Mod keresése

KönigsTiger":35d97967 mondta:
csak egy modot kell keresned mert a madarakat le lehet loni es lehet kereskedni az npckel.
nezz korul itt http://stalker.filefront.com/

Lehet, hogy vak vagyok, de eddig csak az ABC-modot találtam. Azt biztosan nem teszem fel.
Meg tudnád adni a mod nevét? (ne nagy modot mondj...)

Vagy az Atlas (spawn menu) Modra gondolsz?

eloszor is elozo hozzaszolasbol ne idezz
masodszor: Atlasba be lehet spawnolni elolenyekt is, viszont inkabb szedd le a priboit annak uj a tortenete is es szornyek is vannak benne boven es a npckel lehet kereskedni

Helo tudnátok nekem valami olyan modot mondani ami olyasmi mint a Clear Skyban a cheat mod ja és ami nem az atlas spawn menü

Hello all!
Keresek olyan módot vagy tradert amivel tudok 1-1 pályaszakaszon flyby (nem tom jól írtam-e :roll: ) módban "repkedni" . Filmkészítéshez kellene. :lol: :roll:

:lol: olyan mod nem létezik szépen lehozod a konzolt aztán beírod hogy demo_record 1 aztán flyby-ba kerülsz és készítheted a videót :lol:

olyan mod-ot láthatott csak az nem a stalkerhez van hanem mondjuk hl2 -höz

Nem tudom (emlékszem) h. melyik modban volt az h. a Trader (csapos a bárban) tudott neked járművet adni. Kipróbálni sem igazán tudtam,csak képen láttam (talán a PS egyik verziójában), de nagyon érdekelne h. hogyan oldották ezt meg a modderek.

Napot!
STALKER build 1935-öt honnét tudom letölteni? Márha mod-ról van szó. Esetleg felvilágosítást tud valaki adni? Köszöntem!

OFF jelölve Jim67

Vissza
Top Alul