Mobiltelefon, PDA, konzol és egyéb kütyük

110e kb a 64 gigás verzió (nem értem, mi a ráció abban, hogy az SSD-k mérete alapján osztják fel az árakat...). Egyébként nem ér ennyit, tényleg egy sima tábla-PC bkillentyűzet nélkül, gyakorlatilag egy nagyra hízott iPhone, amivel nem lehet telefonálni. Semmi olyan újítást nem tartalmaz, ami miatt megérné, szerintem.

és konzolotok van ? ilyen ikszbosz 720 , vagy pléhsztésön 64 :D ?

az iPad újítás és csak is a maga módján. Újat technologiában nem hoz ez tény, mert az ms a táblát meg a többi gyártó már jó pár évvel ezelőtt kitalálta. Mégis az Apple innovatív, mert amit kihoz az nagy siker lesz és csak ezután kapnak észbe a gyártók a piacon, így volt az iPhone-nal is. És netbook helyett inkább ilyet vennék :)

Nekem tríszikszti vót. Eladtam. De lesz ismét, csak legyen rá keret. fogatlan

Volt netbookom 1 hétig, semmire nem jó, de tényleg semmire, csak gépelésre. Na ez az iPad meg aztán még arra sem, szerintem. Az utolsó értelmét is elveszíti. De ők tudják...

article-1246801-08103FC5000005DC-202_306x423.jpg

hát nem tudom nekem mióta megvan , inkább ezt használom mint pc-t , játékra is lehet használni, dvd-zni netezni meg akármire, ha a képáttmérő 10'1 akkor az már normális :D.

nahát :D de hova ez a nagy verseny :D ? nekem ilyen érintőképernyős csoda nem köll , telefont telefonálásra, dejön még az az idő is , hogy az ember hátsóját gép fogja tisztítani , nem saját kezűleg :D , no ebből inkább nem kérek .

gondolkodok, hogy mire fel a fikázás gyerekek?! még ha valami értelmeset írnátok azzal kapcsolatban, hogy igen szar mer rossz a proci, architektúra meg melegszik akkor azt teljesen megértem, szerintem ez is lenne a lényege ennek a topicnak is. Nem idiótaságokkal kéne teleteríteni az egész forumot. Egy -két kép még vicc, de hogy mindenki telefossa az egészet mert valaki elkezdte és főleg ugyan azzal az már kicsit baromság.

en csak annyit mondok mint touch tulajdonos h egyaltalan nem melegszik, gyors es jol lehet vele netezni, jaccani, irni.

Widra":1803wtrb mondta:
gondolkodok, hogy mire fel a fikázás gyerekek?! még ha valami értelmeset írnátok azzal kapcsolatban, hogy igen sz@r mer rossz a proci, architektúra meg melegszik akkor azt teljesen megértem, szerintem ez is lenne a lényege ennek a topicnak is. Nem idiótaságokkal kéne teleteríteni az egész forumot. Egy -két kép még vicc, de hogy mindenki **** az egészet mert valaki elkezdte és főleg ugyan azzal az már kicsit baromság.

mainstream dolog ez is , nekem nem volt egy apple dolgom sem , szomszédnál próbáltam azt az akármilyen gépet , és jobb vót mint a windóz. egyébként gondolom nem hoz anniy újdonságo mint gondolták és ezért lett úgymond kiröhögve :)

KönigsTiger: egézségedre, egyik kocka osztálytársam arról akart multkor vizsgán puskázni , hát kicsit sem tünt fel , hogy ott xarakodik az izével, mellesleg az újlenyomatokkal nem szokott baj lenni ?

Windows Phone 7 Series, így első látásra szerintem ér annyit mint egy Android vagy az iPhone OS
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7IOTrqlz4jo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7IOTrqlz4jo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Vissza
Top Alul