Moderálás

Kanyhalos ugye nem sértődsz meg, ha személyesen gondoskodom róla, hogy valóban ne írj többet...

pYura sorry hogy a warnodat is ki kellett törölnöm.

nekem most írt mailt. hogy nemérti miért lett törölve... meg úgyis visszajön csak max más néven, és csak olvasni akart... nemtom, nekem mind1

dezodor: azért, mert a viselkedése minősíthetetlen volt és külök kifejtette, hogy ha ő innen elmegy, ennek a helynek vége, befellegzett, befuccsolt... Majd "szépen elköszön", elmegy.

Erre pár napra rá visszajön egy direkt ingerlő névvel és közli, hogy mégis itt lenne...

Na erre nincs pardon.

Ha tehetem, IP alapján is bannolom, hogy ne tudjon regelni más néven se.

Nemkívánatos személy ennyi. Felőlem olvashatja a Fórumot, csak más ne tudjon róla. Idejön és bejelenti, hogy ő itt van!!!!!! Újra!!!!!! ... :roll:

ps.: a Burer név már valamivel szolidabb :mrgreen: nem bántom na, csak ne írjon...

Egy új ponttal bűvült a szabályzat, a többszörös regisztrációkat elkerülendő:

A 2.5. A fórum használata közben nem használható olyan program, mely elrejti vagy módosítja a felhasználó IP címét. Amennyiben mégis ez történik és bizonyítást nyer, az adott profil törlésre kerül.

Ennek azért van jelentősége, mert most már a moderátorok is hatékonyan fel tudnak lépni az ilyen ügyekben.

OFF
HISPAN 2004-edik hsz. nagyon komoly. (nem tudom miért tetszik ennyire ez a szám de aze neked megvan! :roll: )
ÉS EDIT: MÁr 2006 most ird be hogy JEEE 2007 és akkor lesz 2007! :D

OFF:
Nálam már felfedezték az ionágyút és a pozitron agyat :DD

Elnézést, hogy kijavítalak pYura, de "nálad" már nincs emberiség. Nálam épp most éli az utolsó virágkorát a kolosszális energiaválság előtt. Persze ez csak "egy" forgatókönyv...

OFF:
Nem mondtom, hogy az emberek fedezték fel :twisted: A világ kihalt 200 éve és azóta 140 évnek kellett eltelnie, hogy a Föld valamennyi szuperszámítógépe folyamatos számolással megalkossa a pozitronagyat. És a robotok most fedezték fel az ionágyút egymás ellen #B lol2 :D :R

offtopic.gif

Jól van nálam meg elkezdtek karddal hadonászni. (gyorsan tanulnak! #B )

beach.gif

Sajnos az a helyzet, hogy a fórum szeptember elsejével megszűnik.
Én ma visszaadtam az admin jogomat, mivel a hardwired-nek súlyos problémái vannak, s ezért a fórumunk több más fórummal egyetemben törlésre fog kerülni. Mától a hardwired senior adminja veszi kézbe a dolgokat, sajnos nem tehetek semmit.
Én legalább annyira sajnálom, mint ti, 7 éves munkám veszett kárba.

Akkor én most elköszönök, további jókat kívánok mindenkinek.

Sziasztok!

Vigyázzatok gyerekek mert már egy másik topicban is felütötte a fejét ez az álhispán vagy mi a geci, csak nem lehet kettő belöle!!!

Én vagyok az te szerencsétlen, csak már nem vagyok admin, ha nem vetted volna észre.

ennél gyerekesebb viccet rég láttam :D szntem valami régi member lehet..

IP Address: 3258555676 : 194.57.157.28
Country Name: FRANCE
ISP: LIR RENATER

lol :D

194.57.157.28:8080, transparent, France, Aug 16 2007

akkor ez ilyen ingyenes free proxi szerver

Vissza
Top Alul