Mobiltelefon, PDA, konzol és egyéb kütyük

ne a pixmániában vedd , lehet hogy olcsóbban tűnik , de vagy ki sem szállítják vagy drágábban...

MIt figyelj mire ? vedd meg amelyik szimpatikus oszt csocsi

Gondoltam,ha valakinek van külső vinyója,elmondhatná a tapasztalatait.
A Pix-nél már sokszor vásároltam,nem volt soha semmi gond,

A pixmania név ismerős nekem..talán őket is néztem amikor az ipodomat akartam rendelni. Ők a francia összeköttetésűek?

Valakinek van valami tapasztalata az fm transzmitterekkel kapcsolatban? Az olcsóbb modellek tényleg pocsékul szólnak vagy csak a nagyon igényes audiofil emberek fülét bántják?

Értem, köszi. Csak mert azt mondták, hogy ha egy ilyet szétszedek és kiforrasztom az egy-két centis belső antennát és rakok helyette egy 70-80 méteres egyszerű réz dipól antennát akkor akár elérheti a száz méteres hatótávolságot is, tönkre vágni meg biztosan nem fogja. Már találtam is 750 pénzért Vaterán. Szóval indul a kísérletezgetés :D .

Ez már mindjárt jobban hangzik, egyébként elvileg lehetséges, bár ha mélyebben meg akarsz ismerkedni a témával akkor javaslom az Atennák könyvét, vagy a Rádiótechnika magazinok böngészését.

Nagyon fontos!
Valahol azt olvastam,hogy a közönséges web-kamerát,bizonyos machinálások és egyéb belepiszkálás útján át lehet alakítani infravörös kamerává,de akkor csak abban a tartományban lát. Tudtok e ezzel kapcsolatban valamit?

szerintem ez önmagában nem működik, mivel a kamerához kell egy infra fényvető is
ráadásul kétlem hogy a legtöbb webkamera (ha van egyáltalán ilyen), képes lenne érzékelni ezt a tartományt. az én véleményem az, hogy egy szimpla webkamera árán, 6-7000 forintért kapni direkt infra webkamerákat, és ez jóval egyszerűbb, mint a kókányolás. persze nem tartom kizártnak azt sem...

Egy f@szi (f.a.s.z.i, r0hadt szűrő, valaki lője már le, nem lehet normálisan hangsúlyozni a mondatokat...) kamerából csinált éjjellátót (kb 30 méterig látni is, valahogy az infravetőt meg a "belenézőt" kombinálta össze, az optika illetve objektív, és ezek a cuccok, ha jól emlékszem kimaradtak belőle.), tehát valami módja lehetséges, hogy van webkameránál is, de mindenképp kókányolni is kell, hogy működjön, csak szoftmoddal biztos, hogy nem fog működni.

Ki is próbáltam, durva cucc volt! :)

Majd utánanézek, hátha találok valami okosat ez ügyben! :wink:

Köszi! Várom a lehetőségeket! Mondjuk két ezrest megér egy kísérlet....

Vissza
Top Alul