Mod kereső

nincs. lehet lesz, de nincs hivatalosan megerősítve, többet nem tudok mondani. ha lesz, akkor kb jövőre vmikor.

dezodor":3rtli8p7 mondta:
nincs. lehet lesz, de nincs hivatalosan megerősítve, többet nem tudok mondani. ha lesz, akkor kb jövőre vmikor.

és esetleg a SoC sdkval nem lehet valahogy beletúrni? Vagy mondjuk a SoC-ba átültetni pár dolgot a CS-ból :?:

Igen a mentéseim nekem is elszálltak, visszaállt minden beállítás, énse számoltam vele, de még az elején voltam, de én átírtam, mert kicsit sok sztem a 2000kg, ezért átírtam 200kg-ra

user.ltx és fsgame.ltx állítgatásával szerintem megoldható a problem. Leglaábbis ott kell megdani neki hogy hol keressse a mentéseket meg a bindeket a user.ltxben

gabriel_cs.15":9t8afgep mondta:
melyik okoska csinálta a weight modot? :evil: :evil: :evil: nagyon jó munkát végzett mert a billentyűzetem nem működik a játék alatt és minden mentésem elszállt! #B #B #B #B

Vszeg a weight mod átírta az fsgame.ltx-edet. Csak úgy nem szállhatnak el a mentések és a billentyűbeállítások.

Nézd meg az fsgame.ltx első sorát, mert nem jó helyen mutatja a Clear Sky cuccosait (savedgames, user.ltx) tartalmazó mappát, azt kell átírni.

vazvaz":33j93b2o mondta:
gabriel_cs.15":33j93b2o mondta:
melyik okoska csinálta a weight modot? :evil: :evil: :evil: nagyon jó munkát végzett mert a billentyűzetem nem működik a játék alatt és minden mentésem elszállt! #B #B #B #B

Vszeg a weight mod átírta az fsgame.ltx-edet. Csak úgy nem szállhatnak el a mentések és a billentyűbeállítások.

Nézd meg az fsgame.ltx első sorát, mert nem jó helyen mutatja a Clear Sky cuccosait (savedgames, user.ltx) tartalmazó mappát, azt kell átírni.

Oksi, csekkolom majd! :wink:

Dezodor írta azt: "plusz nem árt 1 sp sdk sem a cs-hez, anélkül kb felesleges még álmodozni is róla "

MI AZ AZ " 1 sp sdk " ?

SDK = Software development kit és a jelentése:

A fejlesztők számára készült, egy adott program vagy platform szolgáltatásainak használatát, az azon futó programok készítését lehetővé tevő készlet.

A fejlesztőkészletek a feltétlenül szükséges dokumentáció és könyvtárfájlok mellett sokszor segédprogramokat, vagy akár komplett fejlesztőeszközöket is magukban foglalhatnak.

1 sp meg fogalamam sincs talán service pack 1 de kétlem:D

Nem lesz ez mindig így... 8) ...legalábbis ami a szinkronizált változatban magyarul elhangzó mondókákat illeti. Oroszul sajnos nem értek, aminek sehol sem lelhető fel a fordítása, azokat a ShoC feliratozásánál is kihagytuk.

Hello!

Hol találhatok egy olyan modot amivel megtudom növelni a teherbíró képességemet, de nem szál el tőle közben a a mentésem.
Találtam magyarosítást egy másik stalkeros oldalon, csak nem tudom már hol. Elvileg működik csak nem merem felrakni mert nem akarom hogy a mentéseim elszálljanak. Van benne szinkron és szöveg is.

Azon gondolkoztam, hogy lehetne egy remek modot csinálni. Mert nézzük csak. Ugye vannak it a frakciók, amik sajnos a játlékban csak mellékszereplők, meg a frakciók közti harc is. A fő téma megint csak a storyline.
---> Nos a kedves moddereket kérdezem, hogy lehetséges lenne e létrehozni egy olyan modot, ahol nem lesz storyline, vagy teljesen más, és az egész game a frakciók közti háborúra éleződik ki. És akkor lenne vége, mondjuk, ha az összes ellenséges bázist vagy ellenőrzőpontot elfoglalod. <--- Én nem értek hozzá, de tudom, hogy pl.: Egy Priboi story, ami nem mellékesen awesome lett, hogyan át tudja csiálni a gamet. Ez csak egy ötlet.

Nem tud valaki egy modot amibe kicsit több fegyvert s kiegészitöt lehetne tolni a kereskedöke???

Vissza
Top Alul