Mit bírnál a Stalker 2-ben?

Smerter-el kapcsolatban arra gondolok, hogy sok dolog miatt nekem már nem adja vissza azt az érzést mintha a S.T.A.L.K.E.R.-el játszanék.De az új verzióban a videók alapján a csontvázkutya meg a pók az, ami miatt tartok tőle.De ki fogom próbálni.

Clock, a helyzet az, hogy az egész CoP nem hozza azt az érzést, amit a Shoc tud közvetíteni. Nem Smrt hibája.
Viszont ha a 0.45-ben beütnek a régi pályák, és ott lesz a hiányzó hangulat, akkor a Stalker 2-n dolgozó srácoknak nagyon össze kell szedniük magukat, hogy felülmúlhassák Smrt-et.

Szerintem a tél egyáltalán nem illik a Zónához.

Dehogynem illik.

Képzeld úgy el, mint a "Háború Szellemi" c. filmben.

ott volt az a winter mod, nem jött be... a bfbc2-ben a havas pályákat kifejezetten utálom, habár ha olyan lenne,hogy változnak az évszakok akkor az nem lenne olyan rossz, habár kizárt dolognak tartom, hogy benne legyen. Egyébként megy a gsc az E3-ra, vagy kapunk végre valami infót meg képet a játékból :D ?

Mikor lesz az E3?

Végül is már 2011 fele eltelt, ideje lenne végre egy valag infót megosztania a GSC-nek. Meg képeket. Meg videókat. Meg az egész játékot :-D

Szóval, tényleg, legalább néhány képet kinyomhatnának.

Az e3 az mostanában lesz. Viszont lehetnének járművek, vagy gyors utazás.. aztán nem kéne teli táskával a fél zónán keresztül mászkálni.... pölö nekem a cs megoldása az kifejezetten tetszett, hogy pénzért elvittek ide oda.

Járművek mindenképp jók lennének.
De akkor rendesen használhassuk a csomagtartóját is.
Egy játművet pénz és veszélyes fenttartani, de mindenképp előnyös.
Gyorsabban és biztonságosabban utazhatunk, akár több stalkerral, illetve a lootot is elhelyezhetjük benne.

Aztán hogy benzint kell bele venni, meg esetlegesen alkatrészeket, és javítgatni, nem probléma.

A ZÓNA számomra sokkal SOKKAL mélyebb és lehetőségteljesebb, mint amennyire bármely übermod tette eddig. (Kb 50%-al többet)

Mondjuk néhány (de csak tényleg néhány) járművet szállítás szempontjából szívesen látnék a játékban, akár küldetésekbe is bele lehetne építeni hogy pl. ölj meg a tudósoknak egy törpét és vidd el a hulláját hogy megvizsgálhassák de ezt csak kocsival tudnád megtenni, ezért lopni kell egy ladát a banditáktól mert neked nincsen stb. stb.

A járművezetés azért szar a Zónában, mert pl. én nem szívesen futnék bele pl. egy ladával a gravitásiós anomáliába.
Szerintem a járművek nem illenek a Stalkerbe. Aki kocsiból akar lövöldözni, játsszon a Far cry-jal és a társaival.

azért van a szemed,meg a füled aztán ha meglátod kikerülöd, az eredetileg is benne lett volna, szal az a legkevesebb,hogy most visszateszik D:

Vomi. Eredetieg is volt a játékban. Modokkal vissza is került.

Óvatosan kell menni, ennyi.
Viszont a katonáknak is ugyanúgy van járművük, csapatszállító tankjaik, helikopterük.
Egy Uaz/Lada/Zsiguli/Gaz nem teszi tönkre a játékot, sőt.
Ha neked nem kell, nem használod.

Egyébként a Stalkereket is van hogy Gaz-zal viszik be. Nézd az intrót.

Dante az a Monolitosoké :D és Halottaskocsi a minősítése (nem azért mert hullákat visz)

Azt is megoldhatnák hogy az NPC-k is tudjanak járműveket vezetni. Mekkora lenne már egy menekülős küldetésben ha egy BTR tüzelve tartana felénk aztán katonák ugrálnának ki belőle hogy elkapjanak minket :D .

Na-na, ez nem a Rage! Meg nem is a Quake.

Akkor inkább már opcionálisnak kellene tenni a járműveket, úgy tán lenne értelmük.

Értem én, hogy eredetileg benne lett volna a játékban, csak azt nem tudom, hogy minek...

a rage az majd szeptember környékén fog megjelenni, a quake-el meg ne mond hogy nem játszottál....

Vissza
Top Alul