MOD ötletek

Légyszi a részleteket. Milyen verzió, milyen mód(ha van).

hát.... ott a psy script, átírod és kész... nem nagy kunszt :F amúgymeg át lehet szaladni ha gyors vagy és nem állsz meg... persze kb 10-15medpack elfog menni :D

De mi a baj a psy-vel? Az egy nagyon könnyû küldetés. Átmész a Red Foresten, beszaladsz a Monolith Bázisra a vasúti kocsihoz, bemész a Bunkerba, a térkép jelöli hogy hol van a kapcsoló.
Annyi hogy utána elég sok Monolith Stalker fog jönni, szal sok lõszer kell, viszont tõlük rengeteg lõszert, fegyvert, medkitet meg mindent el lehet venni. Nem értem mi a gond...Akko mi lesz veled a szarkofágban?

Mindenek előtt köszi a válaszokat.
Már vagy 2szer végigjátszottam, most, hogy feltettem az 1.0004-et kíváncsi vagyok, mi változott a játékban. Nincs kedvem újra és újra ugyanazokat a küldiket végignyomni, csak úgymond megfigyelőként részvenni. Ha a psy kikapcsolom, nem lehet átmenni pripyat-ba(ha jól emlészem akkor az bind_stalker.script), csak ha az antenna le van kapcsolva.
Találtam egyfajta megoldást, de nem az igazi;
Megkértem Wolf-ot, adja nekem a katonai doksit, ami ahhoz kell, hogy beengedjen a duty a bár területére, illetve Kruglov fleshdrive-ját, ami majd a bárban fog kelleni, na meg a decodert ami a titkos laborhoz kell.
A bárban lebeszéltem a csapost, hogy a x16 vagy a x18 doksik után érdeklődjön, helyette az antenna lekapcsolását szorgalmazza, amit Kruglov fleshdrive-jával, le is tudok, mostmár mehetek pripyathba.
Ez idáig ok, de szeretnék ennél egy kultúráltabb megoldást.

Hi mindenkinek!

Segítségre lenne szükségem. Van egy mód ötletem, csak nem tudom kivitelezni, a mod lényege, hogy a szokásos escape helyett, military-ban kezdenénk freedomként, ami azért lenne jó, mert némi újdonságot vinne a játékba. Csakhogy a game nagyon kevés szabadságot ad a küldetések végrehajtásának sorrendjére, úgytünik végig kéne darálni a standard küldiket az escape-től kezdve, ami ebben az esetben lehetetlen. a fő és első igazi probléma, amit nem tudok megoldani, hogy ha a military bázison kezdek, akkor a bázis szinte üres, mint ahogy a az egész terület is. Nagyon sok stalker hiányzik, és sehogy sem tudom őket előcsalni. Egébként a standard küldik futnak, az ehhez szükséges szereplők megvannak.
Aki tud légyszi segítsen.
Előre is kösz.

igen nagyon várom a priboit, én csak elütném az időt amig nem lesz kész.
meg ugye a patch sem jön, meg semmi új.

Hi Dezodor!

Az új levelchangereknél, hogy editálod ezt a részt,
mint pl.: mil_way_if_reject_to_ros
már csak ez hiányzik hozzá

Azt nem xrspawnerrel csinálja, azzal nem lehet.

nekünk sem volt tutorial, kb 2honapom ment rá mire rájöttem a dolgokra. nem vagyok jó magyarázó, mert ideges leszek... szal ennyit röviden:

acdc-vel széttömöd az origi all.spawnt, amit már módosítottál xrspawnerbe az már nem lesz jó. tehát kb kezdheted elölről. aztán ott megnézel 1 level changert és csinálsz 1 sajátot annak a formájára. megnézed a level id-ket meg keresel egy induló és érkező koordinátát, és a végén addolod 8641es számmal mer asszem 8640ig vannak benne dolgok. aztán visszatömöd és mehet a tesztelés, new game, és végigrohansz a lc-ig. aztán ha nemjó, akkor újra kitömöd, újat írsz, visszatömöd, new game, és teszt újra. gyász, de megéri így utólag... kb az elsők voltunk a freeplay moddal, és az jóérzés volt annó.

De a scripteket és az ltx-eket is módosítani kell, nem?

A képnézegető acdsee? erre nemhogy 2 hónapig, de egy évezredig sem jöttem volna rá.

jaja, a lua_help.scriptet, level_tasks.scriptet meg a game maps single meg game story id-t is meg mindent ááá sok sok meló

kali!

neem az képnézegető. én amiről beszélek az acdc tool. "secret" tool néven futott régen, és ezért piszkáltak engem, hogy nem mutattam be sokáig a nagyközönségnek.

Igen a képnézegetõ! ROFLOL :lol: Hát szerinted az all.spawn az kép file? áááá

Metro":2y650zy8 mondta:
De a scripteket és az ltx-eket is módosítani kell, nem?
az már megvan, csak idétlen egy kicsit, ha a changer közelébe érsz mindig megkérdi, hogy "move to next level", ha ezt megadod neki kidob a hatókörzetén kívülre.

ha pl st1 to pri-t akarsz, akkor az csak silent módba megy, tehát nem kérdez, hanem dob. nemtom mér, de csak így működött nálam.

másik:

ami fájlokat írtam, azokat már mind átírtad? mer akko annyival kevesebb.

bocs a félreértésért, amiket írtál azokat át, már működik, meg minden van, már csak ez hiányzik. Ez is csak amiatt, mert idegesít, hogy nem tökéletes

Vissza
Top Alul