Mobiltelefon, PDA, konzol és egyéb kütyük

Simán :) bár az a 8 giga 6 lesz ha jól láttam de nem baj, igazából belső tárhelyen csak doksikat meg max képeket tartanék, a zenék amiket nagyritkán hallgatok elférnek egy 4Gb-s sd kártyán a filmeket (amiket még a zenéknél is ritkábban fogyasztok) úgy se azon a kis kijelzőn nézném hanem rákötném valami kiejlzőre ha meg már nem a kezemben tartom akkor köthetek rá mobil vinyót :) amúgy gondoltam rá hogy a tokra ráoperálok egy külső 2,5"-os usbs racket csak azt nem tudom hogy az OTG-s usbre lehet kötni hubot?

Mogle Nekem olyan mp4 lejátszóm volt és pikk pakk tönkrement pedig vigyáztam rá meg kb 5x-ör forrasztottam de mind1 volt neki... a másik ilyen a Panaszkodik termékei azokon meg minden elállítódik.
Valahol a 3. évezredben olvastam egy kínai ááá tablet pcről amiről pozitív kritikát olvastam és 20 rugó alatti volt az ára, már egy jó ideje keresem azt az (átkozott)újságot mert engem is elkezdtek érdekelni az ilyen cuccok. :|

zombimorzsi:Na ja voll... (am kössz) ismerem ha jól emlékszem Dezodor említette egyszer ezt az oldalt mikor használt pda -kat kerestem.Mondjuk azóta van az e71.Az sms értesités többet már nem küldi viszont a micro sd meg usb részek zárjait csinálhatták volna müanyagból ez a gumis megoldás nem épp a legjobb.Közben erre is találtam megoldást 780 ft -é hozzatam szilikon tokot fekete hátlapi résszel, neki az megteszi.

Amugy... itt ugye az eredeti árral veszed meg?Nincs szállitási költség meg elirások?Amik ált mindig utólag derülnek ki.... Bár ha kinai a cucc akkor nem csodálozok... ahogy figyeltem a legtöbb ismerősömnek zte blade meg ilyenek vannak és még eggyik sem panaszkodott.Bár én most a qwerty -re vagyok rákattanva de naon :D .

Ez azolcsosag.hu úgy tűnik csak annyit tesz hogy megveszik neked a cuccot ebay-ről :)
GY.I.K":18g3zy2u mondta:
Garanciális ügyek intézésére a Forgalmazó a 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China 518000 elektronikus elérhetőségi címen (ahol a garanciális igénybejelentéseket e-mail útján várják).
Garanciális ügyek intézésére a Forgalmazó a 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China518000 elektronikus elérhetőségi címen (ebuycoltd@gmail.com) tart fenn ügyfélszolgálatot, ahol a Forgalmazó székhelye szerinti hatályos jogszabályok szerint kezeli az internetes értékesítésből eredő garanciális problémákat.
A.SZ.F":18g3zy2u mondta:
Üzemeltető nem felel az általa működtetett honlapon meghirdetett termékek minőségéért, jogszabályi megfelelőségéért és nem vállal kötelezettséget e termékek ellenőrzéséért. Az Üzemeltető nem avatkozik bele a Forgalmazó és a Felhasználók közötti jogvitákba, tranzakciókba, bármilyen vita kialakulásakor a Felhasználó mentesíti az Üzemeltetőt mindennemű igénytől, követeléstől és kártérítéstől.
http://azolcsosag.hu/Vasarlasi_feltetelek

Szóval ha garancia is kell rá akkor erre ügyelj. Kösz az infót a concorde-ról:) remélem azért a tabletjeikbe több kárftot raknak (egy orion mp3 lejátszóba nemrég forrasztottam vissza jack bemenetet mert gyári tized köbmilliméternyi ón kb két hétig bírta tartani :) ) bár kínaitól én se várok sok mindent, egy nóném külső ide/satás mobilrackem kb 4x volt szervizben kb 4 hónapig mert tönkrevágta a vinyókat mire kiderítettem én (nem a szervizes) hogy a ferde szemű kolléga fordítva kötötte be a 12 és az 5V-os ágat.... szóval nem tudom... most egy olyan spirálban vagyok hogy kéne valami kütyü de nem akarok sokat költeni rá, ez a 35k-s tablet viszont minőségben kérdőjeles, ha rakok hozzá még ugyan ennyit akkor kapok megbízható márkájú nem sokkal nagyobb tudású tabot viszont értékben nem biztos hogy az árral egyenesen arányosan kapok többet, ha meg már ennyit költöttem rá akkor rakok hozzá még pár 10-es és egy ipad mininél vagyok viszont az annyira nem tetszik, az árához képest annyit nem ér, ugyan ennyiért már veszek laptopot, de ha már laptopot veszek akkor már egy olyat amit hosszú ideig tudok használni valami thinkpadet vagy bizniszklasszos hp-t azok viszont 250-300-nál kezdődnek annyit meg most nem akarok kiadni, kéne valami olcsó kis kütyü.... :D
Azt hiszem az lesz hogy megvárom a 19.-ét amikor megjelenik, megnézem a teszteket és a végén nem veszek semmit :D

Amúgy a panasonic jó cuccokat csinál, eddig két fülhallgatóm volt/van az egyik több mint 7 éves és még mindig ugyanúgy szól, csak egyszer kellett kipucolni, nem mentek tönkre nem lettet kontaktosok csak a szivacspárnát kellett cserélni mert 4 év alatt elkopott :) és egyik sem volt drágább 3000ftnál, ha a panasonic gyártana olcsóbb tabokat olyat vennék

Mogle :Milyen diplomatikusak... imádom az apróbetűs részt.A napokban a szomszédom akart vmi aláirást gyüjteni az energiaszolgáltatóval kapcsolatban,szerencsére emlékeztem arra amit fater emlitett hogy fel kell menni a Titászhoz vmihez csak úgy működik, aláirással meg azt csinálnak amit akarnak pl Photoshop csodákra képes.Itt is oda volt irva minden apró betűvel... hogy nem kötelező.Szal már a szomszéd is...

Ördögi kör... ismerős mondjuk én lejjebb adtam az igényeimet mobil teló terén szal csak egy fémházas, és elég jól értékelt(prohardver) nokiát vettem igaz használtan ... ami manapság elég necces dolog de ezen van 1 év szoftver ill szintén 1 év műszaki garancia.Bár elképzelhető hogy beszerzek mellé egy strapamobilt turázáshoz... most végre kézbe is vehettem a samu b2710 outdort .... nos igen majdnem ugyanaz mint a shark s5350 menüje a kijelző nem karcosodik (az e71 -é sem) elég massziv teremtmény a célnak tökéletes bár a beépitett ledes elemlámpa tényleg nem az igazi mert billentyüzár esetén is bekapcsol legalábbis ismerős ezt mondta... ezt leszámitva sztem korrekt készülék.Jah és igazi buvármobil... :D (a gyártó szerint kb fél órát bír).Az aksi meg több mint 1 hetet is kibír egy feltöltéssel(1300 mAh).

Én erre-ha ezt velem csinálná a szomszéd- egész biztos négy X-et raknék oda, oszt ha megkérdenék,miért nem három,hát rögtön rávágnám,"Kérem, a negyedik,az a doktorátusomat van hivatva jelezni...!"
Ezt tutira beízzítanám! :D

zombimorzsi Én erre spec csak annyit mondtam vigyorogva hogy "Ejj de jó vagy!" (Sauth Park)
Na de visszatérve a tablet pc -re ezek kb mekkora aksival rendelkeznek?Meddig birják az átlagos használatot pl pdf olvasást?

Help!!! Nemrégiben frissítettem be a Nokia E71 -esemet pár extra funkció kedvéért aminek meg is lett az eredménye csak nem úgy ahogy én gondoltam szal a lényeg hogy a magyar nyelv teljesen letünt belőle.Próbálkoztam már mindenfélével .Elősször megváltoztattam a produckt code -t(sim bent volt) magyarra mivel külföldi a készülék majd a nsu -val akartam frissiteni(memo kátya ki) de az a fránya szoftver mindig azt irja ki hogy nincs elérhető frissités a telefonomhoz... jólvan gondoltam hát akkor format c nincs más... a gond az hogy format után is gebaszt mondott... vagyis nincsen elérhető frissités a készülékhez igy ujra se tudom rakni... nemértem miért nem lehet újra rárakni ugyanazt a szoftvert most várjak addig amig nem lesz új verzsön? :| Vkinek vmi ötlet?

Mogle :Vagyis a resetet :) ... pont ezt zongoráztam végig amit belinkeltél és semmi :( vagyis nincs elérhető készülékszoftver és alkalmazásfrissitő program az e71 készülékhez és a telepités gomb inaktiv :S Pedig már kezdtem örülni hogy találtam olyan nsu -t meg pc suitot ami fel is mászik a gépemre.Mindkettő magyar és az origo szoftbázisrol szedtem le.A telefon nem offline állapotban volt, és maximálisan feltöltve... szal nem értem. :S Most bepróbálkozok a külföldi (EN) változattal mert az naprakészebb, más ötletem nincs...

Nem sok nokia beállítást láttam de nincs valami internacionalizációs opció? :) mint pl.: iPhone-on a General -> International -> Language. Volt egy mp3 lejátszóm aminek belepiszkáltam a firmwarejébe (csak egy picit :wink:) és amikor frissítettem kivert a víz mert ugyan működött de visszállt a default nyelvre, tradicionális kínaira :) aztán végigzongorásztam az opciókat és meglett a magyar, nem lehet hogy itt is ez a helyzet?

Mogle: Nem sajnos csak englis,deutch meg a jó öreg romana van beletéve.Vmiért a *#7870# kódra nem reagál csak a *#7370# -nel tudtam formatálni vissza gyári alapra... ami vicc az egészben hogy a nsu szerint a szoftverzió megmaradt 510.21.009 -en.Probáltam sima usb -n de úgy nem látja pc suitnál meg ugye nem akarja újrafrissiteni... hanem úgy van vele hogy minek.... :S és ez itt a problem mert másképp nem lessz magyar. :( (vagy esetleg még ott van a phoenix).

Üdv!

Tervezek ajándékozni egy tabletet, egy fontos kritérium van hogy legyen rajta HDMI. Először egy Concorde Tab SPEED-et vettem, de másnap vittem is vissza mert konkrétam selejtes volt és ahogy néztem a fórumokat a működő darabokat "ki kell fogni" :) Másrészt pár hsz-ben, akik használták a HDMI-t azt írták hogy a kép minősége nem a legjobb (állítólag a saját kijelző méreténél kisebbre skálázza a képet). Most egy Prestigio Multitab 8.0 Pro Duo-n gondolkodom, max 40 amit rá akarok költeni, ez pont beleférne :)

HDMI-vel kapcsolatban van valamelyőtöknek tapasztalata? Nem csak konrétan erről a tabletről hanem úgy általában tabletes HDMI-s témáról :) Filmnézésre kéne de persze nem várnám el hogy a 10MBPS fullHD-s videókat pixelpontosan akadás nélkül kitolja de azt igen hogy mondjuk egy 720p max 6MBPS h264-et kultúrált minőségben játszon le.

Nos megvettem a Prestigio Multitab 8.0 Pro Duo-t és gondoltam írok pár szót róla hátha valaki hasonlón gondolkodik :)
A kijelző TFT LCD amit nem árt a megfelő szögben tartani hogy jól látszodjon, néha zavaró de nem vészes. Elvileg van rajta OTA frissítési lehetőség gyakorlatilag még nem láttam működni amúgy 4.1-es android van rajta. A sebességgel nincs gond, 10-15 mbit-ig 1080p-s filmeket lejátszik akadás nélkül, ha HDMI-n tvre kötöm akkor a saját kijelzőjén szaggat, de akkor úgy se azt nézem a tvn meg rendben megy minden. Az akksi készenlétben kb egy hetet bír, egyébbként kb 5-6 órát filmnézéssel. Egy usb hubbal, egérrel billentyűzettel, monitorral, usb vinyóval jó kis házimozis netezős angrybirds-ös pc- t lehet belőle csinálni. A csomagban a kábeleken kívül van még egy valamennyire használható keményebb tok is. Játékokat nem nagyon próbáltam a revolt elfut szerintem gtazni is lehet rajta :) Ajándéknak szántam egy öregedő pc kiváltására és úgy néz ki erre teljesen megfelel. Egyedül a kijelző ami nekem annyira nem tetszik de a jelenlegi gazdáját ez sem zavarja :)
2 év garanciával 38-kbe került, ennyiért szerintem megérte.

Vissza
Top Alul