A tegnapi nappal volt egy fórum ahol betekintést nyerhettem pár tiltott szobába mert igy döntöttek. De akkor is vannak olyan dolgok amibe az átlag felhasználó még ha megszakad akkor se fog belenézni. A nagybetűre visszatérve akkor reggelek kis betűvel vagy naggyal ha egyik nem sikerül jön a másik.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.