most próbáltam ki az all changes-t, hát ez kb annyi hogy berippelték az 1935öd garbage-ot, meg letettek egy pár cuccot a CSból a pályára. Nagy a kontraszt, pl pár alfa tesztelt textúránál elfelejtettek beállítani áttetszőségi értéket

Viszont tanulságos volt. Egyrészt kell a stalker alá az 1.5ös xray, nem csak azért, mert így be tudtam járni az egész eredeti garbageot, ami a pre alphában nem jött össze :lol: , hanem mert sokkal szebb és jól fut. Gyakorlatilag még nem csináltak vele, semmit, de nagyon szembetűnő a külömbség még a régi szar textúrák is távolról viszonylag jól néznek ki, meg a depth of field, god rays, a nap+skybox, ezek is kitűntek a játékból, látszik azért, hogy jól meg van azért csinálva, és akkor még ott van az ambient occlusion ait most raktak bele, meg még a dinamic wet surface, volumetric smoke...viszont a víz az valami katasztrófa még mindig. Meg most hogy bejártam a garbage-ot, teljesen megértem, hogy átszabták a pályát, mert amit kiadtak az a végeredményt tekintve sokkal jobb design szempontból, csak pár részt meg kellett volna hagyni. Remélem a Lost Alpában nem 100% 1935ös pályák lesznek, hanem valamiféle köztes megoldás, ami valamennyire emlékeztet a SoCban kiadottakra is, mert ezek így , vagyis a garbage így nagyon csúnya, nem fog tetszeni az embereknek, főleg akik szerették a SoC-ot.
AI gyakorlatilag nincs a pályán, van egy kupac NPC, amiknek nincs definiálva útvonal, úgyhogy egy helyre csoportosulnak és egymást taszigálják, csináltam róluk egy shotot.
Nem tudom, hogy ezen mennyit dolgoztak, de így ránézésre ez kb 1-2 óra meló max, igaz lehet szívtak sokat az importálással, de pár fán, anomálián, meg vadállaton kívül nem tettek hozzá sokat. Annak ellenére, hogy üres a pálya, azért helyenként megmutatkozott a stalker koncepciójának az erőssége, mert pl az anomáliáknál meg a vaddisznónknál elég interaktívvá vált a környezet, már csak azzal, hogy ott föl alá futkostak, kerülgetni kellett őket stb. Én nem is értem, hogy CS-ban Limanskból pl ezek miért maradtak ki, az ember végigcsinálja a küldetéseket ilyen CoD run&gun stíusban, aztán kiürül a pálya, és lehet nézegetni az üres épületeket. Oké hogy elhagyatott hely meg minden, de rakhattak volna be pár anomáliát, vérszívókat, kutyákat, madarakat stb. és rögtön nem ütközne ki annyira a statikus környezet.Ehhez meg tényleg nem kell sok kreativitás, mert adva van :roll: