Moderálás

Már egy hónapja elkezdőtött a vizsgaidőszak. Hamarabb is befejezhettem volna, csak az a fene sok pótlás. Megnyugodtam, minden meglett. Viszont elég sok embertől elbúcsúztunk. :cry:

Az a furcsa Kanyhalossal kapcsolatban, hogy ő hangoztatta a legjobban, pontosan úgy állította be magát mintha csak neki lenne fontos az oldal előrehaladása, csak az ő hozzászólásai emelnék a színvonalat, és ezzel párhuzamosan csak ő ápol szoros barátságot a külföldi társ fórumokkal. Lehet, hogy így volt, de akkor most egy csupa közhelyet lehetne idézni, hogy miért is történt ez a pálfordulás. Én nem tudom, mi zajlott le a moderátorok között, de ahogy én láttam Kanyhalos csőrét az zavarta. hogy belepiszkáltak a hozzászólásában, biztos gyerekes volt aki ezt tette, de még szerncse, hogy Kanyhalos felnőtt módon reagálta le a dolgot, és nem kezdett el üvöltözni az üzenőfalon, és nem tüntetett el több száz hozzászólást. Most, hogy Kanyhalos talán talált egy másik fórumot, ahol emelheti a színvonalat és segíthet áőolni a külföldi kapcsolatokat, talán egy jobb oldalt teremthet? Ez meddig tart? Bízom benne, hogy több ideig, mint itt. Na mind1 OFF

A Fő probléme ott volt, hogy Kanyhalos megjelent a semmiből 3 hónappal ezelőtt és hatalmas lelkesedéssel vetette bele magát a fórumozásba, aminek az lett a vége, hogy moderátor lett (többi mod tudtán kívül) és ő csak azt látta, hogy mi keveset írunk, mert az alatt a rövid idő alatt, amíg itt volt mi szépen vizsgáztunk. Ha tudná, hogy mi az a vizsgaidőszak, lenne benne egy kis tisztelet a többi fórumozó iránt és nem utolsósorban nem lenne ilyen forrófejű nem történt volna meg a baj. Ennyit erről :roll:

én pont akkor regeltem amikor megkezdődött ez a vizsgaidőszak, micsoda kiváltság volt amikor pYura először irta bele a hsz-embe, hogy milyen csúnyán rövidítek. Én tudom milyen a vizsgaidőszak a kedvenc online képregényem fordított változatát a vizsgaidőszak kezdete óta nem folytatták :( csúnya vizsgaidőszak. :D

Részben én is hibás vagyok, hogy moddá tettem, nem sejtettem, hogy milyen ember valójában.

Szerinte bennünk van a hiba, hogy mi nem értünk a játékhoz, erre írtam neki én is a vizsgaidőszakról, mire azt reagálta, hogy ne vágjak már fel az egyetemi tanulmányaimmal és hogy ő már felsővezető 3 éve blablabla(ugye milyen logikus volt a gondolatmenete?). Szóval miután megsértődött azon, hogy elvettem a mod jogát (a szobatörlés miatt), közölte, hogy így nincs értelme itt maradni és elborult az agya. Sajnálatos tény, hogy widra épp mostanában hozott létre egy másik fórumot, így tudott hova menni és tudott mire hivatkozni. Szerintem kisebb lett volna a szája, ha nincs hely, ahová mehet. Mindenesetre kíváncsi vagyok, mi fog kisülni abból a bizonyos másik fórumból az ő közreműködésével.

A probléma a te tegnapi kiborulásodból fakad, amiért már nem vagy mod. Hadd problémázzunk ezen, csak hogy lásd, hogyan látnak téged annak a közösségnek a tagjai, ahová eddig jártál. Bár, ahogy ismerelek, nemigen vonod le a következtetéseket ebből sem.

Levonom, de ilyen szintü emberek véleménye számomra nem mérvadó.
Gondolok itt rád elsősorban akinek ez a legfőbb gondja az életben hogy mi van a stalker fórumon. Most itt se lennék csak pont nincs dolgom, de mind1 ehhez má semmi közötök....

Az én legkisebb gondjaim is sokkal nagyobbak, mint a le legnagyobbjaid valaha is lesznek.

Eddig "ilyen szintű" emberekkel dolgoztál együtt. Félelmetes, hogy menynire kétszínű vagy...

Az is volt Stevy, amíg nem változtak meg a körülmények

na mind1

sziasztok

És te ahelyett, hogy alkalmazkodtál volna és vállaltad volna a büntetésedet, elkezdtél hisztizni. Így kerek a történet.

hispan1 kár vitatkozni, adjunk egy bant és jobb lesz mindenkinek.

Jajj, ne legyetek már ennyire szélsőségesek (mostani divatszó :))!
hispan1":3lq21qlr mondta:
Az én legkisebb gondjaim is sokkal nagyobbak, mint a le legnagyobbjaid valaha is lesznek.
Ne vedd támadásnak, de ez sztem erős volt. Maradjunk reálisak. Nem állok egyikőtök oldalára sem, mert nem tudom, hogy mi történt pontosan (nem is izgat), csak vau-vauztam ide. :P

hispan1":2k6jewmm mondta:
Részben én is hibás vagyok, hogy moddá tettem, nem sejtettem, hogy milyen ember valójában.

Szerinte bennünk van a hiba, hogy mi nem értünk a játékhoz, erre írtam neki én is a vizsgaidőszakról, mire azt reagálta, hogy ne vágjak már fel az egyetemi tanulmányaimmal és hogy ő már felsővezető 3 éve blablabla(ugye milyen logikus volt a gondolatmenete?). Szóval miután megsértődött azon, hogy elvettem a mod jogát (a szobatörlés miatt), közölte, hogy így nincs értelme itt maradni és elborult az agya. Sajnálatos tény, hogy widra épp mostanában hozott létre egy másik fórumot, így tudott hova menni és tudott mire hivatkozni. Szerintem kisebb lett volna a szája, ha nincs hely, ahová mehet. Mindenesetre kíváncsi vagyok, mi fog kisülni abból a bizonyos másik fórumból az ő közreműködésével.

Azért annyit tennék hozzá, hogy a forum amit csináltam "odaát" azt nem most kezdetem el csinálni, de, mint írtam már Neked is, hogy csk Mod forum szal' semmi fenyegetettség nincs arra nézve, hogy a community felbomlik, ergo ha belegondolunk és én annyira nem érdekelne az egész vagyis ha egy teljesen különálló dolgot akarok csinálni, akkor miért hagynám mindenhol kinnt a community linkjeit, valamint miért tenném ki még a szóban forgó rosszaságra, ha szeretnék valamit felbontani? Nem értem az egészet, de mind1 hagyjuk is így a dolgokat békében, mert ott még fogok csinálni változtatásokat, és lesznek topic-ok, melyket majd ha lesz egy kis időm úgy is redirectelni fogom ide.
Ezt úgy érzem muszály volt leírnom, mert úgymond semmi gondom az emberekkel, de most ebből skacok azért akkora valagat kerítettünk hgy csak na. Szerintem hagyjuk az egészet, úgy is jön lassan a kiegészítés a játékhoz, szóval van még mit tenni az egészért, vagy tévedek?

Kanyhalos és másik 3 rege bannolva lett. EDIT: mostmár +5 :D
Bloody Fox visszamondta a mod jogait.
Dezodor mod lett.
Egyelőre nem tervezünk több modot bevenni.

widra teljesen megértelek és a leveleidből kiderült, mi volt a célod a másik fórummal, szóval nem érezzük magunkat fenyegetve :D

Vissza
Top Alul