Mobiltelefon, PDA, konzol és egyéb kütyük

Azért ha odaszámoljuk a többérintéses képernyőt is akkor úgy már van különbség a ,,hagyományos" netbook-okhoz képest. A Win7 se rossz ötlet, olyasmit olvastam valahol hogy pl. a vistához képest akár 10 százalékkal is megnövelheti az akkumulátor üzemidejét.

át ja az érintő képernyő , az nagyon jó dolog

http://ipon.hu/?art=674&page=1

azért ha mát felesleges pénzem lenne akkor sem költeném egy ilyen laptopra, ha játszani akarok akkor ott van a gép laptop netezni, chatelni, szerkeszteni, meg film nézés stb. nah jó azért minimum egy kis játék belefér.
vki nem akar nekem egyet venni :D Mert nem utasítom vissza :D

Most akarok venni egy iTouch-t mert jövőhten szülinapom lesz :D Gondoltam megosztom itt :)

jódolog az , osztálytárs azon szokott puskázni , egyébként meg boldog szülinapot előre is :D

én szül napomra ezt kaptam csak feketébe (előre) LG KM 900 Arena

e74b260375fadfb010f593688c73e8b29e694b8bjpeg.jpg

akkor tortenni fog vmi de nem tudom mi csak a datumot tudom h vmi tortenni fog :D :D nade boldog szuletesnapot es fuled erjen bokadig

A suliban legyen ehalkítva, mert egyszer sz*patott már meg! :D
Nem működött az érintőgomb, és nem tudtam letenni egy hívást... :D

háááhááá most unatkoztam és szórakoztam a touch-csommal és töltöttem rá hat féle böngészőt, hátha valamelyik gyorsabb lesz mint a gyári safari :) Az Operát már kipróbáltam a többit hagyom szürkébb napokra :) Leszedtem még egy csomó hasznos kis programot például egy olyan könyvolvasót hogy beírod a könyv címét vagy szerzőjét és kiadja, te letöltöd és bármikor olvashatod akát offline állapotban is :) Meg időjáráselőrejelzőst is. És egy másik topikból már jól ismert dolog ipodokra alakított mását Plane Finder néven :)Kevés jó program van "free"-ért :)

Vissza
Top Alul