Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Kösz, Sz. Kocka. Az addon modokat hogy lehet telepíteni, mert a screeneket ahogy láttam, nem olyanok, mint amilyen nekem. Az enyém olyan, mint egy O.L. 2.2.
Nem tud valaki egy olyan modot, ami szimplán szebbé teszi a textúrát és kompatibilis a magyarítással? OFF: Nekem az 1.000 verzió van, arra simán feltehetem a 1.005-öt, vagy kell a közted patcheket is feltennem?
Üdv ! Nekem ezzel a moddal kapcsolatban lenne kérdésem :Full Realism Mod STSoC by Wolkolak .
Ismeri valaki ? Hogy kell feltelepíteni, mert nekem belép, és rögtön ki. Csak orosz verzió van ? Mert itt angol feliratos http://www.youtube.com/watch?v=YRWfrZVdW0Q .
Egyenlőre ennyi elég, köszönöm. Na jó, ez is nagyon sok.
Ui.: Ha már szerepelt a kérdés, vagy már válaszoltak rá akkor bocs.
Segítségkérés! Kérlek titeket-ha tudtok-dobjatok egy linket arról,hogy hol lehet letölteni a Soljanka 2010-es mod-ot,valamint azt is szeretném megtudni,miként kell azt az alapjátékhoz igazítani!