Mod keresése

végülis ha artifaktokat tudok betenni és felrakom az artifakt akt minimodot akkor tudok majd anomáliákat is

végignéztem a modokat, de nem volt ilyen. valaki?

ahh köszi, kár hogy szépen kidob ha vegyítem a kettőt pedig a fájlok közvetlenül nem ütköztek :( meg az is szép lenne ha nem egyszerre adna be az összesből hatot hanem lehetne válogatni de még keresgélek

Hát unpacker segítségével kitömörítheted a játék összes fájlját és ott módosíthatod a kezdő felszerelésed. Ám ehhez tudni kell az itemek listáját amit addolni szeretnél. Ezek megtalálhatóak, hogyha először simán felraksz egy Spawn menüt, abból kinézed, leírod. Majd kicsomagolod és módosítod a character_desc_general fájlt. Majd installálod a mod-ot és ráteszed a saját módosított fájlodat. Elsőre bonyolultnak hangzik, de hidd el, nem az és a moddoláshoz se kell érteni végülis. Valami nem tiszta szólj.

Hope I helped, Stalker!

Viktorur: Az, hogy működik-e egy moddal attól függ, hogy van-e új tárgy a modban vagy módosítja-e a játék menü fájljait. Egy kis(übersmall) angol tudással könnyen kideríthető.
Érdemes az adder-t telepíteni utoljára.

Szerk.
Menü fájlok alatt a kódolást értem.

Milyen unpacker segítségével és mit kell kicsomagolni? Kösz a segítséget amúgy.

http://games.softpedia.com/progDownload/STALKER-Shadow-of-Chernobyl--Download-14703.html
Ezzel ni.
Instrukciók:
Töltsd le.
Tedd a stalker mappájába(S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl)
Futtasd.
Csináld amit mondd.

És ha kész, az unpacked(asszem) nevű mappában találsz egy gamedata-t. Abban benne van minden szükséges fájl a játék működéséhez. És megcsinálod, amiket lent leírtam.

Ha módosítottad a megfelelő fájlt, akkor installáld a modot és abba a mappába tedd a fájlt, mint ami az unpacked gamedatájában volt.Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, ha esetleg nem sikerül, küldd el nekem a modot és az unpacked mappát meg a kinézett kódókat is.(nem akarom installálni a stalker-t)

Sziasztok! Keresek bármelyik részhez bármilyen KÜLDETÉSES modot, aminek van magyarítása. Az SGM-et, és a SMRTER-t ismerem a COP-hoz, ill a Complete 2009et a ShoC-hoz.
Előre is köszi a válaszokat!
Ps: Bocs, hogy ide írok mind3 résszel kapcsolatban.Egyszerűen nem akarom teleszemetelni az összes topicban...

Mit takar a küldetés mod?

Amúgy van shoc-hoz Oblivion lost és Priboy Story, Ha jól emlékszem mind kettőhöz van magyarítás.
A Priboy-ban nem vagyok biztos 100%-ig, de majd a többiek kijavítanak.

Olyan modot, ami plusz küldetéseket ad.A grafika nem számít.

OL 2.2- t játszottam.Priboi érdekelne, de még sehol nem találtam magyarítást...

Valaki fel tudna világosítani hogy a Soc-hoz mi ez a Particle Paradise (PP-x) vagy tudom is én mi a halál... ?
Mert egy istenverte videó nincs róla, egy istenverte leírás hogy mit tartalmaz mit változtattak, mit akartak véghez vinni a készítők... még csak egy sokatmondó screanshot sincs... ott fityeg moddb-n 6 darabra szeletelgetve és már az egész neetet felkutattam h valamit megtudjak erről de még saját oldala sincs a modnak... valaki valamit tud mondani ? thx...

CoP-hoz is van de tényleg halál tudja mi is ez.De a készítői büszkék rá.Legalábbis aki kitalálta4:D

Gomb":f9b0izjt mondta:
Valaki fel tudna világosítani hogy a Soc-hoz mi ez a Particle Paradise (PP-x) vagy tudom is én mi a halál... ?
Mert egy istenverte videó nincs róla, egy istenverte leírás hogy mit tartalmaz mit változtattak, mit akartak véghez vinni a készítők... még csak egy sokatmondó screanshot sincs... ott fityeg moddb-n 6 darabra szeletelgetve és már az egész neetet felkutattam h valamit megtudjak erről de még saját oldala sincs a modnak... valaki valamit tud mondani ? thx...

Szerintem te erre gondolsz :

http://stalker.filefront.com/file/STALK ... ise;111349

Vagy erre ?:

http://www.moddb.com/mods/stalker-particle-paradise

Vissza
Top Alul