MOD ötletek

Ha jól tudom amikor az aztékos pálya volt, akkor a Stalker még nem Csernobilban játszódott. Az volt a címe hogy Oblivion Lost.
S csak később találták ki, hogy Cs-ba teszik át a helyszínt.

igen, Oblivion Lost volt a címe. azt sajnos nem tudom, hogy akkor benne volt-e Csernobil. amúgy aztékos alfában robotok ellen kellett még küzdeni.. ebből is látszik, hogy mennyit változott a game.

kár hogy csak 2 kitörés van a játékban, 1x a yantárba amikor mértek a professzorral, meg 1x a végén, pl vannak az óvóhelyek, ilyen piros tetős betonkalácsok elszórva a pályákon, tekerővel a tetejükön, most stashnak ismeri fel, de tuti nem annak készültek, mert ugye régen úgy volt hogy lesz blowout sűrűn... csak akkor a célszemélyeknek god mode kéne, mert azok is meghaltak volna, más gond nemlenne mer a többi cucc ugyis respawnolódik...

olvastam ruszki fórumon hogy szkriptelve van, tehát módosítható... nagy flash lenne ha pl óránként vagy 2naponta kiirné hogy 5 vagy 10perc és bumm, és menekülni kéne földalá,,,

másik mod, pedig ami jólenne az a pár rusty köd meg egyéb dolgok amiket kihagytak (pYura által összegyüjtött kimaradt cuccok között van) és szntem a játékban is bennevan

sziasztok nem tudnátok segíteni hogy egy olyan mod-ot hogy lehetne csinálni mint régebben volt, hogy ahol kezded annál a sidrovichnál lehetett venni szinte mindent - na ezt próbáltam átvinni az összes többi traderhez de nem sikerült... valaki segítsen
vagy ha valaki csinált hasonlót felrakhatná valahova azokat a kis .ltx fájlokat

Én nem értem az embereket. Több évig vártunk erre a játékra, most meg minden idióta azzal próbálkozik, hogyan törhetné meg a játékot, illetve hogyan juthatna mindenféle előnyhöz.... Basszus, játszál azzal ami van, és gondolkozzál egy kicsit........ Legyőzöd! :x

Mod Ötletek topik. Véleménnyilvánítást tessék elfogadni. Ő ilyet szeretne
-Crayon

ezt szerintem inkább mindenki maga döntse el, hogy mit szeretne. ha joda666 ilyen modokkal akar játszani, hát egészségére. :roll:

.... ja, tényleg, ez a MOD ötletek. :)))))))))) Pfff. Jogos. Asszem van egy olyan is, ami végigviszi helyettünk, csak nézni kell... ;)

Kimaradt dolgok szobából fojtatva: Kanyhalos, én már nem lepődök meg, hogy más a feje a videókban, mert más a feje az invertoryban, és külső nézetben is. Szóval így már három féleképpen néz ki. Már egy negyediken meg se lepődnék...

Ja, biztos folyamatosan torzul a sugárzástól, vagy ahogy jön vissza fokozatosan az emlékezete, úgy fokozatosan "visszafelejtődnek" rá a lemaradt textúrák :)

a társalgóba már írtam az előbb hogy mi lett a következménye az elkövetkezendő beírásomnak amit 1 másik külföldi fórumon is megejtettem..

mégpedig a kitörésekről lenne szó (játékban blowout)

szal szkriptelve vannak, bár a pálya (stancia) script file üres... szal valahol máshol keresi... szal ugye 2x van a játékba, egyszer a yantár 1x meg a végén, de igazán csak a végén szép... viszont régen Oleg papa mondta hogy 2-3 naponta lsznek kitörések, stb stb és láttam anno 1-2 szkrint hogy pl a cordonban is olyan szép piros lesz az ég mint az erőműnél a végén, és ott is menekülni kell a földalá... és minden adott, csak azt a 2 alkalmat kéne sokszorosítani, mittomén minden pályának a szkriptfájljába beledobni, hogy nyomja csak nyugodtan, mer ugye kivették legtöbb helyről...

remélem sdk után lehetséges lesz, mer most még elég necces mozgatni fájlokat, szétakad a játék:F

(és erre a beírásomra írt be egy admin afféle mod designer hogy ő mán 6x végigtolta meg sok modot csinált már, de ő még nem hallott ilyenről hogy blowout... erre nagyon mérges lettem, és leoltottam, erre ő kidobott :D)

Lenne egy MOD ötletem. Anno lelkes emberkék a Half Life 2-höz is megcsinálták, s annyira bejött sok embernek, hogy újbol nekikezdtek a játéknak vele. Többek közt én is. S teljesen egy újfajta játékélményt adott. A "BulletTime" MOD-ról van szó. Egy gombnyomás, s belassult minden. Á'lá Matrix :-) S nem csak hogy hasznos egy-egy nagyobb vérengzés közepette, de iszonyú látványos is. Sztem John Woo is dörzsölné a kezét mikor látná, hogy Stalkerünk hogy osztja a halált lassított felvételen ;-) Sztetek kivitelezhető???

... merőben új gondolat.... Ez nem az a játék.....

Persze hogy nem az. De ezt is feldobná egy ilyen MOD nagyon. A kérdés az, hogy kivitelezhető e valahogy?

Nekem nem tetszik az 5let abszolút, a bullet time már egy teljesen sablonos, unalmas dolog. Persze ha lesz ilyen mod akkor én nem teszem fel és kész, mitbánom én amúgy :) .
Inkább a sleep modot, a vehicle modot, meg a kimaradt részek visszahozatalát nyomassuk.
Szóval ez a "Stalk-Payne" szerintem nem lenne jó, mert ez nem egy pörgős lineáris fps, mint pl. a FEAR. Abba jó, ide ez nem való.

BulletTime Hm érdekes ötlet, mindenesetre látványos lenne. Még ilyen moddal vagy játékkal nem találkoztam (a hl2-t is már az elejné abbahagytam valamiért :? ). Amúgy ha felveszed videóra amikor játszol és lelassítod, sztem ugyanezt tudod vele elérni :) .

Más dolog visszanézni, s más játszani. pl a Half Life 2-ben a robbanások, a lelött ellenfelek összeesése sokkal jobban feldobta a játékot lassítva, nem is beszélve arról, hogy sokszor nehéz helyzetben hasznos is lehet.

Vissza
Top Alul