MOD ötletek

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Első körben ki kéne deríteni, hogy mi mennyire állítható a játékban. Tehát letséges-e
-tárgyak tulajdonságait átírni
-új textúrákat betenni
-új tárgyakat
-extra küldetéseket szerkeszteni SP-hez
-játék felépítését megváltoztatni (pl. kevesbb szörny / bandita)
Folyt köv...

És ha lehet akkor mondjuk egy olyan gravitációs fegyvert mind a HL2-ben van.( persze a tárgyaknak a fizikáját is megkéne csinálni ha lehet)

Fizika szvsz nem átírható, de a figyver kivitelezhetőnek tűnik.

Ha rájön esetleg valaki, hogy a .db fájlok milyen tömörítési eljárással készültek az közzétehetné... Addig úgyse lehet kezdeni semmit az egésszel.

Gondolkodok ... Tudom kivitelezhetetlen ötletem van : MSN a STALKER alá :D Mondjuk PDA nézetben :D ... Mint Lineage 2 ben :D
Másik .. Valami zenelejátszó egység a motorba. Tudom , ogg.dll arra enged következtetni a cuccos . ogg formátumban el van v hova dugva ...

Jóvan Jóvan ... És ha a játék megeszi a procim szőröstül-200% os usage-estől ? :D .... "Akko ne hallgass Winampot te paraszt" :D:D

vagy lehetnének benne járművek (stalker theft auto :D )

STA I :D :D

Örök élet , Lőszer meg mitttttttudoménmégmi :D:D

Télleg Verdákat tehettek volna bele .. Klántsam , Barnus ki fog akadni , h nem vezethet UAZ-t :D:D

sajt88":1zngmii4 mondta:
Jóvan Jóvan ... És ha a játék megeszi a procim szőröstül-200% os usage-estől ? :D .... "Akko ne hallgass Winampot te paraszt" :D:D
Winamp nem terheli le a gépet jobban, minthogy játékból szólna... max ne tegyél fel 10megás skint :roll:

Alap classic kinézetre simuló innen a fórumból linkelt lengyel (v cseh) bajtársak által gyártott WinAmp skin ? :roll: :wink:

A járművekről nekem is ez volt először a véleméynem, hogy hiányozni fog és tehetnének bele. De amikor rádöbbentem hogy úgy túl könnyű lenne és kicsit furcsa is, már nem hiányoltam :) .

Részemről nem hiányolom a járműveket, gyalog is épp elég gyorsan lehet haladni, eddig legalábbis ezt vettem észre.

járművek nekem sem hiányoznak ;)
a hangok természetesen .ogg formátumban vannak, már a béta-korszak óta. alfákban még .wav volt. db fájlokat ki lehet csomagolni. Crayon csatlakozol a mod csapatunkhoz? :lol:

Bloody Fox":1bkk8z5u mondta:
járművek nekem sem hiányoznak ;)
a hangok természetesen .ogg formátumban vannak, már a béta-korszak óta. alfákban még .wav volt. db fájlokat ki lehet csomagolni. Crayon csatlakozol a mod csapatunkhoz? :lol:

Szívesen...
referenciának: anno HL modellek, CS fegyvermodellek, scriptek (sötét korszakomban modell alapú aimbotot is írtam de az egyrészt csúnya dolog másrészt néha édekesen működött)
STALKER konzolját most f*som tele parancsokkal, meg nézegetem a configokban mi-micsoda. Ha lenne konkrét kapaszkodóm (formátumok) már el tudnék indulni.

Ha van MSNed azt megköszönöm, akár PMben is...

Ha kell esetleg egy két ötlet szivesen csatlakozom én is ... Eredeti STALKER em lesz csütörtökön v pénteken ! :D

Én igényelnék kb. háromszor ekkora játékteret, és egy uaz-t igazán betehettek volna, ami vezethető. A HL2-ben is voltak pályarészenkénti töltögetések, mégis belefért egy buggy meg egy kétéltű. Monnyuk nem kéne minden átjáróhoz barrikádot rakni és menne a vezetgetés, de ilyen kicsi játéktér mellett tényleg nincs sok értelme.

Vissza
Top Alul