Mod keresése

instabil mint a xar , kilépeget , fegyverekt újra lehet tárazni , csak az övedre kell pakolni az ammo-t , nem végleges verzió szal nem érdemes sokat várni tőle

nemtudna nekem valaki küldeni eggy linket ahonnan az összes patch-et leszedhetem??
mert nekem csak a v1.1 és 1.5-ös van meg :cry:

[mod]ez teljessen , off , jelölni kelett volna , érdemes lenne a másik topicban folytatni , legközelebb a kérdés helyett érdemes használni a keresőt.... - Jim67 [/mod]

Gépigény:
CPU 1,4 GHz
512 Mb RAM
GeForce 3 64 Mb vagy Radeon analog
~1.5GB szabad hely a vinyón

Telepítés, használat:
Kicsomagolod a .rar fájlokat, a 'savedgames' mappából kitörölsz mindent. Utána célszerű letölteni ezt a gyorsjavításokat tartalmazó pakkot: http://www.sendspace.com/file/w6tu4b (Egyébként az infó innen van: http://sdk.stalker-game.com/en/index.php?title=Build_1935:_Quick_Guide), és a tartalmát a Stalker 1935-ös build előzőleg kitömörített főkönyvtárába kell kicsomagolni, majd a játékot a .NEW GAME xrCore_xKoweKx.bat nevű fájllal tudod elindítani.

Játék közben a 0-val lehet előhívni a konzolt, menteni úgy lehet, ha a konzolba beírod: "save mentésneve" (idézőjelek nélkül), betölteni meg "load mentésneve" paranccsal lehet. A pályák közötti mászkálás a hagyományos mód mellett elvileg úgy is lehetséges, hogy beírod a konzolba "jump_to_level pályanév", egészen pontosan a következőket lehet beírni:

* jump_to_level l01_escape
* jump_to_level l02_garbage
* jump_to_level l03_agroprom
* jump_to_level l04_darkdolina
* jump_to_level l04u_darklab
* jump_to_level l05_bar_rostok
* jump_to_level l06_yantar
* jump_to_level l07_military
* jump_to_level l08_deadcity
* jump_to_level l09_swamp
* jump_to_level l10_radar
* jump_to_level l10u_radar_bunker
* jump_to_level l10u_secret_lab
* jump_to_level l12_stancia
* jump_to_level l12u_sarcofag
* jump_to_level l13_generators
* jump_to_level l13u_warlab

Sok buggal fogsz találkozni, nem kell meglepődni. Alapból halhatatlan vagy, amit ugyan meg lehet változtatni, de nem érdemes, mert brutális mennyiségű monsztával és mindenféle dögökkel fogsz találkozni, amiket egyébként elég necces lenne halandóként leirtani.

Most így első körben ennyi jutott eszembe. :roll:

Off jelölve Jim67

gabber 9511":2adlem20 mondta:
nincsen-e esetleg sochoz direcX10 mód ????????

igen , egy orosz emberke elkezdte készítgetni , de nem lett belőle semmi , a cs- pályáival teljes pda-val , azért jó lett volna :|

Nekem anno DX9-ben HDR-rel maximumon Float32 moddal a static lighting low-os beállítás után olyan volt mintha teljesen más játékkal játszanék (más is volt, 40 fps helyett vagy 10-15-tel :D :D ).

nálam hála istennek ment a float 32 is , de nemértem ezt a nagy felhajtást a dx 10 és dx 11 körül , ottvan a rage ami dx 9-es lessz és messze verni fog jópár produktumot :D

Üdvözletem! A Build 1935 hol érhetõ el letöltés szinten? Tudom régebben egy másik forum user adott linket de akkor még nem szedtem le, mára meg nem is létezik az a honlap.
Köszöntem.

hidd el , nekem sajnos csak problémám volt vele , ott az 1850 vagy a 2005 az sokkal stabilabb igaz több dolog nincs benne , ha problémád van akkor nyugodtan írj , a linkekelt topicba .

Engem valami "repair" mod érdekelne, valaki említette már nekem hogy van olyan. A lényeg hogy az alapjátéktól csak annyiban térjen el, hogy a ruhákat - esetleg a fegyvereket is - lehessen javíttatni.

üdv mindenkinek
elnézést ha valahol van már kint ez a mod amit keresek
olyan modra lenne szükségem amiben benne vannak azok a pályák is amik kimaradtak az alap SoC-ból
köszönöm!

Vissza
Top Alul