Mod kereső

[mod]Előző hozzászólást nem idézünk! - Tibi[/mod]

pontosítok actor.ltx-et.

stalker cs mappa-gamedata-config-creatures
persze abban az esetben ha cs unpackerrel kicsomagoltad a cs database fileokat

Olyan modja nincs valakinek, amivel fél órára cipelhetnék 1 tonnát? :D Egyik ládámban irtó sok cucc jött össze de mivel hullát húzni nem tudok valahogy el kéne cipelnem. Ezt próbáltam már: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky 1.5.04 PLUS8 Trainer de természetesen hozva a formám csak a súlykorlát megszüntetése nem működött benne :S Ötletek?

Berakod és utána kiveszed nem nagy dolog,máshogy nem tudom hogy fogod megoldani a sulyproblémát.
A trainer meg ugy megy nálam hogyha rendszergazdaként futtatom .

hispan":1n5xz7hn mondta:
Olyan modja nincs valakinek, amivel fél órára cipelhetnék 1 tonnát? :D Egyik ládámban irtó sok cucc jött össze de mivel hullát húzni nem tudok valahogy el kéne cipelnem. Ezt próbáltam már: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky 1.5.04 PLUS8 Trainer de természetesen hozva a formám csak a súlykorlát megszüntetése nem működött benne :S Ötletek?

Használd a Weight modot, ha már nem kell egyszerűen kitörlöd és megy tovább mintha mi sem történt volna. Ha nem találod elküldöm mailbe.

Lehet h ezt kérdezték már, de nincs olyan mod ami feljavítja kicsit a zseblámpát vagy a nightwisiont? Idegesítő hogy éjjel nem lehet normálisan taktikázni

ilyen mod nincs vegyél SEVA ruhát fejleszt az éjjellátót , aztán normálisan fogsz éjjel látni

Sziasztok!
Olyan MOD létezik, ami a fejlesztésekhez szükséges pen drive-okat könnyebben elérhetővé teszi? Már végigtoltam a játékot, a pendrive-ok 80%-át találtam meg, de a jövőben nem szeretnék ezzel totolyázni.

avojno":re7q2tiq mondta:
Olyan MOD létezik, ami a fejlesztésekhez szükséges pen drive-okat könnyebben elérhetővé teszi?
A Cheat modban van ilyen lehetőség, még csak túl messze sem kell menni érte (itt a topikja).

Btudna linkelni valaki egy letöltő linket ahhoz a modhoz amivel normális lesz a frakcióháború?

jim67":2jhg3zk1 mondta:
nos találtam 1 olyan mod-ot ami nagyban hasonlít a csít mod-hoz viszont több lehetőség van benne (pl: muntánsokat és stalkereket is lehet betenni )

Annyira nem hasonlít, tegnap letöltöttem, és belenéztem a kódba. Tényleg lehet betenni ilyeneket, a fórumon azt írják a népek, hogy működik is, de az valóban csak spawn mod. Úgy nézem, a főmenüben megnyomott billentyűk kisebb csomagokban adagolják be az előre beállított mennyiségű ellátmányt, illetve szereplőket.

kipróbáltam a modot, de valahogy nekem a panel nem működött. Nem tudom minek kellett volna történnie, én nyomtam az összes karaktertm de nem nagyon változott semmi. Viszont jó nagyot tudtam ugrani mindig, meg gyorsan futottam, kb ennyi. De ez valahogy nem jött be, nekem elrontja a jól megszokott játékmenet. Bár mondjuk nem lenne rossz néha egy két ilyen artifaktbe ezeket a képességeket beletenni, és amikor kell akkor fel lehet tenni.

Hmmm... a csaláspanelen főleg egérrel lehet variálni, de az Insert, Delete, Page Up és Page Down billentyűk is változtatnak az időn és a pénzen (v1.01-esben). A nagy ugrás és gyors futás a Terminátor modul része, az olvassel fájlban benne van, hogy ha nem kell, ki lehet törölni, és akkor alapból semmi sem változik, csak a játékos parancsára. Képződménybe nem tudom, hogy lehetne valamit betenni.

(Most látom, hogy ezt nem itt kéne.)

gondolom hogy bele lehet, ha lehet saját artifaktokat beletenni. Onnantól már csak beállítás kérdése, hogy mit toljon az arti, pl a SoC-ban is lehetett volna súlymodos artit csinálni, nem tudom volt e ilyen, vagy ez az ötlet a CS-ban jött elő. Én arra leszek kiv hogy bele lehet e majd tenni a SoC kimaradt pályáit a CS-ba, jovona 8) bar, rostock, pripyat naon hiányzik.

nos meguntam a sétállgatást, miután huszonötödjére kerülöm ki a sötétvölgy fele a banditokat, és lenne egy olyan kérdésem, hogy van e valamilyen artifakt mod, ami visszateszi, vagy legalábbis elérhetővé tesz hasonló atrifaktokat, mint a SoC-ban a moonlight

Ajánljatok már nekem jó modokat please!

Pl a frakcióháborús mod ha van meg ilyen mindenfélét léécci

Vissza
Top Alul